Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.964
Ελπίζω κι εσυ να είσαι Αθήνα όταν έρθειςΣε άλλη πόλη μανάρι .. ελπίζω να είσαι Αθήνα όταν έρθω
Ελπίζω κι εσυ να είσαι Αθήνα όταν έρθειςΣε άλλη πόλη μανάρι .. ελπίζω να είσαι Αθήνα όταν έρθω
Αχαχαχαπαρτη μεθαυριο
λοιπον να γυρισουμε το εργο πρωτα ή πρωτα να βγει το βιβλιο;
μηπως ταυτοχρονα; παραγωγο εχουμε ;Ναι το εδγο
Βρε εγώ θέλω να βρεθώ μαζί σου σαν τρελός αλλά να βολεψει να έρθω πρώτα... Αθήνα θα είναι όταν έρθω και θα βρεθούμε και θα περάσουμε σούπερ ... αυτό είναι το μόνο σίγουροΕλπίζω κι εσυ να είσαι Αθήνα όταν έρθεις
Ρωγαρες!!!!!Γεια σας παιδιά!!!
Τι βυζαρες και κορμαρα έχεις μωρό μου! Πρέπει να σε δω σύντομαΓεια σας παιδιά!!!
Και που μενεισ πολύ κοντάΕλεναρα επειδή μένω πολύ κοντά σου, σπίτι σου γίνεται να βρεθούμε?
Ποσο εισαιΕλενα εχω στα χερια μου μια 100σταρα paysafe και θελω ραντεβου σαν τρελος αλλα δεν ανηκω στο ηλικιακο οριο.. υπαρχει κατι που μπορω να κανω?
22Ποσο εισαι
Φέρε pay safe card ok
μια ερωτηση η λουλα πια ειναιΕγω ηθελα να τη τσιγκλισω να ξεκινησει να βριζει (αλβανους νταβατζακους λουλες κτλ κτλ) και εκεινη το πηρε στη πλακα. Ρε τι της εχετε κανει και τη χαλασατε ετσι?
Η λουλα ποια είναι. Οι λουλες είναι οι λουλούδες που το παίζουν άνδρες επειδή τυγχάνει να μην έχουν μουνι αλλά ας πουμε δείγμα πουτσου αλλά η σμπεριφορα τους είναι πουστρικη φοβισμένη κουροπονηρημια ερωτηση η λουλα πια ειναι
Κορωπι Ελεναρα είμαι 15' με το αμάξι για αυτο στο λεωΚαι που μενεισ πολύ κοντά
Και τι θεςΚορωπι Ελεναρα είμαι 15' με το αμάξι για αυτο στο λεω
Κάτι μου λέει μέσα μου ότι δεν θέλει να σε πάει βόλτα με το αμάξι.........Και τι θες