Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.220
ΕρώτησηΕλεναρα να σε παρς να κανονισουμε για αυριο?
ΕρώτησηΕλεναρα να σε παρς να κανονισουμε για αυριο?
Τι ερώτηση είναι αυτή ρε
Είσαι καμένοςΠοτε να σε παρω να κανονισουμε για αυριο?
Εχουμε ξαναβρεθει.. θα μιλισουμε το πρωι!
Δεν μ ενδιαφέρει αν έχουμε βρεθεί η όχι. Δεν θα μιλήσουμε. Άμα πάρεις τηλ χωρίς να θες ραντεβού κρι χωρίς να έχεις κάρτα θα σε βρίσω. Άμα θες να σου παίρνω πίπες επειδή κάποτε στιγμή ήρθες 1 φορά και θα σε γλυφών κουτί παρε τ αρχιδια μου. Οποία θέλει ραντεβού σταράτες κουβέντες άντε τωρα. Εδώ έχουμε δώσει λεφτά βάρβατα σε κάποιους κι όταν θελουμε δουλειά παίρνουμε πάλι κπιπες να κας κάνουν δουλειά και μέρες πριν . Άντε μπράβο , μη βάζετε άχρηστους να πατούν τηλ που έδωσαν 100 ευρώ το 1821 και θέλουν πίπες να μας γαμησοτν χιχι έλεος ρε μαλαξεςΕχουμε ξαναβρεθει.. θα μιλισουμε το πρωι!
Μαγικό κορμί έχεις σίγουρα πάντωςHaloween μάγισσα χιχι
Haloween μάγισσα χιχι
Πόσο πιο καύλαHaloween μάγισσα χιχι
Εγώ είπα μαγικό κορμί τα υπόλοιπα δεν τα σχολίασα...Δεν την έχω συναντήσει την Έλενα αλλά σίγουρα αν είναι διαθέσιμη τον επόμενο μήνα που θα είμαι Αθήνα θα το επιχειρήσωΠραγματικά... "Μαγικό πλάσμα" ...! Διαβάζω όλο το... Θέμα εδώ... Είμαι σελ. 709.... Θα μπορούσε να γίνει και βιβλίο... μάγισσες... και φωτιές... !! ή καλύτερα σειρά στην TV.... Αν πρωταγωνιστεί και η ίδια...
Αλήθεια το λες αυτό τωρα;Πραγματικά... "Μαγικό πλάσμα" ...! Διαβάζω όλο το... Θέμα εδώ... Είμαι σελ. 709.... Θα μπορούσε να γίνει και βιβλίο... μάγισσες... και φωτιές... !! ή καλύτερα σειρά στην TV.... Αν πρωταγωνιστεί και η ίδια...
1000‰!!!!Αλήθεια το λες αυτό τωρα;
Ααα σ ευχαριστω !!!1000‰!!!!
Που είσαι και θα έρθεις επόμενο μήνα;Εγώ είπα μαγικό κορμί τα υπόλοιπα δεν τα σχολίασα...Δεν την έχω συναντήσει την Έλενα αλλά σίγουρα αν είναι διαθέσιμη τον επόμενο μήνα που θα είμαι Αθήνα θα το επιχειρήσω
παρτη μεθαυριοΠοτε να σε παρω να κανονισουμε για αυριο?