Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.234
Α ήμουν θάλασσα μπάνιο και δεν έχω κάρτα γι αναπάντητη πίσω σορρυ. Τι ήθελες λοιπόν ;κοιτα 7 η ωρα
Α ήμουν θάλασσα μπάνιο και δεν έχω κάρτα γι αναπάντητη πίσω σορρυ. Τι ήθελες λοιπόν ;κοιτα 7 η ωρα
Ποιες ωρες μπορω να σε βρω ;τι να θελω λες εσυ;ραντεβου οπωσδηποτε να σε απολαυσω!Α ήμουν θάλασσα μπάνιο και δεν έχω κάρτα γι αναπάντητη πίσω σορρυ. Τι ήθελες λοιπόν ;
ΚΟΡΜΑΡΑHello !!!
Απίστευτη κορμάρα!Hello !!!
Είχες ονείρωξη καύλα ?Ααα εδώ είμαι κι εγώ. Μερικές φορές ονειρεύεσαι τόσο αληθινά προς το τέλος του ύπνου, σαν να είναι πραγματικότητα και θες να σηκωθείς και να κανείς πράγματα που βλέπεις στο όνειρο. Τι είναι αυτό; Γιατί ;
ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!!!!
....και δεν εισαι κ η μονη! Αλλα υπαρχουν κ χειροτερα να ξερειςΑαα εδώ είμαι κι εγώ. Μερικές φορές ονειρεύεσαι τόσο αληθινά προς το τέλος του ύπνου, σαν να είναι πραγματικότητα και θες να σηκωθείς και να κανείς πράγματα που βλέπεις στο όνειρο. Τι είναι αυτό; Γιατί ;
Δηλαδή τι χειρότερα ;....και δεν εισαι κ η μονη! Αλλα υπαρχουν κ χειροτερα να ξερεις
....πρωινο ξυπνημα στις 7, παραγγελνω το καφε μου, σηκωνομαι (κατουρημα-πλυσιμο) κ περιμενω την καφεδαρα μου να ερθει για να ξυπνησω σαν ανθρωπος! Περναει ενα τεταρτο, περναει εικοσαλεπτο, πουθενα ο καφες!! Παιρνω στο μαγαζι, ριχνω μερικα πρωινα καντηλια, το αφεντικο τα παιρνει κ ξεχεζει την κοπελα στις παραγγελιες κ τον μπουφετζη, γινεται εν ολιγης της πουτανας! Ο καφες ερχεται σε 5' τελικως! Μετα απο ωρα με ξαναπαιρνει το αφεντικο να με ρωτησει αν ειμαι σιγουρος για την παραγγελια γτ δεν βρισκουν ουτε την κληση, ουτε ηλεκτρονικη παραγγελια! Ε δεν ειχα παραγγειλει, το ειχα δει στον υπνο μου ακριβως λιγο πριν ξυπνησω!!!!Δηλαδή τι χειρότερα ;
λαμπαδα η κορμαρα σου μωρο μουHello !!!
πω πω έλα ρε συ, πολύ καλό! Τρομερό, καλα που σε ξέρουν χιχι.....πρωινο ξυπνημα στις 7, παραγγελνω το καφε μου, σηκωνομαι (κατουρημα-πλυσιμο) κ περιμενω την καφεδαρα μου να ερθει για να ξυπνησω σαν ανθρωπος! Περναει ενα τεταρτο, περναει εικοσαλεπτο, πουθενα ο καφες!! Παιρνω στο μαγαζι, ριχνω μερικα πρωινα καντηλια, το αφεντικο τα παιρνει κ ξεχεζει την κοπελα στις παραγγελιες κ τον μπουφετζη, γινεται εν ολιγης της πουτανας! Ο καφες ερχεται σε 5' τελικως! Μετα απο ωρα με ξαναπαιρνει το αφεντικο να με ρωτησει αν ειμαι σιγουρος για την παραγγελια γτ δεν βρισκουν ουτε την κληση, ουτε ηλεκτρονικη παραγγελια! Ε δεν ειχα παραγγειλει, το ειχα δει στον υπνο μου ακριβως λιγο πριν ξυπνησω!!!!
Ακομα συγνωμη ζηταω απο τα παιδια......
....και δν μου περασε καν απ'το μυαλο! Ημουν 1000% σιγουρος οτι παραγγειλα καφε!!!πω πω έλα ρε συ, πολύ καλό! Τρομερό, καλα που σε ξέρουν χιχι.
Άστο εμείς αυτό το παθαίνουμε ξύπνιοι.....και δν μου περασε καν απ'το μυαλο! Ημουν 1000% σιγουρος οτι παραγγειλα καφε!!!