γεια σου!
πώς να μου τα δώσει, αφού θα πρέπει να παω κάπου ας πούμε, ή να έρθει εκεί κοντά που μένω, πράγμα που πλέον φοβάμαι πολύ, δεν γίνεται...άρα θα με πάρει τηλ, θ αφήσω τις δουλειές που έχω, να πάω να ντυθώ, να περιμένω, και που να περιμένω πχ...στους δρόμους? κι αν με στήσει, το πιο πιθανό, γιατί εγώ ν αφιερώσω τον χρόνο μου για τέτοια κουμάσια? μπορεί να είμαι στην αγαπημένη μου θάλασσα, γιατί να φύγω, για κάποιον που μάλλον θα κοροιδέψει, έχει ξαναγίνει, τα έχω πει κι εδώ, όχι, όχι, δεν γίνεται πια! Εδώ πήγα να πάρω κάτι από ένα μαγαζί προχθές, και είχαν βάλει έναν νέο υπάλληλο, που μ έδιωξε, μου είπε φύγε μου λέει...τρέλααααα, του λέω ρε συ εγώ είμαι πελάτισσα εδώ, εγώ πληρώνω, πώς μιλάς έτσι, γιατί μιλούσε απότομα και φώναζε γενικά και μου είπε με νευριάζεις....του λέω με ξέρεις κι από χθες, και λες σε νευριάζω, τί είμαι γω να μιλάς και να έχεις ύφος διαταγής, μιλάμε έχουν χαζέψει όλοι, κι εγώ είμαι τέρμα ευγενική όταν πάω κάπου ν αγοράσω κάτι, ή και γενικά να φάω σε μαγαζί....έχουν φρικάρει...έχω αρχίσει και τρέμω μιλάμε από τον φόβο μου, γιατί δεν βγάζεις και άκρη, είναι τέρμα σάλτα όλοι και στο δρόμο κλπ.....
Παλιά ίσως έλεγα και τη γειτονιά μου και που πάω για μπάνιο, τέρμα τώρα αυτά, κρίμα κι εγώ δεν κάνω σε κανέναν κακό. Και μερικοί γνωστοί που τους έλεγα να έρθουν κοντά έκαναν σαν να έπρεπε να με διατάζουν τί θα φορέσω, τί ώρα θα έρθουν και να γίνει και καλύερη τιμή. Τρέλα, και σε ποιον σε μένα έλεγαν τί να φορέσω κι έτσι...Τίποτε, καλύτερα με σοβαρότητα και κάποια χρηματα γι σεβασμό κι ασφάλεια, παρά αυτό το πράγμα, λες κι έχω να κάνω με τριτοκοσμικούς νταβάδες και είναι νέα παιδιά, και βρήκαν και άτομο να κάνουν τον νταβά. Το ότι είμαι καλή και γλυκιά, αμέσως να το εκλάβουν σαν αδυναμία, μαλάκα δεν υπάρχει, τρέλα.
Τέσπα...
Πάντως δεν είναι κάτι φοβερό, αν έχεις προπληρωμένη κάρτα, όλοι οι λογαριασμοί έχουν, βάζεις κει, και στο FANZ εγώ βλέπω μόνο ένα άσχετο nickname, και στο PAY PAL, ένα απλό E-mail. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι το φοβερό, είναι σαν ν αγοράζεις κάτι από το internet να στο στείλουνε.