Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.737
Αύριο οποίος θέλει ραντεβού έκπτωση , το ραντεβού 10 ευρώ σε χοτελ
Στ αρχιδια μου τι κάνουν οι άλλες , παρε τις άλλες τι με σκοτίζεις εγώ είμαι σε όλα διαφορετική μπο μπο1 € κοστίζει ή 10 €; Καμμία δεν δουλεύει με κάρτες. Τι φοβάσαι μη δε σε πληρώσουμε:
25 ευρώ για σένα που σαι Τσίπης1 € κοστίζει ή 10 €; Καμμία δεν δουλεύει με κάρτες. Τι φοβάσαι μη δε σε πληρώσουμε:
Καλησπέρα μια ερώτηση στη βουλα δεξιά από το νοσοκομειο το ξενοδοχείο στη παραλιακή είναι για τέτοια;...μαγκα μου δν ξερω για το σπιτι της κοπελας αν δεχεται αλλα εγω στην θεση σου θα πηγαινα σε κανα χοτελακι εκει νοτια (Βουλα-Γλυφαδα) για να'σαι κ πιο χαλαρος! Παρε μια καρτα pay κ ριξε τηλεφωνο στο μωρο για να φιξαρεις το ραντεβου
Εσένα από ποτέ έχει να σε δειΨυχίατρος έχει καιρό να σε δει;;
Μακραν...........τα πιο εξυπνα ποστ τελικα εδω μεσα τα διαβαζεις
γιατι να μην ειμαι και εγω ρε αδελφε τοσο εξυπνακιαςΜακραν...........
Εγώ ψυχίατρος είμαι. Πάρε μία κάρτα paysafe των 50€ κι έλα να σ΄ εξετάσω..Εσένα από ποτέ έχει να σε δει
γιατι να μην ειμαι και εγω ρε αδελφε τοσο εξυπνακιας
για αυτο θα γελας μονο εσυ αντε και κανα 2 αλλοι με αυτα που γραφειςΔεν είμαστε όλοι οι ανθρωποι προικισμενοι, δυστυχώς
να τους κανεις δωρο τα χαρτομαντηλαΜπορεί να κάνω λάθος! Αλλά νομίζω ότι γίνεται ένα κακόγουστο αστείο στο παρόν νήμα. Κάποιοι συναγωνιστές προσπαθούν να εκνευρίσουν την Έλενα για να την τσαντισιυν και να τους βρίσει για να διασκεδάσουν! Αυτό μπορεί να θεωρηθεί και ομαδικό Μπουλινγκ! Η κριση επαφίεται στα αρμόδια όργανα της ιστοσελίδας. Κάνω έκκληση στους συναγωνιστές να σταματήσουν αυτό το παιχνίδι γιατί φοβάμαι ότι μπορεί να έχει άσχημη εξέλιξη και για τη Έλενα αλλά και για το φόρουμ που θεωρώ προσωπικά και το έχω εκφράσει σε κριτική μου στο παρελθόν ότι είναι πολύ χρήσιμο για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο "σπορ ". Αν στενοχωρησα κάποιους ζητώ συγγνώμη!
...δεν ξερω μαγκα μου, δεν ειμαι αθηναιοςΚαλησπέρα μια ερώτηση στη βουλα δεξιά από το νοσοκομειο το ξενοδοχείο στη παραλιακή είναι για τέτοια;
Φοβερή τοποθέτηση φίλε και μπράβο σου. Νομίζω ότι αυτό το τρολαρισμα μπριζαρισμα είναι πολύ άσχημο για οποιονδήποτε άνθρωπο...Η Ελένη είναι αυτή που είναι και σε όποιον αρέσει ... όμως είναι πολύ κακόγουστο αυτό το αστείο από κάποιους εδώΜπορεί να κάνω λάθος! Αλλά νομίζω ότι γίνεται ένα κακόγουστο αστείο στο παρόν νήμα. Κάποιοι συναγωνιστές προσπαθούν να εκνευρίσουν την Έλενα για να την τσαντισιυν και να τους βρίσει για να διασκεδάσουν! Αυτό μπορεί να θεωρηθεί και ομαδικό Μπουλινγκ! Η κριση επαφίεται στα αρμόδια όργανα της ιστοσελίδας. Κάνω έκκληση στους συναγωνιστές να σταματήσουν αυτό το παιχνίδι γιατί φοβάμαι ότι μπορεί να έχει άσχημη εξέλιξη και για τη Έλενα αλλά και για το φόρουμ που θεωρώ προσωπικά και το έχω εκφράσει σε κριτική μου στο παρελθόν ότι είναι πολύ χρήσιμο για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο "σπορ ". Αν στενοχωρησα κάποιους ζητώ συγγνώμη!
απο εξυπναδες εχουμε χορτασει φιλε μουΦοβερή τοποθέτηση φίλε και μπράβο σου. Νομίζω ότι αυτό το τρολαρισμα μπριζαρισμα είναι πολύ άσχημο για οποιονδήποτε άνθρωπο...Η Ελένη είναι αυτή που είναι και σε όποιον αρέσει ... όμως είναι πολύ κακόγουστο αυτό το αστείο από κάποιους εδώ
Τωρα αν αυτό λέγεται εξυπνάδα καφριλα η χαζομάρα δεν ξέρω η μάλλον ξέρω αλλά καλύτερα να κρίνει ο καθένας μόνος του πάντως για εμένα αυτό είναι αστείο κακόγουστοαπο εξυπναδες εχουμε χορτασει φιλε μου
Συμφωνώ 100%. Ξέρουμε τους όρους της Έλενας, δικαίωμά της να αποφασίζει έτσι, δεν πιέζεται κανένας, όποιος θέλει. Όλοι άνθρωποι είμαστε, με τα δικά μας προβλήματα καθένας, δεν χρειάζεται να κάνουμε επιπλέον δύσκολη την καθημερινότητα και σε τρίτους.Μπορεί να κάνω λάθος! Αλλά νομίζω ότι γίνεται ένα κακόγουστο αστείο στο παρόν νήμα. Κάποιοι συναγωνιστές προσπαθούν να εκνευρίσουν την Έλενα για να την τσαντισιυν και να τους βρίσει για να διασκεδάσουν! Αυτό μπορεί να θεωρηθεί και ομαδικό Μπουλινγκ! Η κριση επαφίεται στα αρμόδια όργανα της ιστοσελίδας. Κάνω έκκληση στους συναγωνιστές να σταματήσουν αυτό το παιχνίδι γιατί φοβάμαι ότι μπορεί να έχει άσχημη εξέλιξη και για τη Έλενα αλλά και για το φόρουμ που θεωρώ προσωπικά και το έχω εκφράσει σε κριτική μου στο παρελθόν ότι είναι πολύ χρήσιμο για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο "σπορ ". Αν στενοχωρησα κάποιους ζητώ συγγνώμη!