Maniacforcer10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 486
Κάτι μου λέει μέσα μου ότι δεν θέλει να σε πάει βόλτα με το αμάξι.........Και τι θες
Κάτι μου λέει μέσα μου ότι δεν θέλει να σε πάει βόλτα με το αμάξι.........Και τι θες
Φιλε ετοιμασου,παρε ασπιδα δορυ,τανκ,ΑΚ47 και δυο μπραβους. Μαγκες παρτε ποπ κορν και ελατε να δουμε την απαντηση της Ελενας.Αν γίνεται να βρεθούμε σπίτι σου Ελεναρα μου!
Φιλε ετοιμασου,παρε ασπιδα δορυ,τανκ,ΑΚ47 και δυο μπραβους. Μαγκες παρτε ποπ κορν και ελατε να δουμε την απαντηση της Ελενας.
Γιατί έτσι ρε παιδιά? Μια απλή ερώτηση είναιΦιλε ετοιμασου,παρε ασπιδα δορυ,τανκ,ΑΚ47 και δυο μπραβους. Μαγκες παρτε ποπ κορν και ελατε να δουμε την απαντηση της Ελενας.
Αστειευομαι φιλε,αλλα περιμενε κ να σου απαντησει.Μπορει να εισαι τυχερος.Γιατί έτσι ρε παιδιά? Μια απλή ερώτηση είναι
...μαγκα μου δν ξερω για το σπιτι της κοπελας αν δεχεται αλλα εγω στην θεση σου θα πηγαινα σε κανα χοτελακι εκει νοτια (Βουλα-Γλυφαδα) για να'σαι κ πιο χαλαρος! Παρε μια καρτα pay κ ριξε τηλεφωνο στο μωρο για να φιξαρεις το ραντεβουΓιατί έτσι ρε παιδιά? Μια απλή ερώτηση είναι
Σε σπίτι νιώθω πιο άνετα γενικά για αυτο ρωτησα την Ελενα, το ξενοδοχείο μου βγάζει μια λίγο περίεργη φάση και με αγχωνει...μαγκα μου δν ξερω για το σπιτι της κοπελας αν δεχεται αλλα εγω στην θεση σου θα πηγαινα σε κανα χοτελακι εκει νοτια (Βουλα-Γλυφαδα) για να'σαι κ πιο χαλαρος! Παρε μια καρτα pay κ ριξε τηλεφωνο στο μωρο για να φιξαρεις το ραντεβου
Είσαι 22,είσαι μέλος από 2009,άρα γράφτηκες 8 ετών.Μπουρδελιάρης από ..κούνια-Ειμαι 22
-Απο 30 χρονων κ πανω αυστηρα!
-Εχω paysafe 100 ευρω τωρα
-Πες μου ωρα κ μερος
200 ευρώ στο σπίτιΣε σπίτι νιώθω πιο άνετα γενικά για αυτο ρωτησα την Ελενα, το ξενοδοχείο μου βγάζει μια λίγο περίεργη φάση και με αγχωνει
Οκ ευχαριστώ Ελεναρα!200 ευρώ στο σπίτι
Δεν θες να έρθεις ;Οκ ευχαριστώ Ελεναρα!
Αν ξεκλεψω χρόνο τις επόμενες μέρες απο τη δουλεια, θα κανονίσουμεΔεν θες να έρθεις ;
ΟυυυυυυυυΑν ξεκλεψω χρόνο τις επόμενες μέρες απο τη δουλεια, θα κανονίσουμε
Τι αν και θα ρε?θα γαμήσεις ναι ή όχι?Αν ξεκλεψω χρόνο τις επόμενες μέρες απο τη δουλεια, θα κανονίσουμε
10 ευρώ paysafeΕλενα εγώ έχω τα στάνταρ της ηλικίας,αλλά προτιμώ την πληρωμή face to face. Εχω πιθανότητες να σε γνωρίσω;;
Μέχρι τι ώρα δουλεύεις;10 ευρώ paysafe
10 ευρώ paysafe
Πω μαλακα δεν μπορώ τους τσιπηδες, ασε μας πάνε αλλουΠώς γίνεται αυτή η διαδικασία; Δεν την έχω ξανακάνει. Πο
Ποιό είναι το πρόβλημα στη πληρωμή από κοντά;
Όλη μεραΜέχρι τι ώρα δουλεύεις;