Νέα

Nayomi

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (7 μέλη και 12 επισκέπτες)

HelenaBibi

Call-Girl
Εγγρ.
19 Ιουλ 2011
Like
2
πρωτον Βιβη αφου στελνεις σε ολους φωτογραφια με το προσωπο σου μαλλον δεν θα ειχες προβλημα να τις ποσταρω εδω μεσα να γνωριζουν και οι συμμετεχοντες του forum το πως εισαι γλυκια μου...σωστα?
αρα ετοιμασου για 4 με 5 φωτο με το προσωπο σου...να γνωριζουν οι ανθρωποι!

δευτερον το στησιμο δεν ηταν στησιμο,ηταν κακη συννενοηση δεν εχω στησει καμια και εχω σκασει αρκετα χρηματα σε τανες καλυτερης συμπεριφορας απο την δικια σου,ασε που κατι ποστ πιο πανω το ανεφερα εγω αυτο...αρα ερχεσαι δευτερη

τριτον ολες σου οι παρεμβολες στις κριτικες δεν εχουν καμια αισθηση χιουμορ αλλα σπασαρχιδισμου αν θες μπορω να βγαλω και τα pm και τα mail που ανταλαξαμε για να δει και ο κοσμος τι εγραφες για τον καθενα που σχολιαζε κατι αρνητικο  

τεταρτον,πες τον νταβατζακο σου τον jesper που εχει ολο κι ολο 26 Posts και ειναι ΟΛΑ μα ΟΛΑ για εσενα οτι τον εχουμε καταλαβει..
εδω και 10 μηνες εγγραφης στο forum και για το μονο που ξερει να γραφει ειναι για την ΗΕΛΕΝΑ-ΒΙΒΙ τυχαιο και αυτο????μα πουθενα αλλου!!!

επισης πες του οτι καποιος καπου σε ενα κρεβατι που συμμετειχες και εσυ(κοινως τριο)ανοιξες το στοματακι σου και ως γνωστον και οι τοιχοι εχουν αυτια....γι αυτο κοψε κατι απο την τσαμπα μαγκια γιατι οχι ξεφτιλα θα σας κανω αλλα θα γελασει και ο καθε καταχρεωμενος!!!

kisses!!!

άμα τολμήσεις και βάλεις φώτο μου με πρόσωπο θα γίνει χαμός! Δεν θέλω και πρέπει να το σεβαστείς! Και τί μπηχτές είναι αυτές, πες τί είπα σε τρίο εδώ σε όλους! αλήθεια, και που τα ξέρεις αφού δεν έχουμε συναντηθεί.

Το βαραίνεις πολύ το πράγμα!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.163
Πόντοι
7.195
πρωτον Βιβη αφου στελνεις σε ολους φωτογραφια με το προσωπο σου μαλλον δεν θα ειχες προβλημα να τις ποσταρω εδω μεσα να γνωριζουν και οι συμμετεχοντες του forum το πως εισαι γλυκια μου...σωστα?
αρα ετοιμασου για 4 με 5 φωτο με το προσωπο σου...να γνωριζουν οι ανθρωποι!

δευτερον το στησιμο δεν ηταν στησιμο,ηταν κακη συννενοηση δεν εχω στησει καμια και εχω σκασει αρκετα χρηματα σε τανες καλυτερης συμπεριφορας απο την δικια σου,ασε που κατι ποστ πιο πανω το ανεφερα εγω αυτο...αρα ερχεσαι δευτερη

τριτον ολες σου οι παρεμβολες στις κριτικες δεν εχουν καμια αισθηση χιουμορ αλλα σπασαρχιδισμου αν θες μπορω να βγαλω και τα pm και τα mail που ανταλαξαμε για να δει και ο κοσμος τι εγραφες για τον καθενα που σχολιαζε κατι αρνητικο  

τεταρτον,πες τον νταβατζακο σου τον jesper που εχει ολο κι ολο 26 Posts και ειναι ΟΛΑ μα ΟΛΑ για εσενα οτι τον εχουμε καταλαβει..
εδω και 10 μηνες εγγραφης στο forum και για το μονο που ξερει να γραφει ειναι για την ΗΕΛΕΝΑ-ΒΙΒΙ τυχαιο και αυτο????μα πουθενα αλλου!!!

επισης πες του οτι καποιος καπου σε ενα κρεβατι που συμμετειχες και εσυ(κοινως τριο)ανοιξες το στοματακι σου και ως γνωστον και οι τοιχοι εχουν αυτια....γι αυτο κοψε κατι απο την τσαμπα μαγκια γιατι οχι ξεφτιλα θα σας κανω αλλα θα γελασει και ο καθε καταχρεωμενος!!!

kisses!!!
alpula ηθελα να πιστευω οτι εισαι σοβαρος.
ομως με αυτα που γραφεις πεφτεις στην κατηγορια των ΛΑΜΟΓΙΩΝ , οπως ο φιλος του giannevan που κάρφωσε γνωστη μας γιατι δεν του καθότανε στους γονεις της !!!!!!!!!!!!!!!
και μονο που το σκεφθηκες να δωσεις φωτογραφιες χωρις εγκριση ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ επίσης , δυστυχώς χαρακτηριζουν και τους φιλους σου "δειξε μου τους φιλους σου να σου πω ποιος εισαι..."
προσεξε γλυστρας ασχημα.......
λυπάμαι......

OP
OP
alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
άμα τολμήσεις και βάλεις φώτο μου με πρόσωπο θα γίνει χαμός! Δεν θέλω και πρέπει να το σεβαστείς! Και τί μπηχτές είναι αυτές, πες τί είπα σε τρίο εδώ σε όλους! αλήθεια, και που τα ξέρεις αφού δεν έχουμε συναντηθεί.

Το βαραίνεις πολύ το πράγμα!
μην το τραβατε και εσυ και ο νταβατζακος για να μην το τραβαω και εγω...το οτι δεν εχουμε συναντηθει δεν σημαινει οτι δεν γνωριζω τι ειπωθηκε εκεινη την ημερα...μην το συνεχιζεις...και για να σας δωσω μια συμβουλη,απλα κανε εσυ την δουλιτσα σου χωρις να μας σπας τα αρχιδια,ας σταματησει και ο νταβατζακος να σε προμοταρει τοσο ανοιχτα και ολα μελι γαλα...κανε αυτο που ξερεις καλυτερα...

πολλα φιλια!

OP
OP
alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
ομως με αυτα που γραφεις πεφτεις στην κατηγορια των ΛΑΜΟΓΙΩΝ , οπως ο φιλος του giannevan που κάρφωσε γνωστη μας γιατι δεν του καθότανε στους γονεις της !!!!!!!!!!!!!!!
και μονο που το σκεφθηκες να δωσεις φωτογραφιες χωρις εγκριση ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ επίσης , δυστυχώς χαρακτηριζουν και τους φιλους σου "δειξε μου τους φιλους σου να σου πω ποιος εισαι..."
λυπάμαι......
κρινε απο τις πραξεις και οχι απο τα λογια....η Βιβη ειπε οτι τις στελνει στους πελατες για να δουν τι αγοραζουν...διαβασε παραπανω...αφου στελνει στους πελατες φωτο και οχι μονο σε εμενα δεν θα ειχε προβλημα να τις βγαλω...επισης πιστεψε με πιο σημαντικο ειναι αυτο που ειπωθηκε στο κρεβατι τοτε κι ας μην ημουν παρων,ξερει εκεινη...παρα οι φωτο!

μερικους ανθρωπους για να καταλαβουν πρεπει να βαλεις και λιγο λαμογια μεσα στο χαρακτηρα σου....μην κρινεις τοσο επιφανειακα!

HelenaBibi

Call-Girl
Εγγρ.
19 Ιουλ 2011
Like
2
κρινε απο τις πραξεις και οχι απο τα λογια....η Βιβη ειπε οτι τις στελνει στους πελατες για να δουν τι αγοραζουν...διαβασε παραπανω...αφου στελνει στους πελατες φωτο και οχι μονο σε εμενα δεν θα ειχε προβλημα να τις βγαλω...επισης πιστεψε με πιο σημαντικο ειναι αυτο που ειπωθηκε στο κρεβατι τοτε κι ας μην ημουν παρων,ξερει εκεινη...παρα οι φωτο!

μερικους ανθρωπους για να καταλαβουν πρεπει να βαλεις και λιγο λαμογια μεσα στο χαρακτηρα σου....μην κρινεις τοσο επιφανειακα!

πες τώρα αμέσως τί είπα! Για να δούμε, όχι ψέματα, τοίχε  με αυτιά! Αμα βγάλεις φωτό κανόνισε!

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Επειδη δεν ησαστε μονοι σας κ δε γουσταρω καθολου κ δε με νοιαζει να διαβαζω τα απλυτα του καθενος η το σταματατε τωρα η αν το συνεχισετε θα ποσταρω αγγελιες που αφορουν αμεσα το συγγεκριμενο φορουμ μεχρι να σβηστουν οι δικες σας αθλιοτητες!!!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.163
Πόντοι
7.195

εγω σου απαντησα με ολη την καλη μου θεληση. σου επασημαναν και αλλοοι παραπανω οτι πλεον "επιμενεις αδικαιολογητα" ....
εισαι μεγαλο παιδι. η απόφαση δικη σου !!!!!!!!!!!!!!

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
τι εχει ρε παιδια το προσωπο της κοπελας? :think:..μ'ολα αυτα που διαβαζω,μου εξαψατε την περιεργεια να γνωρισω τη βιβη :grin:

OP
OP
alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Βιβη κανε την δουλεια σου που ξερεις και ασε τις κριτικες στους υπολοιπους μαθε το γιατι θα στο μαθει κανενας αλλος με ασχημο τροπο και δεν θα σου αρεσει...και εσενα και του αλλου του βλακακου με τα 26 post που ειναι ολα για την παρτυ σου!
κανε αυτο που γνωριζεις..ακουσε με....και οταν το κανεις να εχεις το στομα σου κλειστο ποτε δεν ξερεις αν ο πελατης γνωριζει και ειναι φιλος με καποιον απο εδω μεσα...

οταν ανακατευεσαι με τα πιτουρα σε τρωνε και οι κοτες

αυτο ειναι το τελυεταιο ποστ που κανω για την παρτυ σας!
απο εδω και περα αγγελιες!!!

HelenaBibi

Call-Girl
Εγγρ.
19 Ιουλ 2011
Like
2
Βιβη κανε την δουλεια σου που ξερεις και ασε τις κριτικες στους υπολοιπους μαθε το γιατι θα στο μαθει κανενας αλλος με ασχημο τροπο και δεν θα σου αρεσει...και εσενα και του αλλου του βλακακου με τα 26 post που ειναι ολα για την παρτυ σου!
κανε αυτο που γνωριζεις..ακουσε με....και οταν το κανεις να εχεις το στομα σου κλειστο ποτε δεν ξερεις αν ο πελατης γνωριζει και ειναι φιλος με καποιον απο εδω μεσα...

οταν ανακατευεσαι με τα πιτουρα σε τρωνε και οι κοτες

αυτο ειναι το τελυεταιο ποστ που κανω για την παρτυ σας!
απο εδω και περα αγγελιες!!!

πες βρε βλάκα τί  είπα να δούμε που ρίχνεις στον αέρα διάφορα! Πες τώρα μιλάμε !

OP
OP
alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
πες βρε βλάκα τί  είπα να δούμε που ρίχνεις στον αέρα διάφορα! Πες τώρα μιλάμε !
για το νταβατζακο σου...και για το ποιος ειναι πισω απο εσενα!

εδω για οποιον εχει καλο μνημονικο ο δυστηχως palermo με τον βλακακο νταβατζακο και την πουτανα Βιβη πλακωνονται(με τι χιουμορ θεε μου)

και φυσικα ο jesper(ο νταβατζακος ντε) γνωριζει πολυ καλα το λεει κι ολας οτι ο λογαριασμος της Βιβης δεν ειναι κλωνος και εγω σου λεω οτι δεν ειναι και συμφωνω εκεινος πως το ξερει τοσο καλα??πως βαζει και το χερι του στην φωτια οτι γραφει η ιδια και οχι κανενας αλλος,πως ειναι τοσο σιγουρος ο νταβατζακος μας~

κοψτε λασπη ρε αλητες,νταβατζακοι της δεκαρας
και εσυ τραβα να κανεις αυτο που ξερεις(Βιβη) με το στομα ανοιχτο μονο για πιπες και για τιποτα αλλο!

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296

Καλημέρα σε όλους.

Σύντροφοι πάψτε να γράφετε σεντόνια. Αν σας είναι δύσκολο, βάλτε περιεχόμενα και μία σύντομη περίληψη.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
100 ΕΥΡΩ ΔΙΑΘΕΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΒΗ...ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ...ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Π.Μ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :)

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
Όταν γράφονται τέτοιες βλακείες για την ποιότητα των κριτικών του FANTOM τα παίρνω άσχημα.

Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουν στο στόχαστρο άνθρωποι που, με βάση τον τρόπο που γράφουν, δείχνουν ποιότητα, μόρφωση και ανοιχτό μυαλό.

Αν δεν υπήρχαν και κάποια τέτοια μέλη, ο μέσος όρος του συνόλου θα ήταν πολύ πιο χαμηλά.

ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
100 ΕΥΡΩ ΔΙΑΘΕΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΒΗ...ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ...ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Π.Μ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :)
:2funny: :2funny:
Όταν γράφονται τέτοιες βλακείες για την ποιότητα των κριτικών του FANTOM τα παίρνω άσχημα.

Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουν στο στόχαστρο άνθρωποι που, με βάση τον τρόπο που γράφουν, δείχνουν ποιότητα, μόρφωση και ανοιχτό μυαλό.

Αν δεν υπήρχαν και κάποια τέτοια μέλη, ο μέσος όρος του συνόλου θα ήταν πολύ πιο χαμηλά.

ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:thumbsup:

Επισκέπτης
Την καλημερα μου στα τιμημενα μελη FANTOM και Alpula.

δευτερον το στησιμο δεν ηταν στησιμο,ηταν κακη συννενοηση

Παλι καποιος σου αναφερει γεγονοτα και απαντας με γενικοτητες. Κακο αυτο, πρεπει να το κοψεις. Μεγαλωσες ποια...

Φαινεται πως κατι ξερεις παραπανω απο εμενα και μιλας για "νταβαντζακους. Βεβαια, το οτι  ισως δεν μου αρεσει το "κλιμα" που επικρατει στα περισσοτερα -για να μην πω σε ολα- τα θρεντ οπου μελη πανε να δημιουργησουν απλα εντυπωσεις, οπως κανεις εσυ τωρα. Αυτο, δεν σου περασε απο το ελαχιστο μυαλο που διαθετεις. Διοτι ως γνωστον, ο ΜΕΓΑΣ PHANTOM διαθετει πολλα περισσοτερα μυαλα, απο τους πολλλους λογαριασμους που εχει και απο τα πολλα ατομα που τον διαχειριζονται.  

Καλώς τον αρχιμουφαδόρο του promosite!!Καλά που ήρθες εσύ να προσφέρεις κάτι και σ’ αυτό το site που γέμισε κλώνους!Άλλωστε ξέρεις εσύ καλά από κλώνους! Δεν πας δίπλα στο αφεντικό σου να σου πει για πια να γράψεις!Καλά που έχουμε περιορισμό βαθμολογίας εδώ – για κάποια λαμόγια σαν εσένα -  και δεν μπορείς να βάλεις 10αρια στις «αγαπημένες» σου να γελάει ο κόσμος!  :2funny:«Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους!»
Πλάτων

Ωπ! Ξυπνησε και ο FANTOM απο την χειμερια ναρκη. Ειπα κι εγω! Δεν θα στειλεις κανα αρχαιο πρωι πρωι για να παει καλα η μερα μας? Κατι θα ξερεις παραπανω απο εμενα για "κλωνους" και "προμοτορες" για να το λες εσυ. Το "αφεντικο" μου οπως λες απο τους διπλα, ουτε ηταν, ουτε ειναι, ουτε προκειται να γινει ποτε. Περιεργο... λες να μου λενε για ποια να γραψω και να πηγαινω μαζι τους και να πληρωνω? Κοιτα να δεις, που νομιζα οτι αλλοι τα κανουν αυτα και στο τσαμπα, κι αν δεν τους "κατσει" γραφουν τα χειροτερα για την εκαστοτε κοπελα, και εμεις που πληρωνουμε ειμαστε βλακες. By the way, επειδη ειμαι περισσοτερο του αγγλικου και οχι του αρχαιου οπως εσυ, πρωτη φορα στην ζωη μου ειδα σε κριτικες να γραφουν πιο πολλες αερολογιες-παπαριες  οπως επισης, και να μιλουν για αλλους παρα για την κοπελα με την οποια δηθεν εγινε η συναντηση. Εκτος κι αν ηταν και αλλοι μεσα στο δωματιο και κανατε τριο ή πα@@@ζα και μας το κρυβεις.

Μην ασχολείσαι alpula, ο τύπος είναι γνωστό λαμόγιο που γράφει κατά παραγγελία!  ;)

Οντως.  Μου τις φερνουν και delivery στο σπιτι για να μην τρεχω στους δρομους.  :2funny: Πως τα ξερεις ομως τα "κολπα" βρε μπαγασα...

λυπάμαι......

Ετσι ειναι SPL. Οποιος υποστηριζει κατι γινεται αυτοματως "νταβας", προμοτορας", "αγαπητικος" και ολα τα συναφη. Το εχουμε μαθει το "εργο" πλεον. Αλλωστε βλεπεις και μονο σου..ολοι μιλουν με "στοιχεια" και αληθειες και οχι με γενικοτητες, εικασιες και ενα σκηνικο που εγινε προ αμνημονευτων ετων και αοριστα γενικοτερα. Αλλα ειπαμε... με μετριοτητες ο Αlpulas δεν ασχολειται. :2funny: :2funny: Γι αυτο και ασχολειται συνεχως. τελικα αυτο που καταλαβαινω, ειναι πως το κομπλεξ τελικα δεν το εχει η Βιβη και η οποια Βιβη αλλα αλλοι.

Giorgos46sex

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Στην προκληση μου να παρουσιασετε καποια καλυτερη ,δεν απαντησε κανεις η απαντησατε 2 κοπελες που ειναι σε γραφειο,οχι ανεξαρτητες.στην προκληση αλλου μελους για το αν υπαρχουν κοπελες που βριζουν μετα απο κριτικες απαντησα 4 που το εχουν κανει και ο αλπουλα αντιπαρεβαλδ τη βανεσα που δε μιλαει καν ελληνικα οποτε σιγα μη διαβαζει και γραφει.οσο δε δινονται ικανοποιητικες απαντησεις σε αυτα τα 2,λεμε βλακειες.η βιβη ειναι απο τις λιγες πραγματικα ανεξαρτητες και ειναι φυσικο να απανταει μονη της αν ειχε νταβαδες οπως αλλες θα εγραφαν μονο αυτοι και θα αρκουσε.ισως για αυτο πολλοι το παιζουν μαγκες σε μια κοπελα χωρις προστασια γιατι αν ειχε νταβα θα τρεματε μηπως σας σπασει τα μουτρα.τελος η βιβη ποτε δεν εβρισε ,αν ρωταει καποιον ποιος εισαι λογικο ειναι και εγω αν εμπαινε καποια και ελεγε ο γιωργος ειναι αδελφη θα της ελεγα οκ αλλα ποια εισαι;αλλωστε γιατι κανεις δε γραφει το αληθινο ονομα του την ακριβη ωρα και μερα συναντησης και οχι ενδεικτικες;για να γραφουμε μαλακιες για κοπελες που απο κοντα τους το παιζουμε καλα παιδια και τις γλυφουμε;οσο για το τζεσπερ το εχει πει εκατο φορες ο ανθρωποςοτι ειναι ενα χρονο σταθερος πελατης αρα λογικο να ξερει 5 πραγματα παραπανω ,εδω ξερετε εσεις που δε τη γνωριζετε καθολου.και δεν εχει βγει κανενας να πει,βγηκα με την κοπελα και μου εκανε αυτο,οσοι την κατακρινετε δεν την εχετε δει καν και αρπαξατε ενα σχολιο μου οτι θα πρεπει να ενημερωνουν οι φιλοι ποιες κοπελες βλεπουν το σαιτ για να ειμαστε πιο διακριτικοι και φτιαξατε ιστοριες για αγριους.μαλιστα θυμαμαι οτι στο αρχικο μου σχολιο που ξεκινησε ολη αυτη η ιστορια ειχα γραψει οτι απαντησε τοσο ευγενικα και χιουμοριστικα που ντραπηκα και την εκτιμησα ακομη περισσοτερο.τωρα πως πηρατε αυτο το σχολιο και ξεφτιλισατε ετσι οτι βριζει και τετοια ας παραθεσει καποιος που το ειπε κανεις αυτο.

Επισκέπτης
Στην προκληση μου να παρουσιασετε καποια καλυτερη ,δεν απαντησε κανεις η απαντησατε 2 κοπελες που ειναι σε γραφειο,οχι ανεξαρτητες.στην προκληση αλλου μελους για το αν υπαρχουν κοπελες που βριζουν μετα απο κριτικες απαντησα 4 που το εχουν κανει και ο αλπουλα αντιπαρεβαλδ τη βανεσα που δε μιλαει καν ελληνικα οποτε σιγα μη διαβαζει και γραφει.οσο δε δινονται ικανοποιητικες απαντησεις σε αυτα τα 2,λεμε βλακειες.η βιβη ειναι απο τις λιγες πραγματικα ανεξαρτητες και ειναι φυσικο να απανταει μονη της αν ειχε νταβαδες οπως αλλες θα εγραφαν μονο αυτοι και θα αρκουσε.ισως για αυτο πολλοι το παιζουν μαγκες σε μια κοπελα χωρις προστασια γιατι αν ειχε νταβα θα τρεματε μηπως σας σπασει τα μουτρα.τελος η βιβη ποτε δεν εβρισε ,αν ρωταει καποιον ποιος εισαι λογικο ειναι και εγω αν εμπαινε καποια και ελεγε ο γιωργος ειναι αδελφη θα της ελεγα οκ αλλα ποια εισαι;αλλωστε γιατι κανεις δε γραφει το αληθινο ονομα του την ακριβη ωρα και μερα συναντησης και οχι ενδεικτικες;για να γραφουμε μαλακιες για κοπελες που απο κοντα τους το παιζουμε καλα παιδια και τις γλυφουμε;οσο για το τζεσπερ το εχει πει εκατο φορες ο ανθρωποςοτι ειναι ενα χρονο σταθερος πελατης αρα λογικο να ξερει 5 πραγματα παραπανω ,εδω ξερετε εσεις που δε τη γνωριζετε καθολου.και δεν εχει βγει κανενας να πει,βγηκα με την κοπελα και μου εκανε αυτο,οσοι την κατακρινετε δεν την εχετε δει καν και αρπαξατε ενα σχολιο μου οτι θα πρεπει να ενημερωνουν οι φιλοι ποιες κοπελες βλεπουν το σαιτ για να ειμαστε πιο διακριτικοι και φτιαξατε ιστοριες για αγριους.μαλιστα θυμαμαι οτι στο αρχικο μου σχολιο που ξεκινησε ολη αυτη η ιστορια ειχα γραψει οτι απαντησε τοσο ευγενικα και χιουμοριστικα που ντραπηκα και την εκτιμησα ακομη περισσοτερο.τωρα πως πηρατε αυτο το σχολιο και ξεφτιλισατε ετσι οτι βριζει και τετοια ας παραθεσει καποιος που το ειπε κανεις αυτο.

Αυτα ακριβως λεω κι εγω  Γιωργο που επισημαινεις. Το οτι βεβαια ειμαι πελατης εδω και ενα χρονο στην Βιβη και μπορει να ξερω 5 πραγματα παραπανω, οτι με χαλασε και εμενα το σκηνικο που ειχε κανει αλλα το εχω προσπερασει, γιατι οσο να ναι σε λιγο  κλεινουμε χρονο,  τα περνανε στο "ντουκου", Alpulas και λοιποι. Αυτα βεβαια σε συνδυασμο με το οτι δεν ποσταρω αλλου για τους λογους που εχω αναφερει πολλες φορες και την υποστηριζω, με κανουν αυτοματως "νταβα" της.  Αντιθετα γνωριζουν τα παντα εκεινοι για την Βιβη και για την οποια Βιβη, που δεν την εχουν δει ποτε τους. Φαινεται αλλωστε το ποσο εχουν κανει ραντεβου με μια κοπελα απο τις κριτικες και τα ποστ τους. Α, ξεχασα! Η ηλικια βλεπεις.. ο μεν Alpulas δεν ασχολειται ειπαμε, ξανα και ξανα, με μετριοτητες και ο δε PHANTOM εχει επιπεδο. Γι' αυτο και στις κριτικες του γραφει γενικοτητες και αερολογιες.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
για το νταβατζακο σου...και για το ποιος ειναι πισω απο εσενα!

εδω για οποιον εχει καλο μνημονικο ο δυστηχως palermo με τον βλακακο νταβατζακο και την πουτανα Βιβη πλακωνονται(με τι χιουμορ θεε μου)

και φυσικα ο jesper(ο νταβατζακος ντε) γνωριζει πολυ καλα το λεει κι ολας οτι ο λογαριασμος της Βιβης δεν ειναι κλωνος και εγω σου λεω οτι δεν ειναι και συμφωνω εκεινος πως το ξερει τοσο καλα??πως βαζει και το χερι του στην φωτια οτι γραφει η ιδια και οχι κανενας αλλος,πως ειναι τοσο σιγουρος ο νταβατζακος μας~

κοψτε λασπη ρε αλητες,νταβατζακοι της δεκαρας
και εσυ τραβα να κανεις αυτο που ξερεις(Βιβη) με το στομα ανοιχτο μονο για πιπες και για τιποτα αλλο!

αλπουλα θα στο πω πολυ φιλικα, αν και ξερω θα με βρισεις, δεν πειραζει
ειχαμε συζητησει κατι σε ενα παλιο θρεντ και σε ειχα σε εκτιμηση, αλλα αυτη τη στιγμη με αυτο που κανεις, σωνει και καλα να εχεις δικιο ,ειλικρινα την χανεις.
δεν σου ειπε κανεις τιποτα για το οτι εμφανησιακα δεν ειναι του γουστου σου, δεν σου ειπε κανει τιποτα στο να κρινεις την εμφανηση της, καποιοι σου ειπαν οτι, το οτι εστειλε φοτο με προσωπο, το ελαβες λαθος, δεν ειναι απο κομπλεξ και τουλαχιστον 5 ατομα στο παρελθον το εχουν πει αυτο, καθε αλλο που δηλωνει επαγκελματισμο, δες ποσοι ειπαν οτι πηραν καποια με ωραιο σωμα αλλα προσωπο αστα να πανε, αλλες βαζουν μεχρι και ψευτικες φοτο, με αποτελεσμα να ισχυει το ρητο "αλλο σου δειξα κι αλλο σου μπηξα" αυτο που κανει, μπορεις να πεις οτι πλεον ειναι υπερ του πελατη, οπου αν δεν του αρεσουν τα μουτρα της, κατα το κοινως λεγομενον ακυρωνει το ραντεβου η δεν παει καν, αυτη ομως ειναι ειλικρινης και εκθετει πραγματικα τον εαυτο τησ, νομιζω αυτο αυτο πρεπει να εκτιμηθει.
δεν σου ειπε κανεις τιποτα στο γεγονος οτι καποτε εκανε ενα λαθος, και ημουν ενας απο αυτους, που της τα εχωσαν γιαυτο, αλλα... ειχε  κουραγιο και το παραδεχτηκε και ζητησε συγνωμη, αυτο δεν το λετε οταν αναφερετε αυτην την χιλιοειπομενη "καραμελα"σου ειπαμε ομως ολοι οτι ειναι λαθος το να ιλας για τις υπηρεσιες της, απο την στιγμη που δεν την εχεις παρει για να την δεις, μην πεις οτι δεν το εκανες η απαντηση σου ηταν σε δικο μου ποστ, οπως σε δικο μου ποστ ηταν και η απαντηση οτι δεν την εχεις δει. θα σου πω το ιδιο που ειπα και στον ντινο69. εγω λεω πως εισαι αχρηστος στην δουλεια σου, παρεπιπτωντος  δεν ξερω ουτε τι δουλεια κανεις ουτε την εχω δει για να κρινω, αλλα το λεω ειναι σωστο?
ναι η βιβη εχει μιλησει ασχημα(αν και αλλες εδω μεσα εχουν μιλησει πολυ πιο ασχημα) σε καποιους για κακες κριτικες, εκατσα και διαβασα τα σχολια και παρατηρησα κατι,  τα ατομα, και σε πολλα απο αυτα εγω δεν εχω εμπιστοσυνη, γιατι διαβασα και αλλες κριτικες και ποστ τους που εχουν κανει και το μονο που ειδα ειναι οτι εθαβαν πολλες κοπελες πλυν απο καποιες συγκεκριμενες ο νοων νοητο(παρεπιπτωντος διαβασα και κριτικες για τις συγκεκριμενες απο αλλος) ακομα πιο πολυ περιεργεια μου κινησε  η απαντηση τηςσε εναν  που εγραφε καλλη κριτικη αλλα με τροπο του ειπε οτι ηταν υπερβολικος.
οποτε η αποψη μου ειναι η εξεις, θες να την κρινεις οπως το κανεις?
τοτε κλισε 2 ραντεβου μαζι της χωρις να πεις πιος εισαι και αφου ξεχαστει λιγο το θεμα(και λεω 2 γιατι στο πρωτο σιγουρα θα πας με προκαταληψη) και μετα πες και την γνωμη σου για το κρεβατι και τις υπηρεσιες.
αλιως αρκησου μονο στο θεμα περι εμφανησεις. οπου κανεις δεν θα μπορει να σου πει τιποτα, γιατι εχοντας δηλωσει οτι δεν εχεις παει μαζι της και ταυτοχρονα να την κρινης σε ολα λογικο να μην σου απανταει με τροπο που δεν θα σου αρεσει ουτε η συμπεριφορα της.
και σταματα να την λες σε ατομα που την εχουν παρει και ξερουν το κατι παραπονο απο εσενα και εμενα, οπως και να το κανουμε εχουν μια ποιο ολοκληρωμενη αποψη και απο τους δυο μας.
επισεις οταν μιλας για κατι, προσπαθησε να κρατας μια γραμη στη σταση σου,
γιατι εχεις αναιρεσει με αλλα ποστ αυτα που εχεις πει σε προηγουμενα, πραγμα που σε κανει να μοιαζεις κωλοτουμπας, κατι σαν καρατζαφερη ενα πραγμα, την μια λεει αυτο και την αλλη το ξεχναει και λεει αλλα.
στο λεω φιλικα και ελπιζω να ειμαι αντικειμενικος σε οτι γραφω, ας τελειωσει εδω επιτελους αυτο το θεμα.

υ.γ. σε περιπτωση που καποιος πιστευει, πως οτι γραψει ως τωρα στα ποστ μου δεν ειμαι αντικειμενικος και ειμαι παραλογος θα ηθελα να το πει, καθως επισεις να επισυμανει και το γιατι, καποιος μεγαλος σταρ ειχε πει η κακη κριτικη μας κανει καλητερους, η καλλη κριτικη απλα μας κανει να αναπαυομασται στις δαφνες μας.

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom