Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.358
Καλημεραα γυναίκαρααΚαλημέρα με ηλιόλουστη ζέστη μέρα...
Να ρθω να σε παρω με το ελκυθρο ??Καλημέρα με ηλιόλουστη ζέστη μέρα...
Εισαι τερμα ΚΑΥΛΑΚαλημέρα με ηλιόλουστη ζέστη μέρα...
Πόσο καυλα είναι αυτή η γυναίκα..Καλημέρα με ηλιόλουστη ζέστη μέρα...
Ευχαριστώ πολύ!Πόσο καυλα είναι αυτή η γυναίκα..
Καλημέρα. Έχω και το FANSITO για εσας. Στο ONLY FANS, δεν δέχονται την ταυτότητά μου, δεν ξέρω γιατί. Μου στέλνουν να τους στείλω μία άλλη σαν ροζ, μήπως είναι οι καινούριες; όταν θα βγάλω θα κάνω.Μητέρα δεν μπορούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς, έφτιαξε Only Fans και βγάζει πάνω από 100.000 ευρώ το μήνα
Η Ρεβέκκα δεν μπορούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος και επιβίωνε με κουπόνια τροφίμων για να θρέψει την οικογένειά της.www.gazzetta.gr
@Helena - Nayomi μεταξύ σοβαρού κ αστείου (ισως μεταξύ σοβαρού και πολύ σοβαρού) εχεις σκεφτεί να ανοίξεις OnlyFans ;
καλημερα κουκλαΚαλημέρα. Έχω και το FANSITO για εσας. Στο ONLY FANS, δεν δέχονται την ταυτότητά μου, δεν ξέρω γιατί. Μου στέλνουν να τους στείλω μία άλλη σαν ροζ, μήπως είναι οι καινούριες; όταν θα βγάλω θα κάνω.
Ω ΝΣΓΜΣΩ...αδιαβαστοι θα πάμε με αυτά που βλέπουμε...Καλημέρα. Έχω και το FANSITO για εσας. Στο ONLY FANS, δεν δέχονται την ταυτότητά μου, δεν ξέρω γιατί. Μου στέλνουν να τους στείλω μία άλλη σαν ροζ, μήπως είναι οι καινούριες; όταν θα βγάλω θα κάνω.
το OF εχει μεγαλύτερο κοινό νομίζω. θελεις μια ωραια φωτογραφιση πιστευω να σε πουλησεις καλυτερα γιατι εισαι κουκλα και αυτο δεν βγαινει εδω ;)Καλημέρα. Έχω και το FANSITO για εσας. Στο ONLY FANS, δεν δέχονται την ταυτότητά μου, δεν ξέρω γιατί. Μου στέλνουν να τους στείλω μία άλλη σαν ροζ, μήπως είναι οι καινούριες; όταν θα βγάλω θα κάνω.
Θελω να σε γλυψω εισαι ΚΑΥΛΑΚαλημέρα. Έχω και το FANSITO για εσας. Στο ONLY FANS, δεν δέχονται την ταυτότητά μου, δεν ξέρω γιατί. Μου στέλνουν να τους στείλω μία άλλη σαν ροζ, μήπως είναι οι καινούριες; όταν θα βγάλω θα κάνω.
Καλημερααα μανάρακι όμορφοFansito.com for more....
ειδωλο είσαι...και εγώ ειδωλολάτρης...Fansito.com for more....
Δύναμη!!! Καλές γιορτές με υγεία Έλενα!Fansito.com for more....
εστειλα sms μια paysafe . ο αριθμός μου τελειώνει σε 057 . Να είσαι κ να περνάς καλά!Fansito.com for more....
Τελεια και παυλα Ελενα εισαι ΚΑΥΛΑFansito.com for more....