TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
exei faei kai poly κυνηγημα eidika apo kapoioyς kai poy που δεν θα γαμησουν ... ο λογος giati einai tzampatzηδεςπουτσοσοκ θελει συνεχεια
exei faei kai poly κυνηγημα eidika apo kapoioyς kai poy που δεν θα γαμησουν ... ο λογος giati einai tzampatzηδεςπουτσοσοκ θελει συνεχεια
Καλα δεν ειμαι αγιοσ ουτε το παιζω αλλα μερικοι ειναι για κλωτσιες .exei faei kai poly κυνηγημα eidika apo kapoioyς kai poy που δεν θα γαμησουν ... ο λογος giati einai tzampatzηδες
και σφαλιαρες μην χαλασουμε και το πατουμενο ...Καλα δεν ειμαι αγιοσ ουτε το παιζω αλλα μερικοι ειναι για κλωτσιες .
Η διαφορα ειναι οτι εδω το κοριτισι ειναι δικο μαςΤώρα τελευταία οι τογκες πέφτουν βροχή.. Καλά κάνει και τα ζητάει μπροστά. Από την άλλη και φάσεις στυλ windmedia υπάρχουν πολλές οπότε προσοχή με τις προκαταβολές.
ποιος είσαι συ?Δεν το κανουν μονο για αυτουσ τουσ λογουσ πολλοι το μετανιωνουν. κλπ Εμενα την αλλη φορα που ουρλιασεσ στο τηλ ημουν στο τσακ να μην ερθω στο ραντεβου .Ελεγα θα γαμησουμε η θα παιξουμε ξυλο αγριεψα χωρισ πλακα ασχημα
εγώ δεν έχω λόγο να κλέψω, αν το κάνω θα το μάθετε αμέσως ... - άλλωστε θέλω να πάρω και τα υπόλοιπα χρήματα που θα κάνω ραντεβού, τί χαζό είμαι - ,ξέρετε σεις πώς , και τελείωσε το πάρτυ. Επίσης, δεν είμαι απατεώνας και σέβομαι περίσσια όλους και μάλιστα υπέρ του δέοντος.Τώρα τελευταία οι τογκες πέφτουν βροχή.. Καλά κάνει και τα ζητάει μπροστά. Από την άλλη και φάσεις στυλ windmedia υπάρχουν πολλές οπότε προσοχή με τις προκαταβολές.
Ενασ που σε παει με χιλια θα ξανα βρεθουμε να θυμηθουμε τα παλιαποιος είσαι συ?
και πότε σου ούρλιαξα, παλιά δεν ούρλιαζα, τουλάχιστον όχι έτσι χιχι!Ενασ που σε παει με χιλια θα ξανα βρεθουμε να θυμηθουμε τα παλια
Κατσε με εχεισ καυλωσει εχω και κατι βιντεακια θα βρεθουμε ξανα θα πεσει ωραιο γαμησι. Καυλα θα ηταν να σε παρω μεσα στην θαλασσακαι πότε σου ούρλιαξα, παλιά δεν ούρλιαζα, τουλάχιστον όχι έτσι χιχι!
Φιδέμπορας ο κύριος;και πότε σου ούρλιαξα, παλιά δεν ούρλιαζα, τουλάχιστον όχι έτσι χιχι!
Ναι εχουμε αναγκη να πουλαμε φιδια .Φιδέμπορας ο κύριος;
Για θυμίσου από πόσους τον έφαγες αυτες τις μερες να τον εντοπίσεις αν λεει αλήθεια
Κριτική που δεν θα θυμάται η κοπέλα ότι έκανε το ραντεβού; Τέτοια κριτική μην περιμένεις από μένα.Ναι εχουμε αναγκη να πουλαμε φιδια .
Γραψε καμια κριτικη δωσε και καμια πληροφορια και
ίσως είναι καλύτερα να μην γράψετε παρακαλώ πολύ! πόσο άλλο κακό θέλετε να μου κάνετε. Σας παρακαλώ μη γράφετε πραγματικά.Κριτική που δεν θα θυμάται η κοπέλα ότι έκανε το ραντεβού; Τέτοια κριτική μην περιμένεις από μένα.
Να εχεις υπομονή και θα γράψω όταν πρέπει.
Εγω δεν σε εχω συναντήσει και δεν θα γραψω φυσικά τίποτα. Αν βρεθούμε θα γράψω την πραγματικότητα.ίσως είναι καλύτερα να μην γράψετε παρακαλώ πολύ! πόσο άλλο κακό θέλετε να μου κάνετε. Σας παρακαλώ μη γράφετε πραγματικά.
δεν πιστεύω με φάτσα μου? δεν ντρέπεσαι? θα κάνεις αυτό το πράγμα? τι θα κάνεις?Με μελη ο θεοσ να τα κανει που δεν προσφερουν τιποτα δεν ασχολουμε αλλα δεν ανεχομαι να γραφουν πιπεσ αυτα .Α δεν εγραψα κριτικη με τα ραντεβου που εχω κανει με το κοριτισι γιατι βαριεμαι ρε και ολοι ξερουμε τι εστι Ελενα αλλα εχω βιντεακια αν θελεισ στελνω να τον παιξεισ
Δεν το κανω ξεκολλα.Σ αγαπαω και σε σεβομαιόποιος το κάνει ε´
ποιος είσαι, όποιος το κάνει αυτό, δεν αξίζει να λέγεται άνθρωπος. κάποιος τον εμπιστεύεται κι αυτός κάνει αυτό.Δεν το κανω ξεκολλα.Σ αγαπαω και σε σεβομαι
εγώ τώρα αυτά λίγο τα φοβάμαι, δεν ξέρω και ποιος είσαι, έχουν γίνει πολλά, συγνώμη. Τέσπα, δεν θα το λύσουμε εδώ αυτό. Δεν κατάλαβα τί σου είπε.Σ αγαπαω ρε πραγματικα σε εχω μεσα στην καρδια μου δεν προκειται ποτε να σου κανω κατι κακο στα ισια
Ελα ντε καθομαι και ασχολουμαι με μαλακιεσ κ εχεις δικιο ξεχνατο και δεν χρειαζεται να φοβασαι ουτε γουσταρω να ξερεισ ποιοσ ειμαι αλλα συντομα θα τα ξανα πουμεεγώ τώρα αυτά λίγο τα φοβάμαι, δεν ξέρω και ποιος είσαι, έχουν γίνει πολλά, συγνώμη. Τέσπα, δεν θα το λύσουμε εδώ αυτό. Δεν κατάλαβα τί σου είπε.