Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.086
Δεν κλείνω με μηνύματα ραντεβού, δεν το έχω κάνει και ούτε θα το κάνω. Απορώ πώς πάνε χωρίς να τον ακούσουν τον άλλο. Εσύ κάνε ότι θες. Το έχω πει πολλάκις αυτό. Κι επίσης την προκαταβολούλα μου για να είμαι ήρεμη. Αυτά, ας μην το κουράζουμε το θέμα αυτό πλέον. Αν έχει κανείς υπόψιν του κανένα παιό σπιτάκι να μείνω ή κανένα περιφραγμένο οικόπεδο με σπιτάκι κοντά στο Λαγονήσι να με πάρει τηλ. Εώς 200 μπορώ να δίνω δεν έχω άλλα χρήματα. Ευχαριστώ πολύΔεν σε αναγκαζει κανενας να βαλεις viber...αν θες καντο..αν οχι παλι καλως...εγω προσωπικα κλεινω ραντεβου απο viber..υπαρχουν αυτοι που κανουν καυλαντα και αυτοι που δεν κανουν και προτιμουν με μνμτα...δεν ξερω τι σου εχουν κανει αλλα μην τους τσουβαλιαζεις ολους..καλη συνεχεια και καλα να περνας..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, όμως δεν αφήνω να με γλύφουν εκεί, δεν μου αρέσει καθόλου και δεν θέλω και οι άλλοι να γλύφουν εκεί. Μόνο το νινάκι μου.Δεν εχω κανει ραντεβου μαζι της θελω να κανω πολυ γιατι μου αρεσει και απο πληροφοριες που εχω παρει - διαβασει ειναι πεντακαθαρη και να θα τον γλυψω