Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.234
Έρχομαι ναι είναι fix η τιμη για σπίτια 200 ευρώ για έως 1,5 ώρα με προκαταβολή 25 ρυρω
Τι τρως κι εχεις αυτους τους κοιλιακους ?????Στιπτιζζζζζ….you like????
Τρώω τα πάντα όλα ασεΤι τρως κι εχεις αυτους τους κοιλιακους ?????
Αχα μάλιστα ποιο ξενοδοχείο στα νότια σε βολεύει συνήθως?Έρχομαι ναι είναι fix η τιμη για σπίτια 200 ευρώ για έως 1,5 ώρα με προκαταβολή 25 ρυρω
Τι αχα κάλε ;Αχα μάλιστα ποιο ξενοδοχείο στα νότια σε βολεύει συνήθως?
Aχα όπως λέμε κατάλαβαΤι αχα κάλε ;
Μόνο τηλέφωνο;Παιδιά γεια σας! Θέλω να πω ότι δεν απαντώ αε μηνύματα ΠΟΤΕΕΕΕ!!! Μη στέλνετε μηνύματα σε μένα. Κι όσον αφορά στο ξενοδοχείο που ρωτά ο από πάνω, όπου συνεννοηθούμε
Μπορείς και με σήματα Mors αμα ξέρειςΜόνο τηλέφωνο;
Σ ευχαριστω πολύ! Όταν είσαι με τους καλύτερους γίνεσαι κι εσυ καλύτερη, καθρέπτησ ειναι αυτά .! Βρέθηκα με την Έλενα
Είναι απλά Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ
Θα ακολουθήσει κριτική
Για λεπτομέρειες
Σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σου λογιαΣ ευχαριστω πολύ! Όταν είσαι με τους καλύτερους γίνεσαι κι εσυ καλύτερη, καθρέπτησ ειναι αυτά .
μωρό λέγεται false awakeningΑαα εδώ είμαι κι εγώ. Μερικές φορές ονειρεύεσαι τόσο αληθινά προς το τέλος του ύπνου, σαν να είναι πραγματικότητα και θες να σηκωθείς και να κανείς πράγματα που βλέπεις στο όνειρο. Τι είναι αυτό; Γιατί ;
Θελω να σου στειλω σε μηνυμα κωδικο καρτας paysafe 200 ευρω δωρο,αλλα αφου δε θες να σου στελνουν μηνυματα...Παιδιά γεια σας! Θέλω να πω ότι δεν απαντώ αε μηνύματα ΠΟΤΕΕΕΕ!!! Μη στέλνετε μηνύματα σε μένα. Κι όσον αφορά στο ξενοδοχείο που ρωτά ο από πάνω, όπου συνεννοηθούμε
Στείλε συ αυτό το μήνυμα και θα το πάρω ευχαρίστως χιχιΘελω να σου στειλω σε μηνυμα κωδικο καρτας paysafe 200 ευρω δωρο,αλλα αφου δε θες να σου στελνουν μηνυματα...
εσείς ξέρετε τί έχει γίνειΕγω ηθελα να τη τσιγκλισω να ξεκινησει να βριζει (αλβανους νταβατζακους λουλες κτλ κτλ) και εκεινη το πηρε στη πλακα. Ρε τι της εχετε κανει και τη χαλασατε ετσι?
ελα μωρε σε πειραζωεσείς ξέρετε τί έχει γίνει