Φίλε δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο πάρτη τηλ να δεις πως φέρεται σταματήστε να την γλειφετε
πάρα πολύ ωραία μιλάω πλέον, διότι λέω αυτό κι αυτό, αν θέλεις βάζεις για να είμαι ήρεμη. Μα είμαι καλύτερα μέσα μου πλέον, δεν υπάρχει λόγος να ωρύομαι στο τηλέφωνο, αλήθεια. Έχει τώρα κάποιες μέρες, αφότου για τρεις συνεχόμενες Παρασκευές έφαγα χλαπάτσα, και στήσιμο και κάποιοι άλλοι, πολύ παλιοί πελάτες, λες και είχαν πάρει κάτι μου μιλούσαν και ότι να ναι, έπαθα σοκ και μου κλείναν το τηλ στα μούτρα και κάτι απίστευτες καταστάσεις! Τελικά, ενώ τους μίσησα και τρελάθηκα, μου έκαναν κατά βάση καλό τελικά, και ίσως θα πρέπει και να τους ευχαριστήσω, που μέσα από την κακία και κοροιδία τους, με ώθησαν να κάνω αυτό.
Αν και το ευχαριστώ είναι για μένα που μου ήρθε η ιδέα....χιχι.
Μα δεν υπάρχει λόγος ν ασχοληθώ με άτομα, που ενώ τους εξηγώ για την προκαταβολή, μου λένε οκ, και είτε βάζουν, είτε όχι. Δεν τίθεται θέμα φόβου ότι θα με στήσουν ή θα κοροιδέψουν, κι ακόμη κι αν το κάνουν, τα 30 είναι για τη βενζίνη και λίγο τον κόπο να φτιαχτώ, καλλωπιστώ και ο χρόνος! Είναι τόσο τέλεια, που έχω συνέχεια πλέον το τηλ ανοικτό! Εκπληκτικό, και δεν φοβάμαι! Μα όποιος δεν μ᾽ εμπιστευτεί να βάλει 30 ευρώ να νιώσω κι εγώ καλά, ποιος ο λόγος να τον τιμήσω κι εγώ, να ξεσηκωθώ, να ντυθώ, να φτιαχτώ υπερπαραγωγή, για να πάω σε κάποιον που ίσως, μάλλον θα με στήσει. Άσε είναι πολύ ωραία. Όπως τα προιόντα από το e-shop, πληρώνεις, έρχεται το προιόν, αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται!
Βέβαια υπάρχει και το άλλο, σε περίπτωση που βάλει κάποιος χρήματα και μιλήσουμε στο τηλ και όταν πάω έχουν βάλει κανένα αλλοδαπό, ή κανένα κάτω από 30 ετών, ή κανένα 18 χρονών, δηλαδή με λίγα λόγια δεν είναι αυτός με τον οποίο μίλησα, εγώ πάω στο ραντεβού, και διατηρώ το δικαίωμα να φύγω, χωρίς επιστροφή των χρημάτων, αφού πρόκειται κι εκεί για κοροιδία. Το λέω, γιατί ίσως κάτι θα βρούν πάλι κακό να κάνουν, και πρέπει να προλάβω να μην το κάνουν! Κι επίσης, τα υπόλοιπα χρήματα του ραντεβού, δίνονται μπροστά πλέον!