Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.617
Μαλακα, πόσο μουνοπανο άκυρο είσαι? Αλήθεια τώρα! Εδώ μας πετάνε έξω από το σπίτι, στο δρόμο, κι εσύ συνεχίζεις την αρχιδια σου και το παίζεις και ξερόλας? Τι μουνοπανο? Ρε μη γράφεις εδώ ξανά λέμε, τι δεν καταλαβαίνεις? Θες και να σου στείλω και pm για να μας πεις τι ακριβώς εσύ, με τα 3 σκυλάκια σου? Ότι είσαι ο σωστός κι έβγαλες άδεια από το Δήμο? Ποια άδεια ρε λουλα? Δηλωμένα χρειάζεται να τα έχεις στο Δήμο που ανήκεις. Σε μενα μιλάς που με ξέρει με το μικρό μου όνομα ο Δήμος σε θέμα σκυλιων κι αδέσποτων? Τεσπα, το θέμα είναι πόσο χοντρό μαλακάς μπορεί να είσαι που ενώ έχουμε φλέγον θέμα, κάθεσαι και το παίζεις ξερόλας για ένα δευτερεύον ζήτημα. Εδώ ο Δήμος ψάχνει μαζί μου για σπίτι κι αυτός ο λουλης κουνάει δάχτυλο, για δήθεν ειδικές άδειες και νομοθεσία και θέλει να του παίρνω και πιπες να το συζητήσουμε το θέμα. Τι να συζητήσω με σένα ρε, δεν εισαι συ άξιος να μου πεις τίποτε για θέμα ζώων. Ησουν μουνοπανο και χειρότερευεις κι εγώ τα μουνοπανα τα κάνω πέρα γιατί μου μολύνουν την ψυχή μου. Άμα ξαναγράψεις θα σε βρίζω μέχρι να ξεκουμπιστεις από δω. Αντε κοφτο και πάνε αλλού να χαραμισεις τον χρόνο σου, εγώ έχω φωτια στον κωλο τώρα, δεν θα συζητάω με άκυρους χασομερηδες, ξερολες λαζογερμανους. Μην ξαναγράψεις λέμε.Δεν αξίζει να ασχολούμαι άλλο, δυστυχώς είχα κάθε πρόθεση να σε βοηθήσω.
Πάντως ούτε σε έβρισα και σου μίλησα καλά.
Γενικά τόσα χρόνια ποτέ δεν έχω δώσει δικαιώματα για τέτοια επίθεση από καμία κοπέλα του χώρου, ή μη.
Ζήτησες βοήθεια και είπα να σε βοηθήσω αλλά δε γίνεται να ζητάς βοήθεια και μετά να βρίζεις όσους ανταποκρίνονται.
Αν είναι να ξαναβρίσεις πάντως, ελεύθερα, δε θα ξαναμπω στο θρεντ, κάνε ό,τι θέλεις.
Πάντως μπορείς πάντα να βγάλεις μια ειδική άδεια από το δήμο που ανήκεις αν θέλεις να έχεις περισσότερα από 3 κατοικίδια.
Αλλά αφού λες ότι το ξέρεις πάω πάσο.
Εγώ το έχω κάνει πάντως.