Νέα

Nayomi

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (8 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Καλα ρε Alpula, τον Παιχτουρα μου αντιπαραθετεις? Παιζει να ειναι ο μοναδικος "ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝ", που τον πεταξαν απο στουντιο με τις κλωτσιες γιατι κανει συνεχεια παζαρια, λες να δωσει 150 σε μια "εργαζομενη"?. Αυτος την μια σιχαινεται τον εαυτο του που γραφει σε τετοιου ειδους σάιτ και και απεχει ταχα μου απο αυτα, την αλλη "απειλει" οτι θα διαγραψει τους λογαριασμους που εχει σε αυτα τα σάιτ και τελικα ολο μεσα σε αυτα ειναι. Κοινως, μεγας κωλοτουμπας. Το τυπακι, ειναι πιο "γραφικο" και απο το Μετσοβο.

gian31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
611
Πόντοι
991
Ειμαι ενας από αυτους που υπερασπιστηκαν την ΒΙΒΗ όταν πριν λιγο καιρο μετα από ένα στησιμο που εκανε σε πελατη γραφτηκαν κριτικες μαζεμενες και ασχημα σχολια.
Ειναι ελληνιδα που για μενα ειναι συν ενώ εξακολουθω να πιστευω ότι τιμα τα λεφτα που παιρνει.
Όμως θεωρω απαραδεκτο αυτό που γινετε από την ιδια και τον περιγυρο της με αφορμη μια διαφορετικη αποψη μελους.
Τοτε μου την επεσε με σχολιο ο Alpula ενώ ο FANTOM12 στην κριτικη του ειρωνευητκε τα γραφομενα μου. Στον φαντομ ειχα στειλει και πμ αφου θεωρησα ότι ξεπερασε την γλαφυροτητα που εχει συνηθως. Μου ειχε απαντησει τοτε αλλα δεν εδωσα τοτε σημασια στα λεγομενα του.
Επιση με ειχε γραψει και η ΒΙΒΗ που με ευχαριστησε αλλα δεν απαντησα γιατι δεν ηθελα να μαθει ποιο ειναι το ονομα μου.
Με την συμπεριφορα που εχει όμως η ιδια και οι γυρω της σε αλλα σοβαρα μελη του φορουμ πρεπει να ζητησω συγνωμη και από τον Alpula που ειχα παρεξηγησει και από τον FANTOM για αυτά που του εγραψα αν και δεν ηταν δημοσια.

gian31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
611
Πόντοι
991
Α, ξεχασα! Η ηλικια βλεπεις.. ο μεν Alpulas δεν ασχολειται ειπαμε, ξανα και ξανα, με μετριοτητες και ο δε PHANTOM εχει επιπεδο. Γι' αυτο και στις κριτικες του γραφει γενικοτητες και αερολογιες.

Jesper με αυτά που γραφεις μας θεωρεις ολους ηληθιους???
Πετας αστηριχτα λογια για μελη που εχουν προσφερει στην ενημερωση ενώ η δικη σου προσφορα αφορα μονο την υπερασπιση της ΒΙΒΗΣ.
Γραφεις για τον φαντομ γενοκοτητες ενώ κάθε φορα εχει λεπτομερη περιγραφη της κοπελας που εχει ελια που εχει τατου που υπαρχει διαφορα από φωτο και οσες φορες ειχα ιδια αποψη ηταν ακριβεστατος.

Επισκέπτης
Jesper με αυτά που γραφεις μας θεωρεις ολους ηληθιους???Πετας αστηριχτα λογια για μελη που εχουν προσφερει στην ενημερωση ενώ η δικη σου προσφορα αφορα μονο την υπερασπιση της ΒΙΒΗΣ.Γραφεις για τον φαντομ γενοκοτητες ενώ κάθε φορα εχει λεπτομερη περιγραφη της κοπελας που εχει ελια που εχει τατου που υπαρχει διαφορα από φωτο και οσες φορες ειχα ιδια αποψη ηταν ακριβεστατος.

Δεν με ενδιαφερει τι κανουν αλλα μελη, φανερα ή κρυφα. Εγω μιλαω για την παρτι μου. Τους λογους για τους οποιους δεν γραφω εδω, τους εχω ξαναπει 150000 φορες. Δεν θα κατσω να επαναλαμβανομαι συνεχως. Εσενα η ελια σου εμεινε και σου εκανε εντυπωση στις κριτικες? Αν ειναι ετσι, να σου την φερω και σε Martini, shaken not disturb, σαν αλλος James Bond. Τα αστηρικτα λογια ποια ακριβως ειναι? Το οτι πεταει ποιο πολλες αερολογιες στις κριτικες του παρα μιλαει για τα ραντεβου?  Οτι μιλαει για αλλους στις κριτικες του? Εσυ σαν μελος, που αλλου τα εχεις δει αυτα γιατι προσωπικα, 1η φορα τα βλεπω. Εκτος κι αν εκανε τριο και δεν μας το λεει, οπως του ειπα. Αλλα ειπαμε, εχει "επιπεδο"... Τελικα ισως αλλοι θεωρουν ηλιθια αλλα μελη... και δεν ειμαι εγω αυτος. Απο την αλλη, υπαρχουν και οι "υγειεις" σκεπτομενοι. Οχι γιατι συμφωνουν μαζι μου ή πανε με τα "νερα" μου, αλλα ξερουν 5 πραγματα παραπανω.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Γεια σου ρε Jesper..
Με το που είδα θέμα για την Έλενα-Βιβη ήμουνα σίγουρος ό,τι θα είσαι και εσύ εδώ!!
Ελπίζω να σου ανταποδίδει τις υπηρεσίες..

Επισκέπτης
Γεια σου ρε Jesper..Με το που είδα θέμα για την Έλενα-Βιβη ήμουνα σίγουρος ό,τι θα είσαι και εσύ εδώ!!

Ωπ! Να και ο taurus1! Και αφου ησουν σιγουρος, γιατι δεν ηρθες να τα πουμε, εστω να πιουμε ενα καφε βρε αδερφε? Κακο αυτο, δεν πρεπει να ξαναγινει...

Ελπίζω να σου ανταποδίδει τις υπηρεσίες..

Ναι, σαφως. Εδω και ενα χρονο που την εχω ως "στανταρακι". Εσενα? Στις ανταποδισει καμια ή μπα...?

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Δεν με ενδιαφερει τι κανουν αλλα μελη, φανερα ή κρυφα. Εγω μιλαω για την παρτι μου. Τους λογους για τους οποιους δεν γραφω εδω, τους εχω ξαναπει 150000 φορες. Δεν θα κατσω να επαναλαμβανομαι συνεχως. Εσενα η ελια σου εμεινε και σου εκανε εντυπωση στις κριτικες? Αν ειναι ετσι, να σου την φερω και σε Martini, shaken not disturb, σαν αλλος James Bond. Τα αστηρικτα λογια ποια ακριβως ειναι? Το οτι πεταει ποιο πολλες αερολογιες στις κριτικες του παρα μιλαει για τα ραντεβου?  Οτι μιλαει για αλλους στις κριτικες του? Εσυ σαν μελος, που αλλου τα εχεις δει αυτα γιατι προσωπικα, 1η φορα τα βλεπω. Εκτος κι αν εκανε τριο και δεν μας το λεει, οπως του ειπα. Αλλα ειπαμε, εχει "επιπεδο"... Τελικα ισως αλλοι θεωρουν ηλιθια αλλα μελη... και δεν ειμαι εγω αυτος. Απο την αλλη, υπαρχουν και οι "υγειεις" σκεπτομενοι. Οχι γιατι συμφωνουν μαζι μου ή πανε με τα "νερα" μου, αλλα ξερουν 5 πραγματα παραπανω.

jesper το παρατραβας και εσυ.
ναι δεν συμφωνω να κρινουν υπηρεσιες ατομα που δεν εχουν βγει με την κοπελα, δεν εχω προβλημα ομως στο να την κρινουν μονο με βαση την εμφανηση εφοσον αυτο εχουν δει, το ειπα πολλες φορες αυτο, τι να κανουμε τα γουστα διαφερουν θελοντας και μη, ουτε αμφιβαλω εαν καποιος ετυχε να μην περασει καλα δεν εδεσε η χημεια, περιμενε κατι αλλο πηγε κουμπομενος προκατελειμενος , ετυχε τι να κανουμε τωρα ολοι ανθρωποι ειναι, ονοματιζεις ομως και ατομα που εχουν παει και το γλυκο δεν εδεσε, ειπαμε γουστα ειναι αυτα και χημεια,το να προσπαθεις ομως να πεις οτι ολοι εσοι εχουν πει κακια κριτικη ειναι λαθος, η οπως αλιως θελεις ονομασε το, δεν σε κανει καλητερο.
ξερεις καμια φορα με ατομα οπως ειναι η ελλενα, που οπως εχω πει, εχω συζητησει μαζι της και εχω δει τι τυπος ειναι(δεν εχω παει για να ξερω τα υπολοιπα)η κακη κριτικη ειναι αυτη που μετραει, την κανει καλητερη διορθωνετε, παραδειγμα φιλου που ειχε γραψει κριτικη μετρια προς το κακη και την δευτερη φορα αυτο που τον ειχε πειραξει δεν το συναντησε.
η ελενα αποσο ειδα ξερει που απανταει και που τα χωνει και οπως δηλωσε δεν εχει αναγκη φανατικους υποστηρικτες, δεν μπορεις να καταλαβεις το γιατι? διορθωνεται αρα αδικα συνχηζεσαι αδικα κατηγορεις και αδικα επιμενεις και εσυ οπως και ο αλπουλα, θες η οχι στο ιδιο καζανι βραζεις, απλα αυτος σχηζετε να πει οτι η ελενα δεν ειναι καλη στην δουλεια της χωρις να εχει δοκιμασει, εσυ σχυζεσε σε ολα να την βγαλεις σωστη, κανενα απο τα 2 δεν στεκει, εχουμε μυαλο, διαβαζουμε και καταλαβαινουμε τουλαχιστον αρκετοι απο μας, οποτε καλα ειναι και εσυ να αφησεις στην ακρη το εγωισμο σου και να δεις το λαθος σου , αρκετα τραβηξε ολο αυτο δεν νομιζεις?
ολο σταματατε, και ολο λετε..... ποιος ξερει.....?

Επισκέπτης
jesper το παρατραβας και εσυ.
ναι δεν συμφωνω να κρινουν υπηρεσιες ατομα που δεν εχουν βγει με την κοπελα, δεν εχω προβλημα ομως στο να την κρινουν μονο με βαση την εμφανηση εφοσον αυτο εχουν δει, το ειπα πολλες φορες αυτο, τι να κανουμε τα γουστα διαφερουν θελοντας και μη, ουτε αμφιβαλω εαν καποιος ετυχε να μην περασει καλα δεν εδεσε η χημεια, περιμενε κατι αλλο πηγε κουμπομενος προκατελειμενος , ετυχε τι να κανουμε τωρα ολοι ανθρωποι ειναι, ονοματιζεις ομως και ατομα που εχουν παει και το γλυκο δεν εδεσε, ειπαμε γουστα ειναι αυτα και χημεια,το να προσπαθεις ομως να πεις οτι ολοι εσοι εχουν πει κακια κριτικη ειναι λαθος, η οπως αλιως θελεις ονομασε το, δεν σε κανει καλητερο.
ξερεις καμια φορα με ατομα οπως ειναι η ελλενα, που οπως εχω πει, εχω συζητησει μαζι της και εχω δει τι τυπος ειναι(δεν εχω παει για να ξερω τα υπολοιπα)η κακη κριτικη ειναι αυτη που μετραει, την κανει καλητερη διορθωνετε, παραδειγμα φιλου που ειχε γραψει κριτικη μετρια προς το κακη και την δευτερη φορα αυτο που τον ειχε πειραξει δεν το συναντησε.
η ελενα αποσο ειδα ξερει που απανταει και που τα χωνει και οπως δηλωσε δεν εχει αναγκη φανατικους υποστηρικτες, δεν μπορεις να καταλαβεις το γιατι? διορθωνεται αρα αδικα συνχηζεσαι αδικα κατηγορεις και αδικα επιμενεις και εσυ οπως και ο αλπουλα, θες η οχι στο ιδιο καζανι βραζεις, απλα αυτος σχηζετε να πει οτι η ελενα δεν ειναι καλη στην δουλεια της χωρις να εχει δοκιμασει, εσυ σχυζεσε σε ολα να την βγαλεις σωστη, κανενα απο τα 2 δεν στεκει, εχουμε μυαλο, διαβαζουμε και καταλαβαινουμε τουλαχιστον αρκετοι απο μας, οποτε καλα ειναι και εσυ να αφησεις στην ακρη το εγωισμο σου και να δεις το λαθος σου , αρκετα τραβηξε ολο αυτο δεν νομιζεις?
ολο σταματατε, και ολο λετε..... ποιος ξερει.....?

Μάικ, σορι αλλα δεν εχεις καταλαβει κατι. Ουτε προβλημα εχω να κρινουν κατι απο την εμφανιση, ουτε τιποτα.  Σαφεστατα και δεν θα "δεσει" η χημεια με ολους, ουτε ολοι θα περασουν καλα με την Βιβη γιατι μπορει να μην ειναι του γουστου τους, γιατι, γιατι γιατι... (βαζω τα παντα μεσα) και δεν κατηγορω κανενα απο αυτα τα ατομα, ουτε εχω κατι μαζι τους, γιατι τα παντα ειναι υποκειμενικα. Δεν προσπαθω λοιπον σε καμια περιπτωση να βγαλω "λαθος" ατομα που δεν εχουν περασει καλα μαζι της. Κατι που σε εμενα κανει ή ειναι σουπερ σε εσενα και στον καθεναν απο εμας μπορει να μην κανει, να ειναι μετριο και ουτε καθ' εξης. Ναι, η κακη κριτικη ειναι αυτη που σε κανει καλυτερο λοιπον πανω στην δουλεια σου, και συμφωνω μαζι σου στα παντα, αλλα το να ριχνει καποιος λασπη σε ενα ατομο που απλα προσπαθει να κανει την δουλεια του, χωρις να πειραξει κανεναν, νομιζω πως εκει υπαρχει ενα μεγαλο λαθος. Εξ' ου και τα ποστ μου.  Μιλανε πχ για την fake κριτικη που ειχε βαλει πριν ενα χρονο κλπ κλπ. ΟΚ, εγινε, βγηκε το παραδεχθηκε δημοσια, πηραν θεση οι διαχειριστες του σάιτ, τι αλλο πρεπει να γινει? Το ειχα πει και σε ενα ποστ μου. Αν θελεις και σ'αρεσει παιρνεις. Αν παλι οχι, δεν ασχολεισαι. Εγω ετσι εχω μαθει και ξερω να κανω. Και δεν μιλαω μονο για την Βιβη εν προκειμενω, αλλα για τα παντα σε αυτη την γαμ@@@@@@@η ζωη. Ονοματιζω ατομα, τα οποια ειτε δεν εχουν κλεισει ενα ραντεβου αλλα εχουν ολοκληρωμενη αποψη -κατι που δεν γινεται και ανεφερα χαρακτηριστικα παραδειγματα απο την δικη μου οπτικη-  επι του θεματος οπως γραφουν δημοσια, και αναιρουν μεσα σε μια γραμμη τα ιδια τα γραφομενα τους ειτε ατομα, που για τον ενα ή τον αλλο λογο δεν τους εκανε τα "χατηρια". Αν βγουν οι ιδιοι ή αλλοι, δεν με απασχολει, και πουν "ξερεις κατι? Εμενα η ταδε δεν μου αρεσε γι αυτο και γι αυτο τον λογο", θα πω ΟΚ σεβαστο απο την μερια μου. Το να βγαινουν ομως καποιοι και με "πατημα"  ενα σχολιο και να βγαζουν χολη και να λενε οτι τους κατεβει στο κεφαλι, γιατι δεν τους εκανε μια "χαρη" ή οτιδηποτε και να προσπαθουν να "θαψουν" καποιον, εσυ δεν το θεωρεις λαθος? Γιατι εγω προσωπικα το θεωρω. Να ειχαν και μια εμπεριστατωμενη αποψη επι του θεματος, ακομα και κακη, να πω, ΟΚ δεκτο το επιχειρημα σου Alpula ή ο οποιοσδηποτε, κανω τουμπεκι. Αλλα αφου δεν εχουν? Το βλεπεις αλλωστε και στα ποστ τους, "δεν ασχολουμαι με μετριοτητες" ο ενας και ασχολειται συνεχως και παει λεγοντας. Κοινως "κωλοτουμπες". Εκει λοιπον θα βγω και θα στηριξω καποιον, οχι γιατι ειμαι φανατικος υποστηρικτης αλλα γιατι τουλαχιστον εχω μια ολοκληρωμενη αποψη επι του θεματος, ας λεγεται Βιβη, ας λεγεται οπως θελει. Δε νομιζω αλλωστε η Βιβη και η οποια Βιβη να θελει φανατικους υποστηρικτες, για τους δικους της -προφανως- λογους και δε νομιζω οτι τους εχει και αναγκη, απο την στιγμη που μπορει να κριθει μεσω της δουλειας της. Γι' αυτο αλλωστε καναμε εγγραφη εδω, εγω, εσυ, ο οποιοσδηποτε πιστευω. Δεν προσπαθω λοιπον ουτε "σκιζομαι" να βγαλω την Βιβη -και την οποια Βιβη- σωστη και τους αλλους λαθος και προπαντως δεν συγχυζομαι. Εγω απο την μερια μου θελω να το ληξω, οχι τωρα αλλα μερες πριν, οπως και ολοι νομιζω αλλα οπως βλεπεις, ολο και καποια νεα παρεμβαση υπαρχει.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ρε...Λουντέμη....έλεος!!!!!!

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
...ΟΧΙ άλλο κάρβουνο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Μάικ, σορι αλλα δεν εχεις καταλαβει κατι. Ουτε προβλημα εχω να κρινουν κατι απο την εμφανιση, ουτε τιποτα.  Σαφεστατα και δεν θα "δεσει" η χημεια με ολους, ουτε ολοι θα περασουν καλα με την Βιβη γιατι μπορει να μην ειναι του γουστου τους, γιατι, γιατι γιατι... (βαζω τα παντα μεσα) και δεν κατηγορω κανενα απο αυτα τα ατομα, ουτε εχω κατι μαζι τους, γιατι τα παντα ειναι υποκειμενικα. Δεν προσπαθω λοιπον σε καμια περιπτωση να βγαλω "λαθος" ατομα που δεν εχουν περασει καλα μαζι της. Κατι που σε εμενα κανει ή ειναι σουπερ σε εσενα και στον καθεναν απο εμας μπορει να μην κανει, να ειναι μετριο και ουτε καθ' εξης. Ναι, η κακη κριτικη ειναι αυτη που σε κανει καλυτερο λοιπον πανω στην δουλεια σου, και συμφωνω μαζι σου στα παντα, αλλα το να ριχνει καποιος λασπη σε ενα ατομο που απλα προσπαθει να κανει την δουλεια του, χωρις να πειραξει κανεναν, νομιζω πως εκει υπαρχει ενα μεγαλο λαθος. Εξ' ου και τα ποστ μου.  Μιλανε πχ για την fake κριτικη που ειχε βαλει πριν ενα χρονο κλπ κλπ. ΟΚ, εγινε, βγηκε το παραδεχθηκε δημοσια, πηραν θεση οι διαχειριστες του σάιτ, τι αλλο πρεπει να γινει? Το ειχα πει και σε ενα ποστ μου. Αν θελεις και σ'αρεσει παιρνεις. Αν παλι οχι, δεν ασχολεισαι. Εγω ετσι εχω μαθει και ξερω να κανω. Και δεν μιλαω μονο για την Βιβη εν προκειμενω, αλλα για τα παντα σε αυτη την γαμ@@@@@@@η ζωη. Ονοματιζω ατομα, τα οποια ειτε δεν εχουν κλεισει ενα ραντεβου αλλα εχουν ολοκληρωμενη αποψη -κατι που δεν γινεται και ανεφερα χαρακτηριστικα παραδειγματα απο την δικη μου οπτικη-  επι του θεματος οπως γραφουν δημοσια, και αναιρουν μεσα σε μια γραμμη τα ιδια τα γραφομενα τους ειτε ατομα, που για τον ενα ή τον αλλο λογο δεν τους εκανε τα "χατηρια". Αν βγουν οι ιδιοι ή αλλοι, δεν με απασχολει, και πουν "ξερεις κατι? Εμενα η ταδε δεν μου αρεσε γι αυτο και γι αυτο τον λογο", θα πω ΟΚ σεβαστο απο την μερια μου. Το να βγαινουν ομως καποιοι και με "πατημα"  ενα σχολιο και να βγαζουν χολη και να λενε οτι τους κατεβει στο κεφαλι, γιατι δεν τους εκανε μια "χαρη" ή οτιδηποτε και να προσπαθουν να "θαψουν" καποιον, εσυ δεν το θεωρεις λαθος? Γιατι εγω προσωπικα το θεωρω. Να ειχαν και μια εμπεριστατωμενη αποψη επι του θεματος, ακομα και κακη, να πω, ΟΚ δεκτο το επιχειρημα σου Alpula ή ο οποιοσδηποτε, κανω τουμπεκι. Αλλα αφου δεν εχουν? Το βλεπεις αλλωστε και στα ποστ τους, "δεν ασχολουμαι με μετριοτητες" ο ενας και ασχολειται συνεχως και παει λεγοντας. Κοινως "κωλοτουμπες". Εκει λοιπον θα βγω και θα στηριξω καποιον, οχι γιατι ειμαι φανατικος υποστηρικτης αλλα γιατι τουλαχιστον εχω μια ολοκληρωμενη αποψη επι του θεματος, ας λεγεται Βιβη, ας λεγεται οπως θελει. Δε νομιζω αλλωστε η Βιβη και η οποια Βιβη να θελει φανατικους υποστηρικτες, για τους δικους της -προφανως- λογους και δε νομιζω οτι τους εχει και αναγκη, απο την στιγμη που μπορει να κριθει μεσω της δουλειας της. Γι' αυτο αλλωστε καναμε εγγραφη εδω, εγω, εσυ, ο οποιοσδηποτε πιστευω. Δεν προσπαθω λοιπον ουτε "σκιζομαι" να βγαλω την Βιβη -και την οποια Βιβη- σωστη και τους αλλους λαθος και προπαντως δεν συγχυζομαι. Εγω απο την μερια μου θελω να το ληξω, οχι τωρα αλλα μερες πριν, οπως και ολοι νομιζω αλλα οπως βλεπεις, ολο και καποια νεα παρεμβαση υπαρχει.

φιλε μου δεν αντιλεγω στο γεγονος οτι για να κρινει ο αλλος ολοκληρωμενα πρεπει να εχει και ολοκληρωμενη αποψη που εγω πχ δεν την εχω
αλλα αντιλεγω στο γεγονος οτι και εσυ και ο αλπουλα  ολο λετε τελος και ολο το συνεχιζετε.η ελενα ειναι αυτη που ειναι και καποιοι πρατουν οπως πιστευουν θα τους αλαξεις εσυ μυαλα?
τεσπα εγω ειπα καποια στιγμη το εξης" οποιος την συναντησε και εχει παραπονο, εδω ειναι η ελενα και ειναι αρκετα συζητησημη για να το ακουσει η να  πει το γιατι" ειδες να μιλαει κανεις? περα απο εναν που ειπε θα μας καταλαβει ποιοι ειμαστε?
το ζυτημα ειναι πως οταν μιλαει και την λεει σε καποιους, φενεται να εχει καταλαβει πιοι ειναι, μονο αυτοι μεταξυ του ομως μπορει να το γνωριζουν, αλλα δεν ειδα καμια ελενα να εκθετει καποιον οτι και να της ειπε λεγοντας τι προβλημα μπορει να ειχε προκειψει.
πχ το "its you" που εγραψε στο αλπουλα αρα ξερει με ποιον μιλαει, δεν τον εκθεσε, εσυ γιατι το κανεις?
ειπα δεν δικαιολογω καποια ατομα εδω μεσα αλλα δεν καθομε να τα ονοματισω κιολας, εσυ γιατι το κανεις?
πολοι εχουν μυαλο αε να νομιζουν οτι μας δουλευουν
στο διπλανο θρεντ εγραψε ενας φιλος σημερα το εξης

ο εξυπνος παραδεχεται το λαθος του....
ο πονηρος κοιταει να το δικαιολογησει...
ο χαζος επιμενει σε αυτο...

εγω το ασπαζομαι και ειναι σωστο, εσυ και ο καθενας εδω μεσα πλεον πραχτε οπως σας ερθει

υγ. κανε μου την χαρη να μην συμφωνεις μαζι μου η παραδοση μας θελει σε αντιθετα στρατοπαιδα, ετυχε μια φορα πανω κατω να συμφωνουμε αλλα δεν αλλαζει τιποτα αυτο( απλα για να σου θυμησω οτι ειμαι ακομα παρμενος μαζι σου με αυτο που ειχαμε συζητησει και τσακωθει στο παρελθον) :grin:

Επισκέπτης
φιλε μου δεν αντιλεγω στο γεγονος οτι για να κρινει ο αλλος ολοκληρωμενα πρεπει να εχει και ολοκληρωμενη αποψη που εγω πχ δεν την εχω
αλλα αντιλεγω στο γεγονος οτι και εσυ και ο αλπουλα  ολο λετε τελος και ολο το συνεχιζετε.η ελενα ειναι αυτη που ειναι και καποιοι πρατουν οπως πιστευουν θα τους αλαξεις εσυ μυαλα?
τεσπα εγω ειπα καποια στιγμη το εξης" οποιος την συναντησε και εχει παραπονο, εδω ειναι η ελενα και ειναι αρκετα συζητησημη για να το ακουσει η να  πει το γιατι" ειδες να μιλαει κανεις? περα απο εναν που ειπε θα μας καταλαβει ποιοι ειμαστε?
το ζυτημα ειναι πως οταν μιλαει και την λεει σε καποιους, φενεται να εχει καταλαβει πιοι ειναι, μονο αυτοι μεταξυ του ομως μπορει να το γνωριζουν, αλλα δεν ειδα καμια ελενα να εκθετει καποιον οτι και να της ειπε λεγοντας τι προβλημα μπορει να ειχε προκειψει.
πχ το "its you" που εγραψε στο αλπουλα αρα ξερει με ποιον μιλαει, δεν τον εκθεσε, εσυ γιατι το κανεις?
ειπα δεν δικαιολογω καποια ατομα εδω μεσα αλλα δεν καθομε να τα ονοματισω κιολας, εσυ γιατι το κανεις?
πολοι εχουν μυαλο αε να νομιζουν οτι μας δουλευουν
στο διπλανο θρεντ εγραψε ενας φιλος σημερα το εξης

ο εξυπνος παραδεχεται το λαθος του....
ο πονηρος κοιταει να το δικαιολογησει...
ο χαζος επιμενει σε αυτο...

εγω το ασπαζομαι και ειναι σωστο, εσυ και ο καθενας εδω μεσα πλεον πραχτε οπως σας ερθει

υγ. κανε μου την χαρη να μην συμφωνεις μαζι μου η παραδοση μας θελει σε αντιθετα στρατοπαιδα, ετυχε μια φορα πανω κατω να συμφωνουμε αλλα δεν αλλαζει τιποτα αυτο( απλα για να σου θυμησω οτι ειμαι ακομα παρμενος μαζι σου με αυτο που ειχαμε συζητησει και τσακωθει στο παρελθον) :grin:

Σιγουρα δεν ειμαι εγω αυτος που θα τους αλλαξω μυαλα, οχι μονο σε αυτους που αναφερεις, αλλα στον καθεμα εδω μεσα για κατι. Απλα σου λεω, πως οπως εσυ δεν εχεις μια ολοκληρωμενη αποψη επι του θεματος και δεν μιλας ή κανεις παρεμβασεις οπου εσυ κρινεις πως ειναι σωστο, ετσι να κανουν και οι υπολοιποι. Ετσι κανω κι εγω αι αρκετα ακομα νομιζω μελη, για ποιον λογο να διαφερουν ορισμενοι, οταν δεν εχουν κατι ουσιαστικο να πουν και λενε, απλα για να δημιουργησουν εντυπωσεις? Οχι μονο εδω, αλλα οπουδηποτε. Σαφεστατα ειναι και η Βιβη εδω και εχει στομα να μιλησει δοξασοι ο θεος, ο Devil -πες οποιον θες- για το οτιδηποτε, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα υπαρχει και ο αντιλογος απο καποιους. Ναι, με το "it's you" ξερει με ποιον μιλαει αλλα δε νομιζω να τον εκθεσα πουθενα. Μεσα απο τα γραφομενα του "μιλαω" και τιποτα παραπανω, τιποτα παρακατω. Ουτε τον ξερω προσωπικα ουτε τιποτα, οπως κι εκεινος εμενα. Ακομα και οταν της ειπε πως θα βγαλει φωτο με το προσωπο της, δεν ειπα τιποτα, που ηταν "χοντρο" ακομα και "μπλοφα" να ηταν ή ακομα και οταν με εβρισε προσωπικα. Σωστο το ρητο ειναι, αλλα οταν βλεπεις πως καποιος επιμενει ή καταφερεται προσωπικα, δε νομιζω να μπορεις να κανεις κατι. Εγω οπως σου ειπα, θελω να το ληξω.

Αυτο δεν γινεται. Οταν συμφωνω με καποιον, το λεω.  :grin: Πραγματικα σου μιλαω, δεν θυμαμαι Χριστο σε ποιο σκηνικο αναφερεσαι. Πες το μου σε pm. 

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Ρε Jesper έλεος τα έχεις βάλει με όλο το κόσμο γράφοντας παπαριές. :uglystupid:
Η μόνη σου  κριτική είναι για την Ελενα/Βιβη.
Διάβασε την να θυμηθείς γιατί μπορεί να μην την έγραψες εσύ

Ελενα - ξανθος αγγελος- διαβολος. Η απολυτη εμπειρια

Γελάνε και οι μαϊμούδες με αυτά που γράφεις ρε αλλά μάλλον δεν έχεις δεις Άγγελο για αυτό.
Το μειονέκτημα της Βιβής είναι στην εμφάνιση που την έχεις κάνει γαργάρα. Ούτε μια λέξη δεν έγραψες γι αυτό για την χαλάρωση στην κοιλιά στα βυζιά κλπ.  :uglystupid:
Μπορεί βέβαια να μην τα είδες. Γράψε ότι είδες,  τέλειο γυμνασμένο σώμα με κοιλιακούς σαν της Κατερίνας Θάνου,  :jerking: βυζιά σπέσιαλ σαν της Στικουδη  :jerking: αλλά γράψε κάτι ρε παιδί μου να ξέρει ο κόσμος.
Δικαίωμα σου να σε αρέσει αλλά μην λες ότι οι άλλοι γράφουν αερολογίες. :idiot:
Λες για τον fantom , πες μια κριτική του fantom που δεν εχει περιγραφή της κοπέλας.

URL]]

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Η Βιβη εχει πυτιριδα !!!

Giorgos46sex

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Jesper με αυτά που γραφεις μας θεωρεις ολους ηληθιους???
Πετας αστηριχτα λογια για μελη που εχουν προσφερει στην ενημερωση ενώ η δικη σου προσφορα αφορα μονο την υπερασπιση της ΒΙΒΗΣ.
Γραφεις για τον φαντομ γενοκοτητες ενώ κάθε φορα εχει λεπτομερη περιγραφη της κοπελας που εχει ελια που εχει τατου που υπαρχει διαφορα από φωτο και οσες φορες ειχα ιδια αποψη ηταν ακριβεστατος.
φιλε θα συμφωνησω μαζι σου.οντως καποιοι προσφερουν τοσο πολυ στην ενημερωση εδω μεσα που η ενασχοληση τους κατανταει επαγγελματικη.πανε με 5 σιτι τουρ την ημερα και ενημερωνουν το κοινο τους.δωσε μου το ονομα οποιας κοπελας θεσ και θα σου βγαλω ακριβη κριτικη σε 5 λεπτα χωρις να την εχω δει ποτεαπο τις περιγραφες των αλλων  ειναι καποια μελη που ποτε δε γραφουν πρωτοι κριτικη η ολο τυχαια βριζουν κοπελες που εκθειαζουν ολοι.θεωρειτε λοιπον αυτα τα μελη αξιοπιστα;θα ειναι σαν τον αλλον που εβαζε γυμνες φωτογραφιες μηνες τωρα απο και καλα γκομενες του και τον τσακωσανε σημερα μπηκε μια κοπελα που αναγνωρισε τον εαυτο της και τον ξεχεσε γιατι τις εκλεβε απο το φαςμπουκ και το παιζε μαγκας και καυλωνατε ολοι σας δουλευε κανονικα και σιγουρα θα εσκαγε πολυ γελιο ,αλλα ειπαμε παλιο αξιοπιστο μελος 5 χρονια.εκμεταλευονται την αντρικη καυλα και τους κανετε ηρωες.σιγα σιγα θα βγουν και αλλα στη φορα.και θα απολογηθει ο τζεσπερ γιατι δε γαμαει 50 σιτιτουρ τη μερα;εδω μεσα το φυσικο κατακρινεται και το ανωμαλο θεωρειται μαγκια.

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Μην λες τέτοια ρε!! Θα σε στείλει εξώδικο ο Jesper. :2funny:

Πες να ρωτήσει την  Μενεγάκη εδώ και 20 χρόνια το έλυσε το πρόβλημα. :rockon:

Θελω να μου κανει μια 2σελιδη αναλυση....την συνηθησε ο οργανισμος μου

Giorgos46sex

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Γελάνε και οι μαϊμούδες με αυτά που γράφεις ρε αλλά μάλλον δεν έχεις δεις Άγγελο για αυτό.
Το μειονέκτημα της Βιβής είναι στην εμφάνιση που την έχεις κάνει γαργάρα. Ούτε μια λέξη δεν έγραψες γι αυτό για την χαλάρωση στην κοιλιά στα βυζιά κλπ.  :uglystupid:
Μπορεί βέβαια να μην τα είδες. Γράψε ότι είδες,  τέλειο γυμνασμένο σώμα με κοιλιακούς σαν της Κατερίνας Θάνου,  :jerking: βυζιά σπέσιαλ σαν της Στικουδη  :jerking: αλλά γράψε κάτι ρε παιδί μου να ξέρει ο κόσμος.
Λες για τον fantom , πες μια κριτική του fantom που δεν εχει περιγραφή της κοπέλας.

http://[URL unfurl="true"]www.openlounge.org/settee/files/2011/12/Why-Laughter-is-Contagious-2.jpg[/img[/URL]]
[/quote] φιλε μου ο τζεσπερ δεν εχει βρισει κανεναν ενω τον εχετε πει νταβακο μαλακα και αλλα.ωραια αυτος μπορει να ειναι αγαπουλης η γκομενος της εσεις τι ζορι τραβατε και προσπαθειτε με τοση αγωνια να κραξετε την κοπελα που εχει 40 αψογες κριτικες;ας θυμηθουμε και παλι το εγχειριδιο του καλου νταβα. Ο καλος νταβας δεν αρκειται να προμοταρει την τανα του αλλα καταστρεφει και τη δουλεια των ισχυροτερων αντιπαλων.επισης ο καλος νταβας δεν γραφει ποτε την τελεια κριτικη γιατι καρφωνεται η το αντιθετο.ο καλος νταβας εχει πολλα μηνυματα για να μπορει να επηρεαζει πολλα μελη.αν πω εγω κατι θα με γραψετε στα αχαμνα σας αν το πει ομως ο παλιος που ειναι αλλιως εκει αλλαζει το θεμα ε;ο τζεσπερ λοιπον δεν πληρει τα κριτηρια του νταβα και η επιθεση ειναι αδικη προς καποιον που τυχαινει να εχει καποια αδυναμια.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

http://[URL unfurl="true"]www.openlounge.org/settee/files/2011/12/Why-Laughter-is-Contagious-2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

φιλε μου ναι το παρατραβηξε αλλα μιλαγε ολοκληρομενα και με βαση εμπειριας που περασε μαζι της και αλλος την ειπε αγγελο αλλα δεν του ειπαμε να βαλει γυαλια εξαλου νομιζω ειπε(βαριεμαι να ψαξω οτι εχει γραψει-σοβαρα μιλαω-για να το βρω) οτι εχει μετρια εμφανιση αλλα πολυ καλες υπηρεσιες και χαρακτηρα μηπως το αγγελος οσοι το εχουν πει το λενε γιαυτο?
και στο κατω κατω ναι ο τζεσπερ ειναι λαθος στο οτι γραφει μονο για ελενα-βιβι αλλα κανει σωστους οσους κανουν κριτικη σε ολο το συνολο χωρις να εχουν ιδια εμπειρια μαζι της?
δεν απεκλησε της κακες επιδοσης της ελενας σε καποιους αλλα δεν δεχεται και το να κατακρινη καποιος χωρις να εχει εμπειρια και αυτο ειναι σωστο, γιατι δεν μου την λετε σε μενα που λεω τα ιδια και καποιος ειπε οτι δεν μου πεφτει λογος να μιλαω , και την λετε μονο στον τζεσπερ? επιδη ειναι ο τζεσπερ?
η σωστη αντπαραθεση θελει και αποδειξεις στοιχια κανεις δεν τα εθεσε αυτα, ας ειμαστε αντικειμενικοι το οτι δεν παμε τον τζεσπερ δεν σημαινει οτι κανει σωστους τους αλλους, σε καποια πραγματα μιλαει σωστα, εσυ θα δεχοσουν να σε κατκρινη καποιος και να σε συκωφαντει χωρις να εχει αποψη για την δουλεια σου μονο και μονο για να πει κατι?
ειπαμε οσοι δεν εχουν να πουν κατι ολοκληρωμενα ας αρκεστουν σε αυτο που ξερουν δηλαδη εμφανηση και χαρακτηρα σε οτι εχει δειξει η ιδια εδω στο σαιτ , οχι να μιλανε για υπηρεσιες χωρις να την εχουν παρει, ειναι τοσο παραλογο αυτο?
γιατι τους ριχνεις δικιο δηλαδη?
εκτος και αν δεν τα εχεις διαβασει ολα οσα υποθηκαν οποτε κανε μια ανακεφαλεωση εδω, καθως και σε μερικα ποστ που παρεμηναν στο ανεξαρτητες.
καλο ειναι οτι εχουμε να πουμε να μην ξεπερναει τα ορια αυτου που εχουμε δει απο μονοι μας, και να κρινουμε γενικα αυτο που βλεπουμε
οχι αναλογα με το ποιος το γραφει, ο αλλος την ειπε κομπλεξικη γιατι εστειλε φοτο με προσωπο, πραγμα που δηλωνη επαγκελματια που κανει σωστα την δουλεια της, και οτι απο αυτο και μονο την θεωρει κομπλεξιη και οτι η δουλεια της δεν ειναι τοσο  καλη οσο λενε, και σε ερωτηση δικια μου ειπε οτι δεν την εχει παρει, γιατι σε αυτον δεν ειπε κανεις τιποτα?
ααααααα...... ναι ξεχασα...... ο τζεσπερ ειναι αγαπουλης..... εχει μονο μια κριτικη μονο για την ελενα....... η οποια κριτικη ειναι για γελια...... αρα αυτο κανει τους αλλους να εχουν δικιο.....

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom