είπα ξανά, δεν μ ενδιαφέρει η άποψη όσως δεν μ εμπιστεύονται, διότι έχω δείξει το ποιόν μου τόσα χρόνια, το αν κλέβω και το αν τιμάω τα παντελόνια που φοράω...χιχι.
Επίσης, τις διαταγές τύπου ¨πάρτ αλλιώς῾, σε καμία που μπορείς, στη γκόμενά σου κλπ...χέστηκα πραγματικά ...κι όχι σε εμένα. Το τί θα κάνω είναι δουλειά μου και ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ! Έχεις την εντύπωση ότι είμαι τίποτα δούλα σου και διατάζεις...σ έκλεισα την τάδε ώρα? σε ποια μιλάς ρε, σε μένα? Σε ποιο μπορδέλο είσαι νταβατζής, για πες, να σου κάνω και διαφήμιση. Όποιος θἐλει, μιλάμε στο τηλέφωνο, κι αν συμφωνήσουμε, καλώς. Άκου, κάτι νταβάδια που διατάζουν...ρε πάνε στη γωνιά, να δεις άμα έρχομαι.
Άλλωστε πάει και πολύ καλά εώς τώρα, πόσο τέλεια! έχω όλη μέρα το τηλ ανοικτό και οι τύποι που παίρνουν χαίρονται και αυτοί που θα είναι βέβαιοι ότι θα πάω και δεν θα τους στήσω, νιώθουν κι αυτοί ασφάλεια με αυτόν τον τρόπο! οπότε ...δεν σ έχω δει καν!
ρε πραγματικά, δεν μ ενδιαφέρει, όποιος θέλει και μπορεί, μια χαρά συννενοούμαι, μιλάμε τέλεεια! Έπρεπε να το έχω κάνει χρόνιαααα πριν! Μην ασχολείστε! Τί Αγία Παρασκευή πήγα Χ Dream που έζω χρόοονια να πάω, τί Pines, τί Παγκράτι! Τί μου λέτε, δεν βλἔπω καν τι λέτε και με πελατάρες, όχι αστεία! Κομπλέ!