HelenaBibi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2011
- Like
- 2
τα νευρα της ναομας ισως εχουν ιατρικη εξηγηση.
πιθανως να ειναι latex intolerant
τί εννοείς?
τα νευρα της ναομας ισως εχουν ιατρικη εξηγηση.
πιθανως να ειναι latex intolerant
τί εννοείς?
Για να επιστρέψουμε στο αγαπημένο μας θέμα που είναι το πήδημα, έχει κανείς εμπειρία τρίου με την καβλιάρα; (ζευγάρι fm+Nayomi)
Ναόμι αν η ίδια θα θελες να μας διηγηθείς κάποια τέτοια εμπειρία σου θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα
αλλος βαλτος απο εδω. ρε τυπε δε θελει φωτο απο αλλη πουτανα στο θρεντ, θα τη θελει στο κρεβατι της δουλειας? τι θελεις τωρα να φορτωσει παλι
αλεργια στο υλικο της καποτας. κανεις και τη μορφωμενη τρομαρασ
Για να επιστρέψουμε στο αγαπημένο μας θέμα που είναι το πήδημα, έχει κανείς εμπειρία τρίου με την καβλιάρα; (ζευγάρι fm+Nayomi)
Ναόμι αν η ίδια θα θελες να μας διηγηθείς κάποια τέτοια εμπειρία σου θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα
Εχω πάει πάμπολλες φορές με ζευγάρια που με καλούν, κι ορισμένες φορές λίγες, με κοπέλες της δουλειάς που επιλέγουν οι πελάτες. Ολα οκ κανένα πρόβλημα.
τί λες μωρέ? είμαι άψογη επαγγελματίας.αυτο το τελευταιο αφηνει πολλα. οι αλλες ζησανε να το διηγουνται ή γινανε τροφη για σκουλαμεντρες στο σουνιο?
Βασικά για εμπειρία σου με κανονικό ζευγάρι κι όχι επαγγελματια. Οι κοπέλες ''αποδίδουν'' ή κομπλάρουν και δεν είναι η φάση οπως οι περισοοτεροι ονειρευόμαστε. Γιατί κακά τα ψέμματα είναι φαντασίωση τρομερη αυτη.αυτο το τελευταιο αφηνει πολλα. οι αλλες ζησανε να το διηγουνται ή γινανε τροφη για σκουλαμεντρες στο σουνιο?
τί λες μωρέ? είμαι άψογη επαγγελματίας.
καλή η φωτό?
Βασικά για εμπειρία σου με κανονικό ζευγάρι κι όχι επαγγελματια. Οι κοπέλες ''αποδίδουν'' ή κομπλάρουν και δεν είναι η φάση οπως οι περισοοτεροι ονειρευόμαστε. Γιατί κακά τα ψέμματα είναι φαντασίωση τρομερη αυτη.Εχω πάει πάμπολλες φορές με ζευγάρια που με καλούν, κι ορισμένες φορές λίγες, με κοπέλες της δουλειάς που επιλέγουν οι πελάτες. Ολα οκ κανένα πρόβλημα.
Τί θες να μάθεις ακριβώς? πώς είναι?
κι όταν έρχονται μου λένε "καλέ συ είσαι μικρή και κούκλα"
αλεργια στο υλικο της καποτας. κανεις και τη μορφωμενη τρομαρασ
αλλος βαλτος απο εδω. ρε τυπε δε θελει φωτο απο αλλη πουτανα στο θρεντ, θα τη θελει στο κρεβατι της δουλειας? τι θελεις τωρα να φορτωσει παλι
ΚλαίωωωωωωωΓι' αυτό και εγώ όταν γαμάω φοράω μόνον από προβατίνα.
Σαν μπουμπάρι την κάνω την ψωλή μου.
ευχαριστώ. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά σε όλους.
Αποδίδουν αν χαλαρώσουν και σε αυτό συμβάλλουμε όλοι. Και ο σύντροφος και η συνοδός. Θέλει διακριτικό χειρισμό και να αφουγκραστείς τα θέλω του ζευγαριού. Αμα ξεκινήσουν όμως....! ποιος τις πιάνει. Καλά είναι αν το συζητήσουν και το γουστάρουν και οι δυο.
φιλιά πολλά
Διακρίνω μια αλλαγή στην συμπεριφορά ή είναι ιδέα μου?