Νέα

Nayomi

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
θελω να κανω μια παρατηρηση,βλεπω κατι "σεντονια" αντι για μηνυματα και ειμαι περιεργος αν πιστευετε εσεις που τα γραφετε οτι θα κατσει καποιος να τα διαβασει....Και αν εχετε αυτη την εντυπωση τοσο σοβαρα πιστευετε οτι ειναι αυτα που γραφετε?

Επισκέπτης
πωπω εδω γινεται χαμος. ειναι πολυ αστεια ολα αυτα. και σιγουρα ολα γινονται εις βαρος του κοριτσιου και κυριως εις βαρος μας ( των πελατων ). το εχετε κουρασει πολυ ρε παιδια. ο ενας χωρις να εχει δοκιμασει εχει αποψη, ο αλλος γραφει ολοκληρα κατεβατα και λεει δεν εχει οφελος και περιμενουν να τα χωνεψουμε. μας κοροιδευετε? το μονο σιγουρο ειναι οτι καποιος πελατης ειναι δυσαρεστημενος και κραζει καποιος ζητησε εκπτωση και δε δοθηκε και κραζει και σιγουρα οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια. εχει κανει πολλες μαλακιες η βιβη και προσπαθει μεσα απο "φιλους" της που χτυπιουνται να μας πεισουν πως ειναι η καλυτερη των καλυτερων το καλυτερο γαμησι το καλυτερο παιδι η αγια βιβη. ρε παιδια το κοριτσι ειναι καλο παιδι καλη σχετικα εμφανιση και καλο γαμησι. αφηστε την να αποδειξει μονη της την αξια της. πιο πολυ κακο της κανετε παρα καλο. εκτος αν η ιδια επειδη ειναι λιγο ανασφαλης σαν γυναικα το οποιο διαπιστωσα οταν βρεθηκαμε και απο κοντα  θελει να πεισει ολο το κοσμο πως ειναι η τοπ πουτανα και τους βαζει να γραφουν για να ασχολουνται συνεχεια μαζι της... ειναι εξαιρετικη επιλογη σιγουρα οχι η καλυτερη αλλα αν συνεχισετε να γραφετε ειτε φιλοι ειτε αγαπουληδες ειτε νταβαδες ειτε εχθροι της θα την καψετε και θα την βαρεθουν ολοι... καλο ειναι να βαλετε ενα τελος... αποψη μου...

Αν κοιταξεις τα προηγουμενα ποστ μου, δεν ειναι και δυσκολο, δεν ανεφερα τιποτα απο αυτα που λες. Ουτε περι "αγιοσυνης", ουτε οτι ειναι η τοπ, ουτε τιποτα. Αναφερομαι καθαρα για την δουλεια της και μονο σαν πελατη που με εχει εδω και καιρο και πως το βλεπω απο την δικη μου οπτικη. Τουλαχιστον, μιλαω με πραγματικα γεγονοτα και οχι με φανταστικα σεναρια ή σκηνικα που εχουν γινει προ αμνημονευτων ετων. Κοινως, αυτο που λεω -και συμφωνω απολυτα μαζι σου- ειναι να την αφησουν να "μιλησει" μεσα απο την δουλεια της και μονο. Αν παλι δεν την γουσταρουν, να μην ασχολουνται, οπως νομιζω δεν ασχολειται και εκεινη μαζι τους.  Τωρα για το "αγαπουλας", "φιλος" και λοιπους χαρακτηρισμους, πειτε με οπως θελετε. Το ειπα και χθες. Θα το ξαναπω λοιπον για να γινω κατανοητος. Το τι ειμαι πραγματικα το ξερω εγω, η Βιβη και αυτοι που πρεπει να το ξερουν. Το πως θα με χαρακτηρισει ο καθενας εδω μεσα, δεν με ενδιαφερει ουτε στο ελαχιστο.

θελω να κανω μια παρατηρηση,βλεπω κατι "σεντονια" αντι για μηνυματα και ειμαι περιεργος αν πιστευετε εσεις που τα γραφετε οτι θα κατσει καποιος να τα διαβασει....Και αν εχετε αυτη την εντυπωση τοσο σοβαρα πιστευετε οτι ειναι αυτα που γραφετε?

Τα "σεντονια" τα διαβαζουν οι αμεσα ενδιαφερομενοι. Οσοι δεν τους ενδιαφερουν, ας τα  προσπερασουν. Οσο για το αν ειναι σοβαρα, μπορει για εσενα να μην ειναι και για αλλους να ειναι. Οποτε προσπερασε τα. Εκτος κι αν δεν θελεις να υπαρχει "αντιλογος" στην οποια παπ@@@ριά γραφεται και το εχετε παρει "μονοτερμα".

OP
OP
alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Jesper 21 posts ολα κι ολα και αρχισες τα σεντονια?
εισαι κουτος?η τον κανεις?
τεσπα βαρεθηκα πραγματικα να μιλαμε για τις επικεφαλιδες και να χανετε καποιοι (οχι ολοι ευτυχως)την ουσια του θεματος!
βαρεθηκα να μιλαω για μετριοτητες!!

Επισκέπτης

Οχι βρε μην εξαπτεσαι, απλα τον κανω, γιατι εχω καλους δασκαλους.

τεσπα βαρεθηκα πραγματικα να μιλαμε για τις επικεφαλιδες και να χανετε καποιοι (οχι ολοι ευτυχως)την ουσια του θεματος!

Περιεργο... Τωρα σε ενοιαξε για τα αλλα μελη? Γιατι το ιδιο ακριβως ειχες πει και 10 σελιδες πριν αλλα το συνεχισες.

OP
OP
alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
δεν μιλησα εγω για αλλα μελη ειπα βαρεθηκα να μιλαω για μετριοτητες!
αν και κανονικα θα επρεπε να με ενδιαφερουν και οι υπολοιποι

επισης βαλτο καλα στο μυαλο σου οτι ειναι σπαστικο να κανεις ασχημη κριτικη και να βγαινει τσουπ η παρθενοπιπιτσα και να σχολιαζει!

κοιτα λιγο τις κριτικες της και τα σχολια που κανει απο κατω...ειναι η μονη πουτανα που ασχολειται με τις κριτικες!
αυτο απο μονο του ειναι σπαστικο

αν θες να το καταλαβεις εχει καλως αλλιως μετα απο 21 post μπορεις ακομα να γραφεις για την αγαπημενη σου σελιδες με σεντονια!

εχε γεια!!

Επισκέπτης
αν και κανονικα θα επρεπε να με ενδιαφερουν και οι υπολοιποι επισης βαλτο καλα στο μυαλο σου οτι ειναι σπαστικο να κανεις ασχημη κριτικη και να βγαινει τσουπ η παρθενοπιπιτσα και να σχολιαζει! κοιτα λιγο τις κριτικες της και τα σχολια που κανει απο κατω...ειναι η μονη πουτανα που ασχολειται με τις κριτικες!αυτο απο μονο του ειναι σπαστικο αν θες να το καταλαβεις εχει καλως αλλιως μετα απο 21 post μπορεις ακομα να γραφεις για την αγαπημενη σου σελιδες με σεντονια! εχε γεια!!

Στο ειπα και πριν Alpula. Μην μου εξαπτεσαι και παθεις τιποτα.

Εδω δεν μιλας για αλλα μελη? Οι "καποιοι" ποιοι ειναι. Μηπως αυτοι απο την ταινια "The others" με τη Νικολ Κιντμαν? Εισαι κουτος ή ειχες και εσυ καλους δασκαλους σαν κι εμενα και απλα τον παριστανεις? Στο εχω πει κι εγω, εκατομμυρια φορες. Ετσι λειτουργει η ιδια, για ποιους λογους και σε ποιους το κανει. Οσο για τα "σεντονια", δεν εχεις να πεις κατι. Περιεργο... anyway, το προσπερναω και αυτο. Και κανεις ενα λαθος. Δεν ειναι η αγαπημενη μου, ειναι μια απο τις αγαπημενες μου "εργαζομενες" κοπελες. Τελικα, δεν εχεις μου φαινεται καλους δασκαλους οπως εγω. Εχε γεια λοιπον, αφου δεν θα τα ξαναπουμε  :'( (ενα δακρυ κυλησε ειναι η αληθεια).  

OP
OP
alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
οτι πεις...αλλωστε είναι αυτονόητο ότι στην αναμέτρηση με ένα μαλάκα απουσιάζουν οι κανόνες παιχνιδιού διότι ο μαλάκας μη έχοντας ενδοιασμούς ως προς το αποτέλεσμα των ενεργειών του έχει σαφές τακτικό πλεονέκτημα και στην ουσία διευθύνει αυτός το παιχνίδι!

εχε γεια λοιπον!!!

Giorgos46sex

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστω φιλος σεμινολ για την απαντηση.φιλε αλπουλα  και δικιο να ειχες το χανεις με το να επιτιθεσαι σε μελη που υποστηριζουν τη βιβη επειδη δε γινεται να συμφωνουμε ολοι και τα λογια σου θα ηταν πιο εγκυρα αν ειχες να μας αναφερεις συγκεκριμενο περιστατικο και οχι ενα γενικο μου τη σπαει γιατι απανταει σε κριτικες .και αν θες δεν εχω καταλαβει αυτο που λες οτι ειναι κομπλεξικη γιατι στελνει προσωπο εγω το αντιθετο καταλαβαινω αν ηθελε να κρυφτει και να ξεγελασει η εξαπατησει θα εστελνε ενα τελειο σημειο της οπως οι χοντρες που στελνουν τα βυζια τους που παντα λογο λιπους ειναι τεραστια.ισα ισα πρεπει να ειναι ακομπλεξαριστη για να το κανει.και γιατι ολοι εχετε θεμα με τα σεντονια υποστηριξης και οχι με τα σεντονια κατακραυγης;και αν ειμαστε ολοι νταβαδες ε τοτε αυτη η κοπελα δεν κονομαει τιποτα αφου τα μοιραζεται με 40 ατομα.εγω διακρινω μενος γιατι αν δεν αξιζε θα γραφατε ενα αντε μωρε με την πατσαβουρα για παραδειγμα και δε θα ασχολιοσασταν.το οτι 3 μερες μονοπωλει τη συζητηση κατι δειχνει.καληνυχτα απο μενα

Giorgos46sex

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Και κατι αλλο.η βιβη απαντησε χιουμοριστικα σε μια κριτικη και πεσατε να τη φατε.η αλλη που γραφουν στα μασατζιδικα οτι τους παιρνει τηλεφωνο και τους βριζει μετα απο κακη κριτικη δε ειδα να σας πειραξει ολους εσας που θιχθηκατε απο τη συμπεριφορα της βιβησ.

Επισκέπτης
Οτι πεις Alpula. Σου χαλαω εγω χατηρι? Θα μου παθεις και τιποτα στο τελος απο τα πολλα νευρα και μετα θα το εχω βαρος στην συνειδηση μου.

οτι πεις...αλλωστε είναι αυτονόητο ότι στην αναμέτρηση με ένα μαλάκα απουσιάζουν οι κανόνες παιχνιδιού διότι ο μαλάκας μη έχοντας ενδοιασμούς ως προς το αποτέλεσμα των ενεργειών του έχει σαφές τακτικό πλεονέκτημα και στην ουσία διευθύνει αυτός το παιχνίδι!εχε γεια λοιπον!!!

Αυτο αραγε, σου πηρε πολυ ωρα να το σκεφτεις ή ειναι αλλη μια κινηση εντυπωσιασμου την στιγμη που δεν εχεις να πεις κατι ουσιαστικο, για μια ακομα φορα? Α ναι, ξεχασα. Εδω και 10 σελιδες, οπως  αλλωστε το καταδεικνυουν και τα ποστ σου ολες αυτες τις ημερες, δεν ασχολεισαι γενικοτερα με μετριοτητες... βεβαια εγω ξερω, πως αν κατι το θεωρω μετριοτητα οχι απλα δεν ασχολουμαι, αλλα ουτε καν του δινω σημασια...

So long λοιπον...

farewell...

:'( :'( (και ξανα κυλησε ενα και δυο δακρυα μην σου πω)

Επισκέπτης
τα λογια σου θα ηταν πιο εγκυρα αν ειχες να μας αναφερεις συγκεκριμενο περιστατικο και οχι ενα γενικο μου τη σπαει γιατι απανταει σε κριτικες.

Αυτο τους λεω στην ουσια εδω και ποσες ημερες Γιωργο. Αν εχουν ενα πραγματικο γεγονος να το παρουσιασουν οπως κανω εγω, και οχι να μιλανε με εικασιες, ενα σκηνικο που εγινε προ αμνημονευτων ετων και αοριστα. Αλλα ουδεις...

και αν θες δεν εχω καταλαβει αυτο που λες οτι ειναι κομπλεξικη γιατι στελνει προσωπο εγω το αντιθετο καταλαβαινω αν ηθελε να κρυφτει και να ξεγελασει η εξαπατησει θα εστελνε ενα τελειο σημειο της οπως οι χοντρες που στελνουν τα βυζια τους που παντα λογο λιπους ειναι τεραστια.ισα ισα πρεπει να ειναι ακομπλεξαριστη για να το κανει.

Γιατι πολυ απλα κατι πρεπει να της προσαψουν. Τον λογο ή τους λογους στους αναφερω απο πανω.

και αν ειμαστε ολοι νταβαδες ε τοτε αυτη η κοπελα δεν κονομαει τιποτα αφου τα μοιραζεται με 40 ατομα.εγω διακρινω μενος γιατι αν δεν αξιζε θα γραφατε ενα αντε μωρε με την πατσαβουρα για παραδειγμα και δε θα ασχολιοσασταν.το οτι 3 μερες μονοπωλει τη συζητηση κατι δειχνει.καληνυχτα απο μενα

Μενος? Θα αστειευεσαι βεβαια... αφου ολοι οπως βλεπεις, δεν μιλανε με γενικοτητες για την Βιβη αλλα με "αληθινα" περιστατικα. Αλλα ειδες τι ειπε ο Alpulas. Με μετριοτητες δεν ασχολειται. Φαινεται αλλωστε...  :2funny: ή μηπως παλι ειμαστε οντως νταβαδες ολοι οσοι την υποστηριζουμε και δεν το χουμε παρει χαμπαρι?  Μηπως να ξεκινησουμε νεα καριερα τωρα στα γεραματα  :think:, μια και πεφτουν οι προτασεις "βροχη"?   :2funny: :2funny: Παντως, πρεπει να το ομολογησεις. Τις "τρωμε" πολλα τελικα εγω, εσυ και ολοι οι υπολοιποι  :2funny: :2funny:

thirio11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
2.857
Πόντοι
456
αψογος!!!!!!!!!ευγε φιλε!!!!!!!!

HelenaBibi

Call-Girl
Εγγρ.
19 Ιουλ 2011
Like
2
αν και κανονικα θα επρεπε να με ενδιαφερουν και οι υπολοιποι

επισης βαλτο καλα στο μυαλο σου οτι ειναι σπαστικο να κανεις ασχημη κριτικη και να βγαινει τσουπ η παρθενοπιπιτσα και να σχολιαζει!

κοιτα λιγο τις κριτικες της και τα σχολια που κανει απο κατω...ειναι η μονη πουτανα που ασχολειται με τις κριτικες!
αυτο απο μονο του ειναι σπαστικο

αν θες να το καταλαβεις εχει καλως αλλιως μετα απο 21 post μπορεις ακομα να γραφεις για την αγαπημενη σου σελιδες με σεντονια!

εχε γεια!!

όχι αγορίνα μου, εγώ βαρέθηκα να παραμυθιάζομαι και τώρα επειδή δεν θέλω να συναντηθώ μαζί σου, καταφέρεσαι στα φόρουμ, κι άλλοι έκαναν έτσι.
Κύριοι, με έχει στήσει έξω από χοτέλ 11.00 πρωί, για να με πάρει στις 13.00 και να μου πεί ό, τι τώρα ξύπνησε και συγνώμη.

Αυτό ήταν το πιο βαρύ μετά τα τόσα άπειρα τηλεφωνήματα  να βρεθούμε, να μην, και τί κάνεις και πώς είσαι κλπ... :)

Μετά από αυτό όποτε με έπαιρνε για να κανονίσουμε τη Μέγα συνάντηση, του έλεγα όχι, και τώρα επειδή δεν έχει τί να κάνει ασχολείται με μένα.
Εσύ  δεν είπες δεν ασχολείσαι με ...μετριότητες? τότε γιατί ασχολείσαι με μένα?

Πάρτο χαμπάρι, τζάμπα γιοκ!
Φωτό έστειλα και στέλνω 1ον για να ξέρετε τί παίρνετε και 2ον ν' ακούσω κανένα κοπλιμάν, γιατί με τόση χολή εδώ μέσα έχω πικραθεί πολύ.

HelenaBibi

Call-Girl
Εγγρ.
19 Ιουλ 2011
Like
2
όχι αγορίνα μου, εγώ βαρέθηκα να παραμυθιάζομαι και τώρα επειδή δεν θέλω να συναντηθώ μαζί σου, καταφέρεσαι στα φόρουμ, κι άλλοι έκαναν έτσι.
Κύριοι, με έχει στήσει έξω από χοτέλ 11.00 πρωί, για να με πάρει στις 13.00 και να μου πεί ό, τι τώρα ξύπνησε και συγνώμη.

Αυτό ήταν το πιο βαρύ μετά τα τόσα άπειρα τηλεφωνήματα  να βρεθούμε, να μην, και τί κάνεις και πώς είσαι κλπ... :)

Μετά από αυτό όποτε με έπαιρνε για να κανονίσουμε τη Μέγα συνάντηση, του έλεγα όχι, και τώρα επειδή δεν έχει τί να κάνει ασχολείται με μένα.
Εσύ  δεν είπες δεν ασχολείσαι με ...μετριότητες? τότε γιατί ασχολείσαι με μένα?

Πάρτο χαμπάρι, τζάμπα γιοκ!

Φωτό έστειλα και στέλνω 1ον για να ξέρετε τί παίρνετε και 2ον ν' ακούσω κανένα κοπλιμάν, γιατί με τόση χολή εδώ μέσα έχω πικραθεί πολύ.
Ουδέποτε έχω σχολιάσει κριτική άσχημη, παρά μόνο με χιούμορ, ρώτα όποιον θες..και άντε κάνε καμιά γύρα, δεν θα μου πεις εσύ πότε θα

μιλήσω και τί θα πω! Ακου να δεις έναν βασιλιά μωρέ!

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Δεν σφαζομαστε jejgi, ουτε κανω τον συνηγορο του διαβολου. Για τις τιμες που λες, σωστο εν μερει, αλλα δεν ειμαστε εμεις αυτοι που θα τις καθορισουν καλως ή κακως. Απο την δικη μου οπτικη, ξερω πως αν εχω τα λεφτα για καποια παω, αν δεν τα εχω πολυ απλα δεν παω. Δεν θα κατσω ομως να γινω γυφτος για να μου κανουν "εκπτωσεις". Τον χαρακτηρισμο "γυφτος" μην το παρεις προσωπικα, γιατι δε αναφερομαι σε εσενα. Σου εξηγω απλα τον τροπο που λειτουργω.

Εχω δει κριτικες της, μην ταραζεσαι. Οπως εχω δει και σε ποιους απαντα και σε ποιους οχι. Θες να σου θυμησω? Πρωτος και καλυτερος Phantom, ο οποιος ειναι "κλωνος" και δεν ειναι πραγματικος λογαριαμος μελους, οπως ο δικος σου ή ο δικος μου. Σε ολες τις κριτικες του, οπως και στης Βιβης, γραφει πιο πολλες αερολογιες-παπαριες παρα για την κοπελα με την οποια δηθεν εχει παει. Για τους "κλωνους" που γραφουν θετικα για εκεινη, το ανεφερα και χθες το βραδυ, ειδες πουθενα να το εκανα γαργαρα? Τονισα και εγω το λαθος της, ειπα επισης οτι με "χαλασε" και εμενα πολυ αυτο που ειχε κανει, αλλα ως ποτε θα το αναμασουν ορισμενοι? Κοινως, αν εχεις να πεις κατι, πες το με γεγονοτα οπως μιλαω εγω σε ολα τα ποστ μου, οχι με εικασιες.Ουτε η Βιβη το χρεωνει το μπανακι οπως  η Ευα που αναφερεις, με την οποια παρεπιπτοντως εχω παει ασχετα αν δεν εχω γραψει κριτικη εδω, και μαλιστα η Βιβη μπορει να καθισει πολλες φορες και περισσοτερη ωρα απ οσο την εχει κλεισει καποιος ή δεν κοιταει γενικοτερα το ρολόι και με το που τελειωσει η ωρα φευγει με "ελαφρα", κατι που κανουν πολλες αλλες, και εχει αναφερθει απο την 1η στιγμη οχι μονο απο εμενα στην κριτικη μου, αλλα απο ολους σχεδον που την εχουν τιμησει. Οποτε για ποιο λογο αναφερεις το μπανακι, δεν καταλαβα? Μηπως εχεις κλεισει ραντεβου μαζι της και στο εχει χρεωσει? Αφου εσυ ο ιδιος λες οτι δεν εχεις παει και την εχεις δει μονο μεσα απο φωτο που σου εχει στειλει, πως εχεις αποψη και σε αυτο? To ξεκατινιασμα που λες, με τον ενα ή με τον αλλο τροπο προσπαθει να προστατεψει τον εαυτο της, αφου καθε φορα που γραφεται κατι καλο για εκεινη ή γραφει η ιδια κατι, ακομα και ενα απλο χρονια πολλα, πολλοι πεφτουν να φανε αυτον που εγραψε κατι καλο για εκεινη ή την ιδια, επειδη απλα "τολμησε" να γραψει. Οποτε, εκεινη το ονομαζει αμυνα, μια και δεν εχει "νταβαδες", αφου ειναι ανεξαρτητη, οπως και πολλοι εδω μεσα που την ξερουν και την γουσταρουν για την δουλεια της. Οσο για το "κομπλεξ" που λες οτι εχει για τις φωτο που στελνει, μαθε πως οταν την "προσεγγισα" για πρωτη φορα πριν απο ενα χρονο, μου εστειλε φωτο με το προσωπο της, γιατι ηθελε να ειναι ξεκαθαρη με τον πελατη, εν προκειμενω με εμενα, για να δω τι "παιρνω", διοτι μπορει και να μην μου αρεσε φατσικά, οπως μου ειπε οταν συναντηθηκαμε για πρωτη φορα. Κατι που νομιζω κανει σε ολους και μπορουν να το επιβεβαιωσουν οσοι εχουν κλεισει ρανεβου μαζι της. Αυτο εγω, δεν το ονομαζω κομπλεξ αλλα επαγγελματισμο και περαν αυτου, δειχνει στην δουλεια της, το ποσο ντομπρα ειναι, οπως εχω ξαναπει σε προηγουμενα ποστ μου.  Για την αξια της, τη στιγμη που λες ξανα εσυ ο ιδιος πως δεν εχεις παει σε ενα ραντεβου μαζι της, δεν μπορεις να εχεις  αποψη απο 5-10 φωτο που σου εστειλε, ποσο μαλλον ολοκληρωμενη, οπως λες και στον Μάικ, πως εχεις και παλι? Γιατι αλλο η "μια αποψη" που λες στον Μάικ και αλλο η ολοκληρωμενη. Μην αναιρεις τα ιδια τα λεγομενα σου μεσα σε μια γραμμη... Τωρα απο ποτε η ευθυτητα εγινε κομπλεξ, δεν εχω καταλαβει. Εκτος αν υπαρχει παρερμηνεια και εκει. Oπως εγω πχ, δεν μπορω να εκφερω -και δεν εκφερω- αποψη για την Anastasia Ru, την οποια πολλοι εκθειαζουν,  απο 5-10 φωτο που εχω δει στο ιντερνετ γιατι πολυ απλα δεν μπορω να εχω συν οτι δεν θα πηγαινα ποτε μαζι της. Δεν βγαινω ομως να λεω μαλακιες για την παρτι της. Δεν μου κανει? Δεν ασχολουμαι μαζι της οπως και με την καθε Anastasia Ru και παει λεγοντας. Εκτος κι αν εφαγες "ακυρο" για τον "Χ-Ψ" λογο. Κατι που επιβεβαιωνεται και απο το πρωινο ποστ της Βιβης που σου λεει "It's you" και της γραφεις εσυ παρακατω "νευρακια, νευρακια"? Κατι θα ξερει εκεινη παραπανω απο εμενα για να το γραψει αυτο. Γιατι απ' οτι καταλαβαινω απο τα γραφομενα σου, δεν σε νοιαζουν οι τιμες που χρεωνει, οπως εχεις αφησει να εννοηθει, εφοσον μιλας για την Ευα22 ή Αμαρτια Ευα για οσους δεν καταλαβαν, που ειναι αντιστοιχες με της Βιβης. Εκει αλλαζει το πραγμα και τωρα καταλαβαινω την πικρα σου.  Τωρα για τους "μονιμους συγγραφεις", μην "παραποιεις" και παλι τα λεγομενα μου. Ειπα οτι δεν ποσταρω συχνα, οχι οτι δεν μπαινω συχνα. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Εκτος κι αν δεν μιλαω ελληνικα. Περαν αυτου, σε παραπεμπω στο προφιλ μου, για να δεις ποτε εκανα εγγραφη εδω και ποσα ποστ εχω.

Δεν ειπα οτι της το αφαιρεσε κανεις, ειπα οτι κανεις δεν μπορει να της το αφαιρεσει. Ελληνικα μιλαω και οχι σουαχίλι. Σωστη ή λαθος, αυτη ειναι καλως ή κακως και αυτο τον τροπο εχει. Συν, οτι ετσι κι αλλιως εκτιθεται μεσω της δουλειας της αλλα και μεσω αυτων αυτων που γραφονται για εκεινη. Για πολλους εδω μεσα, ισως να το κανει με λαθος τροπο, αλλα οπως προειπα, τον εαυτο της προσπαθει να προστατεψει και την  δουλεια  της. Δε νομιζω αλλωστε ποτε να εχει μπει η ιδια εδω επειδη ετσι της καρφωθηκε μια μερα και να αρχισει να στελνει pm ή να "μπει" σε ενα θρεντ και να βριζει αλλα μελη. Κατι την "τσιγκλαει"  για να το κανει αυτο, δε νομιζεις? Οπως και δεν μπορει να ξερει, και κανενας νομιζω περαν ατομων που εχουν βρεθει και μιλησει απο κοντα, πισω απο καθε "nick" ποιος ειναι, εξ' ου και τα pm. Μπορει να μην αποτελει συγχωροχαρτι για πολλους οπως λες, αλλα ποσο θα το αναμασατε, και δεν μιλαω για εσενα προσωπικα, και θα πιπιλανε αυτη την καραμελα? Γιατι οπως για εσενα δεν αποτελει συγχωροχαρτι το οτι το παραδεχθηκε, ετσι και για εμενα πλεον ειναι "καραμελα" -και για πολλους ακομα- και εχει καταντησει γραφικο και γελοιο να αναφερεται συνεχως αυτο το θεμα, το οποιο μαλιστα θεωρειται ληξαν και απο τους διαχειριστες του σάιτ, ή ακομα το πιο "γραφικο" που ειπωνεται για το συγκεκριμενο συμβαν "για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοτεροι". Εχει κουρασει. Οχι μονο την ιδια, αλλα και ολα τα υπολοιπα μελη. Σαφως λοιπον και δεν ειναι η μονη που εχει που το εχει κανει, αλλα ειναι η μονη που το παραδεχθηκε δημοσιως. Εκει ειναι η μεγαλη διαφορά για μενα σε σχεση με τις υπολοιπες που το εχουν κανει. Για την συνεχη υποστηριξη προσωπικα, γιατι μιλαω για την παρτι μου και μονο και οχι για αλλους, ουτε εχω λαβει καμια "εντολη" απο την Βιβη και ουτε προκειται, αν αυτο εννοεις ή υποννοεις, γιατι δεν ειμαι "στρατιωτακι". Οπως εσεις εχετε τις αποψεις σας, ετσι και οι υπολοιποι που την υποστηριζουν εχουν τις δικες τους. Κοινως ο αντιλογος, οποτε προς τι η "ενοχληση"? Εκτος κι αν οι υπολοιποι που τη υποστηριζουν, δεν μπορουν να μιλησουν, κατι που δεν πιστευω. Οπως επισης, πολλοι απο τους "κακεντρεχεις" που ειπα και αναφερεις κι εσυ, πολλες φορες στηριζονται, για να μην πω ολες, ειτε σε φανταστικα γεγονοτα, ειτε σε εικασιες, ειτε επειδη δεν τους εκανε "χατηρια". Εκει, περαν του αντιλογου, μπαινει και το "οφελος" που προσπαθησαν να αποκομισουν με τον ενα ή αλλο τροπο και επειδη δεν τα καταφεραν, με την πρωτη ευκαιρια λενε τα χειροτερα για εκεινη. Τα ξαναειπα αυτα. Μην με κανετε να επαναλαμβανομαι. Υπαρχει βεβαια και το αντιθετο σε αυτο θα μου πεις, οτι δηλαδη αυτοι που την υποστηριζουν παιζει καποιοι να εχουν προσωπικο οφελος. Δεκτο και αυτο απο μερους μου, αλλα προσωπικα δεν με ενδιαφερει. Δεν νομιζω να ειπα πουθενα οτι το δικο μου σωστο ειναι και απαραιτητα δικο σου. Αλλο ομως να μιλας με πραγματικα συμβαντα και αλλο να "παιζεις" με τις λεξεις ή απλα λες κατι απλα για να το πεις χωρις να εχεις κατι ουσιαστικο να αναφερεις και να προσπαθεις να δημιουργησεις απλα εντυπωσεις σε αλλα μελη -εξαιρω απο αυτο τον γιατρουδακο της πλακας kaviros69 ή ntinos69 γιατι ειναι γνωστη η μαλακια που τον "δερνει" και κανεις δεν τον παιρνει στα σοβαρα- ειδικοτερα οταν καταφέρεσαι, επιτιθεσαι -πες το και ονομασε το οπως θελεις- σε καποιον/α που απλα κοιταει να κανει την δουλεια του/της. Την γουσταρεις? "Παιρνεις". Δεν την γουσταρεις για τους δικους σου λογους? Δεν "παιρνεις". Εγω ετσι εχω μαθει. Δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα αλλα γενικοτερα στους "κακεντρεχεις" που ανεφερα. Δεν μιλησα ποτε μου για "αγιογραφιες". Οποιος δει τα προηγουμενα ποστ μου, δε νομιζω να βγαλει αυτο το συμπερασμα. "Εικονομαχοι" σιγουρα θα υπαρχουν παντα, αλλα τουλαχιστον ας κοιτουν το παρον και να πορευονται με αυτο και το τι κανει τωρα, λαθη ή οχι, αν κανει, και οχι με το τι εκανε 1-2-15 χρονια πριν, οπως επισης να στηριζονται σε πραγματικα γεγονοτα, και οχι σε μυθοπλασιες, οπως εχω πει εκατομμυρια φορες.
   ΑΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ...ΜΑΛΑΚΙΑΣ
και δεν αναφερομαι στο προσωπο του...συγγραφεα...
μια ψηφοφορια για το ποσοι καθησαν να το διαβασουν,θα ειχε ενδιαφερον...εγω παντως ουτε που προσπαθησα :grin: :grin:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.163
Πόντοι
7.195
  ΑΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ...ΜΑΛΑΚΙΑΣ
και δεν αναφερομαι στο προσωπο του...συγγραφεα...
μια ψηφοφορια για το ποσοι καθησαν να το διαβασουν,θα ειχε ενδιαφερον...εγω παντως ουτε που προσπαθησα :grin: :grin:
ναι γιατι με τροπο που γραφουμε χωρις παραγραφους σε πιανει το κεφαλι σου οταν βρεθεις μπροστα σε μια σελιδα κειμενο......

OP
OP
alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
πρωτον Βιβη αφου στελνεις σε ολους φωτογραφια με το προσωπο σου μαλλον δεν θα ειχες προβλημα να τις ποσταρω εδω μεσα να γνωριζουν και οι συμμετεχοντες του forum το πως εισαι γλυκια μου...σωστα?
αρα ετοιμασου για 4 με 5 φωτο με το προσωπο σου...να γνωριζουν οι ανθρωποι!

δευτερον το στησιμο δεν ηταν στησιμο,ηταν κακη συννενοηση δεν εχω στησει καμια και εχω σκασει αρκετα χρηματα σε τανες καλυτερης συμπεριφορας απο την δικια σου,ασε που κατι ποστ πιο πανω το ανεφερα εγω αυτο...αρα ερχεσαι δευτερη

τριτον ολες σου οι παρεμβολες στις κριτικες δεν εχουν καμια αισθηση χιουμορ αλλα σπασαρχιδισμου αν θες μπορω να βγαλω και τα pm και τα mail που ανταλαξαμε για να δει και ο κοσμος τι εγραφες για τον καθενα που σχολιαζε κατι αρνητικο  

τεταρτον,πες τον νταβατζακο σου τον jesper που εχει ολο κι ολο 26 Posts και ειναι ΟΛΑ μα ΟΛΑ για εσενα οτι τον εχουμε καταλαβει..
εδω και 10 μηνες εγγραφης στο forum και για το μονο που ξερει να γραφει ειναι για την ΗΕΛΕΝΑ-ΒΙΒΙ τυχαιο και αυτο????μα πουθενα αλλου!!!

επισης πες του οτι καποιος καπου σε ενα κρεβατι που συμμετειχες και εσυ(κοινως τριο)ανοιξες το στοματακι σου και ως γνωστον και οι τοιχοι εχουν αυτια....γι αυτο κοψε κατι απο την τσαμπα μαγκια γιατι οχι ξεφτιλα θα σας κανω αλλα θα γελασει και ο καθε καταχρεωμενος!!!

kisses!!!

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Εχω δει κριτικες της, μην ταραζεσαι. Οπως εχω δει και σε ποιους απαντα και σε ποιους οχι. Θες να σου θυμησω? Πρωτος και καλυτερος Phantom, ο οποιος ειναι "κλωνος" και δεν ειναι πραγματικος λογαριαμος μελους, οπως ο δικος σου ή ο δικος μου. Σε ολες τις κριτικες του, οπως και στης Βιβης, γραφει πιο πολλες αερολογιες-παπαριες παρα για την κοπελα με την οποια δηθεν εχει παει.

Καλώς τον αρχιμουφαδόρο του promosite!!
Καλά που ήρθες εσύ να προσφέρεις κάτι και σ’ αυτό το site που γέμισε κλώνους!
Άλλωστε ξέρεις εσύ καλά από κλώνους! Δεν πας δίπλα στο αφεντικό σου να σου πει για πια να γράψεις!
Καλά που έχουμε περιορισμό βαθμολογίας εδώ – για κάποια λαμόγια σαν εσένα -  και δεν μπορείς να βάλεις 10αρια στις «αγαπημένες» σου να γελάει ο κόσμος!  :2funny:

«Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους!»
Πλάτων

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
τεταρτον,πες τον νταβατζακο σου τον jesper που εχει ολο κι ολο 26 Posts και ειναι ΟΛΑ μα ΟΛΑ για εσενα οτι τον εχουμε καταλαβει..
εδω και 10 μηνες εγγραφης στο forum και για το μονο που ξερει να γραφει ειναι για την ΗΕΛΕΝΑ-ΒΙΒΙ τυχαιο και αυτο????μα πουθενα αλλου!!!

Μην ασχολείσαι alpula, ο τύπος είναι γνωστό λαμόγιο που γράφει κατά παραγγελία!  ;)

OP
OP
alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Μην ασχολείσαι alpula, ο τύπος είναι γνωστό λαμόγιο που γράφει κατά παραγγελία!  ;)
ξερεις ποσα pm εχω που μου το λενε?
ολα του τα post του βλακα ειναι για την βιβη!
ασε που σε ενα τριο πανω η βλαμμενη ανοιξε το στομα της και οι τοιχοι ομως εχουν αυτια...τελος παντων.....

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom