Ρίο θα πάμε φέτος παιχταρά μου
Ρίο κανονικό ε? Όχι Ρίο-Αντίρριο!!!
Ρίο θα πάμε φέτος παιχταρά μου
Ριξτο στα 50 ευρω να τους στειλεις ολους αδιαβαστους
προς τι το μισος και ο σπαραγμος; Και 200 τα δικαιουσαι!!!
Dirty οχι Darty.Μπα εγώ λέω να το ανεβάσω τώρα για να μην έχω ανταγωνισμό στα 150. έξτρα 20 euro Darty Dancing!
Ναι ναι, μάλλον έτσι θα γίνει.
η nayomi μεσαστο δωματιο,δεν εχει ευκολο αντιπαλο για τα δεδομενα του αγοραιου ερωτα στην ελλαδα.
εμφανιση πολυ πανω του μεσου ορου.
διαθεση απο τις κορυφαιες.
υπηρεσιες επιπεδου city tour...
προσωπικα δεν την επιλεγω πλεον,αλλα για προσωπικους λογους.μην μπλεκετε λοιπον σε κυνηγι μαγισων,η κοπελα αξιζει σε σχεση με τις περισσοτερες που κυκλοφορουν εκει εξω.
αυτα...
Καλά είμαστε σοβαροί;
Από που κι ως που το νήμα κάποιας εκδιδόμενης είναι δικό ΤΗΣ, ιδιοκτησία της, ας πούμε. Διότι εγώ υποστηρίζω πως είναι δικό ΜΑΣ, όλων των μελών του σάιτ και όποιος θέλει γράφει ότι θέλει. Αν είναι συνεχώς εκτός θέματος υπάρχουν μεντερέιτορς που του τα σβύνουν τα ποστς, ή τα μεταφέρουν όπου δει.
Οι πιο παλιοί θα θυμούνται πως πριν 3 χρόνια (πάνω-κάτω) ο χαβαλές γινόταν στο θρεντ της Εύας21. (Να το πάλι το προμοτάρισμα άλλης! ) Μέχρι που ο Παπαγιώργης είχε γράψει κριτική για βίζιτα του Πλέζουρα, (για πλάκα φυσικά).
Βγήκε ποτέ η κοπέλα να μας πει "Αφήστε το θέμα ΜΟΥ ήσυχο!";
Μωρό μου αν θέλεις το θέμα να σου ανήκει ζήτα από τον Αντισθένη να στο πουλήσει και να σε βάλει και μοντεράτορα. Επειδή όμως μάλλον αυτό δεν πρόκειται να γίνει μπορείς επίσης να ανοίξεις και δικό σου σάιτ, όπως έκανε η Άντζελα για το Φ104. (Άλλη αυτή! )
Μέχρι τότε όμως θα γράφουμε ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ κι αν για κάτι έχεις αντίρρηση, κάνεις μια αναφορά στον διαχειριστή και το καταγγέλεις.
Για να μπαίνουν κάποια πράγματα στη σωστή τους θέση δηλαδή...
Aντε και πηδήξου νταβατζάκο της κακιάς ώρας
Η φρασεολογία ασχολίαστη! Επί της ουσίας διαφωνείς κάπου;
Εγώ δεν σου λέω να πας να πηδηχτείς βέβαια διότι στις πουτάνες αυτό μεταφράζεται ως "Καλές δουλείες!" κι αυτό στο έχω ήδη ευχηθεί!
Και να ξέρεις πως το υβρεολόγιό σου δεν με πτοεί, διότι είμαι μαθημένος από τα πολιτικά θρεντς που κι άλλοι βλαμμένοι με βρίζουν και ωσαύτως οι ίδιοι εκτίθενται.
Το θέμα είναι πως αυτοί εκτίθενται ανώνυμα , ως ένα απλό νικ, ενώ εσύ επώνυμα, αλλά μάλλον δεν έχεις το τόσο μυαλό για να το καταλάβεις!
σε έβαλε στην θέση σου τώραΗ φρασεολογία ασχολίαστη! Επί της ουσίας διαφωνείς κάπου;
Εγώ δεν σου λέω να πας να πηδηχτείς βέβαια διότι στις πουτάνες αυτό μεταφράζεται ως "Καλές δουλείες!" κι αυτό στο έχω ήδη ευχηθεί!
Και να ξέρεις πως το υβρεολόγιό σου δεν με πτοεί, διότι είμαι μαθημένος από τα πολιτικά θρεντς που κι άλλοι βλαμμένοι με βρίζουν και ωσαύτως οι ίδιοι εκτίθενται.
Το θέμα είναι πως αυτοί εκτίθενται ανώνυμα , ως ένα απλό νικ, ενώ εσύ επώνυμα, αλλά μάλλον δεν έχεις το τόσο μυαλό για να το καταλάβεις!
Η φρασεολογία ασχολίαστη! Επί της ουσίας διαφωνείς κάπου;
Σου ξαναείπα πως θα γράφω ΟΤΙ θέλω σε ΟΠΟΙΟ νήμα θέλω, αυτό είναι το νόημα του σάιτ κι αν δεν σου αρέσει μην ασχολείσαι ΕΣΥ, νούμερο.
Αν νομίζεις πως κάπου θίγεσαι δικαιούσαι να το αναφέρεις στον admin, στο ξανάπα.
Τώρα βαρέθηκα μ' εσένα και τις υστερίες σου και πάω αλλού. Αν μου ξανάρθει η όρεξη βλέπουμε.
Και πού 'σαι! "Καλές δουλειές!" είπαμε.
τον πούλο