Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.212
Τελικά θα στείλεις λεφτά ή όχι; επίσης μπορείς να τα φέρεις κιόλας αν θες αυτοπροσώπωςελα μωρε σε πειραζω
Τελικά θα στείλεις λεφτά ή όχι; επίσης μπορείς να τα φέρεις κιόλας αν θες αυτοπροσώπωςελα μωρε σε πειραζω
ναι περιμενε,ερχομαι.φερνω και σουβλακιαΤελικά θα στείλεις λεφτά ή όχι; επίσης μπορείς να τα φέρεις κιόλας αν θες αυτοπροσώπως
θα περιμένω, όπως κι εσύ άλλωστε εμένα!ναι περιμενε,ερχομαι.φερνω και σουβλακια
...τι εχει γινει κοριτσαρε?!?!! Πες κ σ'εμας που χασαμε επεισοδια!!!εσείς ξέρετε τί έχει γίνει
ε αυτά μόνο κατ ιδίαν λέγονται......τι εχει γινει κοριτσαρε?!?!! Πες κ σ'εμας που χασαμε επεισοδια!!!
...αρα τυχεροι οσοι ειναι κοντα, οι υπολοιποι βοηθεια μαςε αυτά μόνο κατ ιδίαν λέγονται...
Εγώ ΔΕΝ έχω τέτοια θέματα φίλος.....και δν μου περασε καν απ'το μυαλο! Ημουν 1000% σιγουρος οτι παραγγειλα καφε!!!
Παρε λοιπόν τ αρχιδια μου ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. Το τηλέφωνο μου είναι δικό μου, άλλου να κρυφακούσετε. Οτι κρυφακούσατε, κρυφακούσατε, από δω και στο εξής ΦΥΛΑΚΑ. Οι μόνοι που θα μπείτε φυλακή θα στε στις ολοι οι ….σεκιουριτο προστάτες wannabe μπάτσοι. Ευχαριστω για τα 500 ευρώ που σας πηρα μέσα από τα χέρια κι ακόμη βάζεις χαζούς να πάρουν τηλ να μας…γαμησουν χαχαχα!!! Δεν πρόκειται να με ξανά γαμηςετε μηδενικά που τριγυρνάνε και το παίζεται προστατεσ κι ασφαλιτεσ σαν και του λογου σου. Μακάρι να ήξερα πως μα αας ξεκολθαζω από παλιά εδώ και τόσα χρόνια. Αλβανακια που βρωματε απλυσιά που σε άλλη περίπτωση ούτε καν γυρνούσα μα κοιτάξω χαχα χα. Και που σαι …περίμενε…Χαίρεται!Θελω να σου στειλω σε μηνυμα κωδικο καρτας paysafe 200 ευρω δωρο,αλλα αφου δε θες να σου στελνουν μηνυματα...
Να η κλασσικη Ναομι που ολοι ξερουμε,ειδικα οι παλιοτεροι.Ασυναρτητες μαλακιες με βρισιες περι νταβατζακων και αλβανων.Αντε ρε 'συ και ανησυχησα.Παρε λοιπόν τ αρχιδια μου ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. Το τηλέφωνο μου είναι δικό μου, άλλου να κρυφακούσετε. Οτι κρυφακούσατε, κρυφακούσατε, από δω και στο εξής ΦΥΛΑΚΑ. Οι μόνοι που θα μπείτε φυλακή θα στε στις ολοι οι ….σεκιουριτο προστάτες wannabe μπάτσοι. Ευχαριστω για τα 500 ευρώ που σας πηρα μέσα από τα χέρια κι ακόμη βάζεις χαζούς να πάρουν τηλ να μας…γαμησουν χαχαχα!!! Δεν πρόκειται να με ξανά γαμηςετε μηδενικά που τριγυρνάνε και το παίζεται προστατεσ κι ασφαλιτεσ σαν και του λογου σου. Μακάρι να ήξερα πως μα αας ξεκολθαζω από παλιά εδώ και τόσα χρόνια. Αλβανακια που βρωματε απλυσιά που σε άλλη περίπτωση ούτε καν γυρνούσα μα κοιτάξω χαχα χα. Και που σαι …περίμενε…Χαίρεται!
Αδερφε κι εγώ αυτά έλεγα και χειρότερα κιόλας για το κορίτσι. Αμα όμως κανεις ραντεβού θα δεις τι πόσο γαμάτη τυπισσα είναι. Δεν εννοώ μόνο για υπηρεσίες σεξ αλλά και για συζητήσεις. Χαίρεσαι να πιανεις κουβέντα. Έξω καρδιά και ψυχαρα! Την συμπεριφορά της δυστυχώς της την έφτιαξε η σκληρή ζωή. Όπως στους περισσοτερους από εμάς η ζωή δεν μας έχει ανταμείψει με τον καλυτερα τρόπο. Απλα ο κάθε ένας αντιδράει με τον τρόπο του, δυστυχώς. Εχω παει με πολλες, παρα πολλες κοπέλες του χώρου. Πολλες ξεχάστηκαν, δεν επαναλήφθηκαν ποτέ μιας και η αρχή μου είναι να παιρνω συνέχεια καινουριες κοπέλες για να ανανεωνομαι πληρως. Και για να ανεβαίνει το κοντέρ, εννοείται. Η Έλενα όμως είναι μια από τις ελάχιστες κοπέλες που θα ξανακάνω ραντεβού στο κοντινό μέλλον. Το αξίζει 100%.Να η κλασσικη Ναομι που ολοι ξερουμε,ειδικα οι παλιοτεροι.Ασυναρτητες μαλακιες με βρισιες περι νταβατζακων και αλβανων.Αντε ρε 'συ και ανησυχησα.
Δε γραφτηκα χθες στο φορουμ,τα ξερω χ10 αυτα που γραφεις.Δε θα επεκταθω αλλο,παμε παρακατω.Αδερφε κι εγώ αυτά έλεγα και χειρότερα κιόλας για το κορίτσι. Αμα όμως κανεις ραντεβού θα δεις τι πόσο γαμάτη τυπισσα είναι. Δεν εννοώ μόνο για υπηρεσίες σεξ αλλά και για συζητήσεις. Χαίρεσαι να πιανεις κουβέντα. Έξω καρδιά και ψυχαρα! Την συμπεριφορά της δυστυχώς της την έφτιαξε η σκληρή ζωή. Όπως στους περισσοτερους από εμάς η ζωή δεν μας έχει ανταμείψει με τον καλυτερα τρόπο. Απλα ο κάθε ένας αντιδράει με τον τρόπο του, δυστυχώς. Εχω παει με πολλες, παρα πολλες κοπέλες του χώρου. Πολλες ξεχάστηκαν, δεν επαναλήφθηκαν ποτέ μιας και η αρχή μου είναι να παιρνω συνέχεια καινουριες κοπέλες για να ανανεωνομαι πληρως. Και για να ανεβαίνει το κοντέρ, εννοείται. Η Έλενα όμως είναι μια από τις ελάχιστες κοπέλες που θα ξανακάνω ραντεβού στο κοντινό μέλλον. Το αξίζει 100%.
Όποιος ξέρει και διαβάζει Διανοούμενο θα με πιστεψει γιατί μιλάω ΠΑΝΤΑ χωρίς κατευθύνσεις. Ντόμπρα και ειλικρινά.
Ελα κι εσυ στη θέση της και θα καταλάβεις τι έχει δει και ακουσει από τα βίτσια του κάθε μαλαξ! Ξέρεις ποσοι εδώ μέσα δεν έχουν γαμησει ποτέ, δεν έχουν ρίξει ουτε 10€ στον αγοραιο έρωτα και το μόνο που κάνουν είναι να παιρνουν τηλεφωνα σε κοπέλες και να κλεινουν μουφα ραντεβού; Μόνο και μόνο για να μιλήσουν στο τηλέφωνο με μια εκδιδομενη;
Ξέρεις ποσοι εδώ μέσα παρακαλανε σαν γλιτσες κοπέλες να ανεβάσουν φωτογραφίες και βίντεο για να δουνε κανα κωλο; Αμέτρητοι! Άρρωστοι! Άχρηστοι!
Δεν περνω κανενός το μέρος, λέω την άποψη μου επειδή τα διαβάζω κάθε μέρα αυτά τα λιγουρια. Επέμεινε για ένα ραντεβού με την Έλενα, όπως επέμεινα κι εγώ και θα με θυμηθείς. Ένα χρόνο το εχτιζα το ραντεβού και τελικά το έκανα και άξιζε. Δώσε τόπο στην οργή και κουλαρε.
Μην ασχολείσαι με το σεκιουριτά προμήθεια και προστασία πουλάει. Δεν ξέρεις τι πέρασα αυτή τη βδομάδα με τους υποτιθέμενους πελάτες στα τηλέφωνα που δήθεν θέλουν ραντεβού .Αδερφε κι εγώ αυτά έλεγα και χειρότερα κιόλας για το κορίτσι. Αμα όμως κανεις ραντεβού θα δεις τι πόσο γαμάτη τυπισσα είναι. Δεν εννοώ μόνο για υπηρεσίες σεξ αλλά και για συζητήσεις. Χαίρεσαι να πιανεις κουβέντα. Έξω καρδιά και ψυχαρα! Την συμπεριφορά της δυστυχώς της την έφτιαξε η σκληρή ζωή. Όπως στους περισσοτερους από εμάς η ζωή δεν μας έχει ανταμείψει με τον καλυτερα τρόπο. Απλα ο κάθε ένας αντιδράει με τον τρόπο του, δυστυχώς. Εχω παει με πολλες, παρα πολλες κοπέλες του χώρου. Πολλες ξεχάστηκαν, δεν επαναλήφθηκαν ποτέ μιας και η αρχή μου είναι να παιρνω συνέχεια καινουριες κοπέλες για να ανανεωνομαι πληρως. Και για να ανεβαίνει το κοντέρ, εννοείται. Η Έλενα όμως είναι μια από τις ελάχιστες κοπέλες που θα ξανακάνω ραντεβού στο κοντινό μέλλον. Το αξίζει 100%.
Όποιος ξέρει και διαβάζει Διανοούμενο θα με πιστεψει γιατί μιλάω ΠΑΝΤΑ χωρίς κατευθύνσεις. Ντόμπρα και ειλικρινά.
Ελα κι εσυ στη θέση της και θα καταλάβεις τι έχει δει και ακουσει από τα βίτσια του κάθε μαλαξ! Ξέρεις ποσοι εδώ μέσα δεν έχουν γαμησει ποτέ, δεν έχουν ρίξει ουτε 10€ στον αγοραιο έρωτα και το μόνο που κάνουν είναι να παιρνουν τηλεφωνα σε κοπέλες και να κλεινουν μουφα ραντεβού; Μόνο και μόνο για να μιλήσουν στο τηλέφωνο με μια εκδιδομενη;
Ξέρεις ποσοι εδώ μέσα παρακαλανε σαν γλιτσες κοπέλες να ανεβάσουν φωτογραφίες και βίντεο για να δουνε κανα κωλο; Αμέτρητοι! Άρρωστοι! Άχρηστοι!
Δεν περνω κανενός το μέρος, λέω την άποψη μου επειδή τα διαβάζω κάθε μέρα αυτά τα λιγουρια. Επέμεινε για ένα ραντεβού με την Έλενα, όπως επέμεινα κι εγώ και θα με θυμηθείς. Ένα χρόνο το εχτιζα το ραντεβού και τελικά το έκανα και άξιζε. Δώσε τόπο στην οργή και κουλαρε.
Α ευχαριστω πολύ!!!Μουνάρα και από τα καλύτερα κορίτσια!!!
γεια σου και σενα καβλοραπανο!πως θα γινει να σε συναντησουμε;Γεια σας guys!!!
αφου δε το σηκωνεις το τηλ