Ρε Jesper έλεος τα έχεις βάλει με όλο το κόσμο γράφοντας παπαριές.
Η μόνη σου κριτική είναι για την Ελενα/Βιβη.
Διάβασε την να θυμηθείς γιατί μπορεί να μην την έγραψες εσύ
Ελενα - ξανθος αγγελος- διαβολος. Η απολυτη εμπειρια
Γελάνε και οι μαϊμούδες με αυτά που γράφεις ρε αλλά μάλλον δεν έχεις δεις Άγγελο για αυτό.
Το μειονέκτημα της Βιβής είναι στην εμφάνιση που την έχεις κάνει γαργάρα. Ούτε μια λέξη δεν έγραψες γι αυτό για την χαλάρωση στην κοιλιά στα βυζιά κλπ.
Μπορεί βέβαια να μην τα είδες. Γράψε ότι είδες, τέλειο γυμνασμένο σώμα με κοιλιακούς σαν της Κατερίνας Θάνου,
βυζιά σπέσιαλ σαν της Στικουδη
αλλά γράψε κάτι ρε παιδί μου να ξέρει ο κόσμος.
Δικαίωμα σου να σε αρέσει αλλά μην λες ότι οι άλλοι γράφουν αερολογίες.
Λες για τον fantom , πες μια κριτική του fantom που δεν εχει περιγραφή της κοπέλας.
http://[URL unfurl="true"]www.openlounge.org/settee/files/2011/12/Why-Laughter-is-Contagious-2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
φιλε μου ναι το παρατραβηξε αλλα μιλαγε ολοκληρομενα και με βαση εμπειριας που περασε μαζι της και αλλος την ειπε αγγελο αλλα δεν του ειπαμε να βαλει γυαλια εξαλου νομιζω ειπε(βαριεμαι να ψαξω οτι εχει γραψει-σοβαρα μιλαω-για να το βρω) οτι εχει μετρια εμφανιση αλλα πολυ καλες υπηρεσιες και χαρακτηρα μηπως το αγγελος οσοι το εχουν πει το λενε γιαυτο?
και στο κατω κατω ναι ο τζεσπερ ειναι λαθος στο οτι γραφει μονο για ελενα-βιβι αλλα κανει σωστους οσους κανουν κριτικη σε ολο το συνολο χωρις να εχουν ιδια εμπειρια μαζι της?
δεν απεκλησε της κακες επιδοσης της ελενας σε καποιους αλλα δεν δεχεται και το να κατακρινη καποιος χωρις να εχει εμπειρια και αυτο ειναι σωστο, γιατι δεν μου την λετε σε μενα που λεω τα ιδια και καποιος ειπε οτι δεν μου πεφτει λογος να μιλαω , και την λετε μονο στον τζεσπερ? επιδη ειναι ο τζεσπερ?
η σωστη αντπαραθεση θελει και αποδειξεις στοιχια κανεις δεν τα εθεσε αυτα, ας ειμαστε αντικειμενικοι το οτι δεν παμε τον τζεσπερ δεν σημαινει οτι κανει σωστους τους αλλους, σε καποια πραγματα μιλαει σωστα, εσυ θα δεχοσουν να σε κατκρινη καποιος και να σε συκωφαντει χωρις να εχει αποψη για την δουλεια σου μονο και μονο για να πει κατι?
ειπαμε οσοι δεν εχουν να πουν κατι ολοκληρωμενα ας αρκεστουν σε αυτο που ξερουν δηλαδη εμφανηση και χαρακτηρα σε οτι εχει δειξει η ιδια εδω στο σαιτ , οχι να μιλανε για υπηρεσιες χωρις να την εχουν παρει, ειναι τοσο παραλογο αυτο?
γιατι τους ριχνεις δικιο δηλαδη?
εκτος και αν δεν τα εχεις διαβασει ολα οσα υποθηκαν οποτε κανε μια ανακεφαλεωση εδω, καθως και σε μερικα ποστ που παρεμηναν στο ανεξαρτητες.
καλο ειναι οτι εχουμε να πουμε να μην ξεπερναει τα ορια αυτου που εχουμε δει απο μονοι μας, και να κρινουμε γενικα αυτο που βλεπουμε
οχι αναλογα με το ποιος το γραφει, ο αλλος την ειπε κομπλεξικη γιατι εστειλε φοτο με προσωπο, πραγμα που δηλωνη επαγκελματια που κανει σωστα την δουλεια της, και οτι απο αυτο και μονο την θεωρει κομπλεξιη και οτι η δουλεια της δεν ειναι τοσο καλη οσο λενε, και σε ερωτηση δικια μου ειπε οτι δεν την εχει παρει, γιατι σε αυτον δεν ειπε κανεις τιποτα?
ααααααα...... ναι ξεχασα...... ο τζεσπερ ειναι αγαπουλης..... εχει μονο μια κριτικη μονο για την ελενα....... η οποια κριτικη ειναι για γελια...... αρα αυτο κανει τους αλλους να εχουν δικιο.....