Fanz profile: fanz.gr/helena-nayomi, insta:Helena-Nayomi. 1 φορά 70, 2 φορες 90 συν 10 αναλ, προκαταβολή 30 ευρώ σε fanz η PayPal για γνωστούς και άγνωστους, τα υπόλοιπα στο ραντεβού, για να είμαι σίγουρη και να νοιώθω ασφάλεια, διότι κάθε μέρα με κοροιδεύουν γνωστοί και άγνωστοι, από κακία. Νιώθω καλύτερα έτσι πραγματικά. Στο FANZ χρησιμοποιεί κανείς κἀρτα, χωρίς να φάινεται σε μένα κάτι, παρά μόνο NICK NAME και στο PAYPAL ένα E-mail μόνο, δηλαδή, αποστολή από το δικό σας E-mail στο δικό μου που θα σας το δίνω, κατόπιν συννεόησης. Αυτό είναι καλό, γιατί έτσι μπορείτε να βάζετε τα χρήματα από την προηγούμενη ημέρα, ή κάποιος μέρες πριν κι έπειτα να κανονίζουμε την ημέρα και ώρα που θέλετε.
Παρατηρώ κάποια προσπάθεια εξόντωσης και διωγμού μου κυριολεκτικά τον τελευταίο μήνα, συστηματικά, τον λόγο που μπορώ να φανταστώ είναι τα συμφέροντα, ώστε να με σύρουν εκεί που θέλουν. Έτσι, μου στερούν, εκτός από δουλειά, που προφανώς δεν τα καταφέρνουν, τώρα πέρασαν και σε άλλα, δηλαδή, ξέρουν ότι μένω μακριά, οπότε, η βενζίνη και το καψόνι, θα κάνουν δουλίτσα, σκέφτηκαν. Επιπλέον και σε άλλα θέματα έχουμε μεγάλο πρόβλημα και είναι κρίμα, διότι δεν σας ενοχλώ.
Καταλαβαίνετε, ότι ο καθένας αποφασίζει που και πώς είναι ευτυχισμένος, και είναι διαβολικό να προσπαθεί πάλι κάποιος να με διώξει. Τώρα όμως, χωρίς να θέλω να καυχιέμαι, παίζω εγώ μπάλα στη ζωή μου.
Όσοι με διαβάζουν αυτά τα 10 χρόνια, ξέρουν ότι ποτέ δεν έχω κλέψει, ίσα ίσα, πάντα δίνω περισσότερα, οπότε, όποιος θέλει ραντεβού πλέον έτσι, διότι πραγματικά είμαι ήρεμη και καλά έτσι.