Παιδιά ευχαριστώ για την υποστήριξη είναι πολύ σημαντικό που καταλαβαίνετε. Εχω μάθει ότι το κάνουν και σε άλλες, ίσως δεν βγαίνουν να το πουν. Εγώ μένω εκτός Αθηνών και το ξέρουν και γουστάρουν να μου κάνουν σπάσιμο γιατί δεν τους καθομαι τζαμπα η γιατί δεν με πιασαν κορόιδο να πάω να δουλεύω την επιχείρηση τος τζάμπα, γιατί διαβάζουν εδώ ότι δυσκολεύομαι και σου λέει, κάτσε να πιάσω το θύμα μπας κι έρθει και κάνει τη γραμματέα τζάμπα, αφού δεν έχει δουλειά πολύ ως βίζιτα. Είναι τέρμα ηλιθιοι, δεν παίζει αυτό χιχι. Και μόλις το καταλαβαίνουν, εκδικούνται σαν τις πουστρες που είναι. Αυτόν χθες χιχι, ήθελα έτσι κι αλλιώς να παω μάρκετ για ψώνια κι έτσι δεν μπήκα Αττική οδό. Περίμενα Μαρκόπουλο και αφού είδα ότι δεν πήρε, γύρισα στο χωριό, οκ έκανα 7 χιλομετρα. Τέρμα όμως, στον οιοδήποτε οποίον θέλει να είναι... δε βάλει λεφτά, δεν πιστεύω και δεν πάω. Τώρα για το Bill, συγνώμη αλλά το θεωρώ παρακμα περιοχη, πάνε κι άλλες πολλές, μου τη σπάει τ όνομα κι επίσης ειναι παράξενα για μένα κει, πολύ κίνηση, αου, χαμός, γενικά δεν μου πάει το μέρος σορρυ χωρίς παρεξηγηση. Οπότε έχω πάει προς τα κει, δεν το χω. Συγνώμη δεν μπορώ. Μπορώ Lacoba, Πρίαμο Παγκράτι κλπ. Σιγά κι αυτά κέντρο είναι. Αντε καλό καλοκαίρι, καλό μήνα, καλά μπάνια...