Νέα

Nayomi

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αφού τσακώνονται και βγαίνουν και τα λένε μόνοι τους βρε Λέοντα!!

Δεν ξερω τι να πω, το μονο που ξερω, ειναι οτι εγω περναω καλα, οταν παω μαζι της !!!

ΟΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ, αλλου !!! ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Θα έλεγα να το αφήσουμε γιατί αντί να το διορθώνεις το κάνεις χειρότερο..
Μιλώ για πράγματα που έχει <<ομολογήσει>>  η ίδια και έρχεσαι και προσθέτεις και άλλο περιστατικό, το οποίο δε γνώριζα..
Τελικά ρε παιδιά έχει πληρώσει κάποιος για να πάει μαζί της ή όλοι με κριτικές τη βγάζουν??
Και αν εσύ ξέρεις κάτι παραπάνω, πώς το ξέρεις?? Σου το είπε η ίδια?? Είσαι φίλος, γκόμενος ή αφεντικό?
Ερασιτέχνες.. Κρίμα στην κοπέλα..Χαμένη θα πάει με τέτοιους συμβούλους!!

Ποιο περιστατικο δεν ξερεις και τι κανω χειροτερο?? Αυτο που μου ανεφερες εσυ ηδη πρωτος σε προηγουμενο ποστ σου και σου αναφερω κι εγω το ιδιο??? Μαζι μιλαμε και χωρια καταλαβαινομαστε?? Ουτε γκομενος της ειμαι, ουτε φιλος της, ουτε αφεντικο, ουτε "συμβουλος" της. Το αφεντικο στην Βιβη, ειναι ο ιδιος της ο εαυτος. Αν εισαι πελατη της οπως λες, θα επρεπε ηδη να το ξερεις, γιατι πελατης της ειμαι εδω και πολυ καιρο και οπως κι εσυ, ετσι κι εγω περναω καλα, οποτε βρισκομαι μαζι της.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ρε φιλε εσυ ησουν που εφευγες φανταρος η εχει κια λλον με με νικ κοντα στο δικο σου
ISIDORE, γραφεις  :jerking: !!!

Ειμαι 50αρης, δεν εχω αλλο nick και δεν σκεφτομαι να γινω  :jerking:, για να  :fuck1: ειδικα τσαμπα !!!  :idiot: :idiot: :idiot:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Ποιο περιστατικο δεν ξερεις και τι κανω χειροτερο?? Αυτο που μου ανεφερες εσυ ηδη πρωτος σε προηγουμενο ποστ σου και σου αναφερω κι εγω το ιδιο??? Μαζι μιλαμε και χωρια καταλαβαινομαστε?? Ουτε γκομενος της ειμαι, ουτε φιλος της, ουτε αφεντικο, ουτε "συμβουλος" της. Το αφεντικο στην Βιβη, ειναι ο ιδιος της ο εαυτος. Αν εισαι πελατη της οπως λες, θα επρεπε ηδη να το ξερεις, γιατι πελατης της ειμαι εδω και πολυ καιρο και οπως κι εσυ, ετσι κι εγω περναω καλα, οποτε βρισκομαι μαζι της.
Δεν είμαι πελάτης, δεν ανήκει στο target group μου..
Όσον αφορά στο ποιος είναι το αφεντικό της δε μπορείς να το ξέρεις ούτε εσύ ,ούτε εγώ..Έτσι δεν είναι??Και σε τελική ανάλυση δε μας ενδιαφέρει..

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Εισαι αλλου ???

Περιμενω απαντηση !!!
εγω σε ρωτησα αν εισαι καποιος που εφευγε φανταρος με κατι σε λιονταρι νικ.τωρα αυτα το αν γαμας τσαμπα δεν βλεπω να σε ρωτησα καπου.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
εγω σε ρωτησα αν εισαι καποιος που εφευγε φανταρος με κατι σε λιονταρι νικ.τωρα αυτα το αν γαμας τσαμπα δεν βλεπω να σε ρωτησα καπου.
Kαι βεβαια οχι !!!

Δεν μου αρεσουν τα πασπαρτου, οποτε αν εχεις καποια απορια, να σου την λυσω !!!

Ελπιζω να το  :idiot: :idiot: :idiot:, γιατι σε θεωρω φιλο !!!

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Kαι βεβαια οχι !!!

Δεν μου αρεσουν τα πασπαρτου, οποτε αν εχεις καποια απορια, να σου την λυσω !!!

Ελπιζω να το  :idiot: :idiot: :idiot:, γιατι σε θεωρω φιλο !!!
παρεξηγησες αυτο που ειπα και το τελειωνω εδω.αν ειχα κατι να σου πω θα στο εκεγα στα μουτρα να εισαι σιγουρος

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
παρεξηγησες αυτο που ειπα και το τελειωνω εδω.αν ειχα κατι να σου πω θα στο εκεγα στα μουτρα να εισαι σιγουρος
Ο.Κ !!!

Τοτε μια καληνυχτα, θα μας παει πιο μακρυα !!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!

Επισκέπτης
Δεν είμαι πελάτης, δεν ανήκει στο target group μου..
Όσον αφορά στο ποιος είναι το αφεντικό της δε μπορείς να το ξέρεις ούτε εσύ ,ούτε εγώ..Έτσι δεν είναι??Και σε τελική ανάλυση δε μας ενδιαφέρει..

Σορι για το πελατης που σου ειπα, μπερδευτηκα με το ποστ του Leon13. Σαφεστατα και δεν ξερω πραγματικα ποιος ειναι το αφεντικο στην Βιβη και στην καθε Βιβη. Μιλαω ξεκαθαρα απο αυτα που βλεπω και στο ιντερνετ αλλα και απο κοντα οταν βρισκομαι μαζι της. Ανεξαρτητη δηλωνει, η ιδια απανταει παντα στα τηλεφωνα, μονη ερχεται στα ραντεβου οποτε δεν εχω λογο να την αμφισβητησω. Και στην τελικη, και συμφωνω απολυτως μαζι σου, δεν με και μας ενδιαφερει κιολας. Περναω καλα οταν βρισκομαι μαζι της? Αυτο εχει σημασια για μενα και για τον οποιονδηποτε πελατη νομιζω, και δεν αναφερομαι μονο στην Βιβη αλλα για ολες τις κοπελες. Οταν δεν θα περναω πια καλα μαζι της, τοτε θα βρω μια αλλη που θα περναω. Σε τελικη αναλυση, ολοι εχουν τα στανταρακια τους. Ενα απο τα στανταρακια τα δικα μου ειναι η Βιβη, ειτε αρεσει ειτε δεν αρεσει σε καποιους. Αν δεν τους αρεσει προβλημα τους, και ας μην ασχολουνται και να κοιταξουν την δουλεια τους, οπως κανω κι εγω αλλα και η ιδια απ' οσο βλεπω, και ο καθε ενας γενικοτερα. Κριση ολοι εχουν, μιας και ολα τα μελη ειναι ενηλικες, οποτε μπορουν και να κρινουν αν κατι ειναι καλο ή οχι. Αν δεν τους αρεσει, απλα δεν παιρνουν παλι τηλεφωνο. Δεν αναφερομαι στην Βιβη συγκεκριμενα αυτη την στιγμη, αλλα για ολες τις κοπελες. Οσο για το σκηνικο που λες οτι κανω χειροτερο, αν και δεν απαντησες, ξερεις για ποιο ακριβως λεω γιατι μονο σου ειπες το ονομα. Anyway, δεν τρεχει τιποτα, απλα στο αναφερω, γιατι φανηκε απο τα λεγομενα σου, οτι εχεις και στους διπλα λογαριασμο, απλα πεταξες αδεια για να πιασεις γεματα. Αυτα τα ολιγα για την Βιβη και για την οποια Βιβη, γιατι με κουραζουν ολες αυτες οι αντιδικιες εδω μεσα και οι εντυπωσεις που πανε να δημιουργησουν σε μελη ή κοπελες παλαιοτερα μελη του site. Δεν μιλαω επι προσωπικου taurus σε καμια περιπτωση ουτε για  την αντιδικια που ειχαμε και μην το παρεξηγησεις, αλλα γενικοτερα. Γι' αυτον ομως ακριβως τον λογο taurus, που ειναι και ο κυριοτερος, παροτι ειμαι 7 μηνες μελος εδω, δεν ποσταρω συχνα και ειχα μολις 3 ποστ μεχρι τα σημερινα. Στο αναφερω, επειδη  με ρωτησες πριν και βλεπω επισης, και τι παιζει γενικοτερα. Την καλησπερα μου.

almazer

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Όποιος αμφισβητεί την Ελενίτσα ας δοκιμάσει στο κάτω κάτω, αφήστε τη λάσπη που της ρίχνετε μερικοί!
Φίλε Τaurus ενημερώσου πρώτα σωστά και μετά βγες να τα πεις όλα αυτα!
Η κοπέλα είναι πραγματικά διαμάντι, όσοι την έχουν γνωρίσει πιστεύω ότι συμφωνούν!

thirio11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
2.857
Πόντοι
456

Συνημμένα

• xristoug3.jpg
    xristoug3.jpg
    103,4 KB · Εμφανίσεις: 112

Επισκέπτης
δε μπορω να καταλαβω γιατι σφαζεστε τοσο αγρια πανω απο το μουνι της βιβης....????????!!!!!!!! ασχοληθειτε με κατι καλυτερο ρε παιδια, οπως το πως θα ριξουμε τις τιμες των κοριτσιων που δεν εχουν καταλαβει ποσο δυσκολα πλεον βγαινουν τα χρηματα. δε λεω οτι δεν αξιζει αυτο που κανουν αλλα το εχουν ελαφρα υπερτιμησει.. καλημερα.....

Δεν σφαζομαστε jejgi, ουτε κανω τον συνηγορο του διαβολου. Για τις τιμες που λες, σωστο εν μερει, αλλα δεν ειμαστε εμεις αυτοι που θα τις καθορισουν καλως ή κακως. Απο την δικη μου οπτικη, ξερω πως αν εχω τα λεφτα για καποια παω, αν δεν τα εχω πολυ απλα δεν παω. Δεν θα κατσω ομως να γινω γυφτος για να μου κανουν "εκπτωσεις". Τον χαρακτηρισμο "γυφτος" μην το παρεις προσωπικα, γιατι δε αναφερομαι σε εσενα. Σου εξηγω απλα τον τροπο που λειτουργω.

λοιπον επειδη το κουρασαμε το θεμα και επειδη βαριεμαι να μου στελενει pm η βιβη και να μου λεει οτι και καλα την εστησα σε ραντεβου και οτι εγω κανω τετοια πραγματα(ποτε μα ποτε δεν εχω κανει κατι τετοιο σε μια κοπελα και ειναι ΓΝΩΣΤΟ αυτο)αλλα δεν θα κατσω να απολογηθω κι ολας μιας και ΔΕΝ ειμαι αυτος που παιρνω τα λεφτα! κομπλεξισμο βγαζει καποιος οταν συνεχει απανταει στις κακες κριτικες ριξε μια ματια στις κριτικες της και κοιτα στα σχόλια ποσες φορες εχει απανατησει! για τις τιμες δεν εχω αναφερθει αλλα πιστεψε με η Ευα ΔΕΝ το χρεωνει το μπανακι και την ωρα που τρωει εκει μεσα! οσο αναφορα για τις αντικες που κοστιζουν οσο μια ροδα ενος fiat δεν νομιζω η Βιβη να επιασε τοση αξια...τι να πει και η Βανεσα δλδ!!! επισης συνεχιστε να υποστηριζετε την Βιβη δεν εχω κανενα προβλημα αλλα το ξεκατινιασμα που κανει εδω μεσα αυτο ειναι ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ και μαλλον αυτο δεν μπορειτε να το καταλαβετε! οσο αναφορα για κλωνους που γινονται για να γραψουν ασχημες κριτικες να σου θυμσω οτι υπαρχει και το αντιθετο...κλωνοι με καλες κριτικες αλλα αυτο βλεπω να το κανετε γαργαρα ορισμενοι! συνεχιστε λοιπον τις κριτικες αυτες που πρεπει να κανετε και μην τολμησετε να γραψετε κατι κακο γιατι η Βιβη παραμονευει να σας απαντησει και να σας ζαλισει τα αρχιδια γιατι το γραψατε και πως το γραψατε!

φιλε μου live με την καθαρη εννοια δεν την εχω δει αλλα πιστεψε με μου εχει στειλει φωτο με το προσωπο της μιας και εκεινη εχει πολλα κομπλεξ με την εμφανιση της  και ετσι μπορω να εκφερω μια αποψη...βλεπεις εγω οταν ειναι να μιλησω εκφραζομαι με ολοκληρομενη αποψη....και καποοιοι που λενε οτι δεν μπαινουν συχνα εδω μεσα να γραψουν ξαφνικα εχουν γινει μονιμοι συγγραφεις!

Εχω δει κριτικες της, μην ταραζεσαι. Οπως εχω δει και σε ποιους απαντα και σε ποιους οχι. Θες να σου θυμησω? Πρωτος και καλυτερος Phantom, ο οποιος ειναι "κλωνος" και δεν ειναι πραγματικος λογαριαμος μελους, οπως ο δικος σου ή ο δικος μου. Σε ολες τις κριτικες του, οπως και στης Βιβης, γραφει πιο πολλες αερολογιες-παπαριες παρα για την κοπελα με την οποια δηθεν εχει παει. Για τους "κλωνους" που γραφουν θετικα για εκεινη, το ανεφερα και χθες το βραδυ, ειδες πουθενα να το εκανα γαργαρα? Τονισα και εγω το λαθος της, ειπα επισης οτι με "χαλασε" και εμενα πολυ αυτο που ειχε κανει, αλλα ως ποτε θα το αναμασουν ορισμενοι? Κοινως, αν εχεις να πεις κατι, πες το με γεγονοτα οπως μιλαω εγω σε ολα τα ποστ μου, οχι με εικασιες.Ουτε η Βιβη το χρεωνει το μπανακι οπως  η Ευα που αναφερεις, με την οποια παρεπιπτοντως εχω παει ασχετα αν δεν εχω γραψει κριτικη εδω, και μαλιστα η Βιβη μπορει να καθισει πολλες φορες και περισσοτερη ωρα απ οσο την εχει κλεισει καποιος ή δεν κοιταει γενικοτερα το ρολόι και με το που τελειωσει η ωρα φευγει με "ελαφρα", κατι που κανουν πολλες αλλες, και εχει αναφερθει απο την 1η στιγμη οχι μονο απο εμενα στην κριτικη μου, αλλα απο ολους σχεδον που την εχουν τιμησει. Οποτε για ποιο λογο αναφερεις το μπανακι, δεν καταλαβα? Μηπως εχεις κλεισει ραντεβου μαζι της και στο εχει χρεωσει? Αφου εσυ ο ιδιος λες οτι δεν εχεις παει και την εχεις δει μονο μεσα απο φωτο που σου εχει στειλει, πως εχεις αποψη και σε αυτο? To ξεκατινιασμα που λες, με τον ενα ή με τον αλλο τροπο προσπαθει να προστατεψει τον εαυτο της, αφου καθε φορα που γραφεται κατι καλο για εκεινη ή γραφει η ιδια κατι, ακομα και ενα απλο χρονια πολλα, πολλοι πεφτουν να φανε αυτον που εγραψε κατι καλο για εκεινη ή την ιδια, επειδη απλα "τολμησε" να γραψει. Οποτε, εκεινη το ονομαζει αμυνα, μια και δεν εχει "νταβαδες", αφου ειναι ανεξαρτητη, οπως και πολλοι εδω μεσα που την ξερουν και την γουσταρουν για την δουλεια της. Οσο για το "κομπλεξ" που λες οτι εχει για τις φωτο που στελνει, μαθε πως οταν την "προσεγγισα" για πρωτη φορα πριν απο ενα χρονο, μου εστειλε φωτο με το προσωπο της, γιατι ηθελε να ειναι ξεκαθαρη με τον πελατη, εν προκειμενω με εμενα, για να δω τι "παιρνω", διοτι μπορει και να μην μου αρεσε φατσικά, οπως μου ειπε οταν συναντηθηκαμε για πρωτη φορα. Κατι που νομιζω κανει σε ολους και μπορουν να το επιβεβαιωσουν οσοι εχουν κλεισει ρανεβου μαζι της. Αυτο εγω, δεν το ονομαζω κομπλεξ αλλα επαγγελματισμο και περαν αυτου, δειχνει στην δουλεια της, το ποσο ντομπρα ειναι, οπως εχω ξαναπει σε προηγουμενα ποστ μου.  Για την αξια της, τη στιγμη που λες ξανα εσυ ο ιδιος πως δεν εχεις παει σε ενα ραντεβου μαζι της, δεν μπορεις να εχεις  αποψη απο 5-10 φωτο που σου εστειλε, ποσο μαλλον ολοκληρωμενη, οπως λες και στον Μάικ, πως εχεις και παλι? Γιατι αλλο η "μια αποψη" που λες στον Μάικ και αλλο η ολοκληρωμενη. Μην αναιρεις τα ιδια τα λεγομενα σου μεσα σε μια γραμμη... Τωρα απο ποτε η ευθυτητα εγινε κομπλεξ, δεν εχω καταλαβει. Εκτος αν υπαρχει παρερμηνεια και εκει. Oπως εγω πχ, δεν μπορω να εκφερω -και δεν εκφερω- αποψη για την Anastasia Ru, την οποια πολλοι εκθειαζουν,  απο 5-10 φωτο που εχω δει στο ιντερνετ γιατι πολυ απλα δεν μπορω να εχω συν οτι δεν θα πηγαινα ποτε μαζι της. Δεν βγαινω ομως να λεω μαλακιες για την παρτι της. Δεν μου κανει? Δεν ασχολουμαι μαζι της οπως και με την καθε Anastasia Ru και παει λεγοντας. Εκτος κι αν εφαγες "ακυρο" για τον "Χ-Ψ" λογο. Κατι που επιβεβαιωνεται και απο το πρωινο ποστ της Βιβης που σου λεει "It's you" και της γραφεις εσυ παρακατω "νευρακια, νευρακια"? Κατι θα ξερει εκεινη παραπανω απο εμενα για να το γραψει αυτο. Γιατι απ' οτι καταλαβαινω απο τα γραφομενα σου, δεν σε νοιαζουν οι τιμες που χρεωνει, οπως εχεις αφησει να εννοηθει, εφοσον μιλας για την Ευα22 ή Αμαρτια Ευα για οσους δεν καταλαβαν, που ειναι αντιστοιχες με της Βιβης. Εκει αλλαζει το πραγμα και τωρα καταλαβαινω την πικρα σου.  Τωρα για τους "μονιμους συγγραφεις", μην "παραποιεις" και παλι τα λεγομενα μου. Ειπα οτι δεν ποσταρω συχνα, οχι οτι δεν μπαινω συχνα. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Εκτος κι αν δεν μιλαω ελληνικα. Περαν αυτου, σε παραπεμπω στο προφιλ μου, για να δεις ποτε εκανα εγγραφη εδω και ποσα ποστ εχω.

Δεν της το αφαίρεσε. Απλά ειπώθηκε μέσες-άκρες το ότι το κάνει με λάθος τρόπο. Ωραία. Αφού λοιπόν γίνεται συνέχεια από κακεντρεχείς λασπολόγους και το βλέπουν όλοι, τότε ποιος ο λόγος να εκτίθεται εκείνη? Ας τους αφήσει να λένε και να λένε για να διαφανεί το μέγεθος της κακεντρεχειάς τους. Βλέπεις λοιπόν πως κ εδώ υπάρχει μια διαφορετική άποψη και πρακτική. Προφανώς η ίδια θεώρησε μέρος της δουλειάς της να γράψει μια fake κριτική για τον εαυτό της κάποτε, οπότε η ίδια έδωσε το δικαίωμα να την σχολιάζουν. Το ότι το μετάνοιωσε και το ότι δηλωσε δεν αποτελεί συγχωροχάρτι, τουλάχιστον για όλους. Όπως επίσης με την συνεχή υποστήριξη από διάφορα μέλη με ή χωρίς την δικιά της προτροπή, δίνει το δικαίωμα στους ίδιους κακεντρεχείς όπως λες και εσύ να υποστηρίζουν ότι τελικά ίσως δεν είναι και τόσο ντόμπρα αλλά απλά είναι σαν όλες τις άλλες. Πράγμα που άλλωστε κ η ίδια δήλωσε ότι όλοι τα κάνουν αυτά. Και όχι μόνο εκείνη εδώ που τα λέμε. Καταληκτικά όσο κάποιοι θα επιχειρούν αγιογραφίες πάντα θα βρίσκονται και κάποιοι εικονομάχοι. Ανοχή και υπομονή. Ακόμα και το σωστό ή λάθος είναι θέμα γνώμης και άποψης. Το δικό σου σωστό δεν είναι απαραίτητα και δικό μου.

Δεν ειπα οτι της το αφαιρεσε κανεις, ειπα οτι κανεις δεν μπορει να της το αφαιρεσει. Ελληνικα μιλαω και οχι σουαχίλι. Σωστη ή λαθος, αυτη ειναι καλως ή κακως και αυτο τον τροπο εχει. Συν, οτι ετσι κι αλλιως εκτιθεται μεσω της δουλειας της αλλα και μεσω αυτων αυτων που γραφονται για εκεινη. Για πολλους εδω μεσα, ισως να το κανει με λαθος τροπο, αλλα οπως προειπα, τον εαυτο της προσπαθει να προστατεψει και την  δουλεια  της. Δε νομιζω αλλωστε ποτε να εχει μπει η ιδια εδω επειδη ετσι της καρφωθηκε μια μερα και να αρχισει να στελνει pm ή να "μπει" σε ενα θρεντ και να βριζει αλλα μελη. Κατι την "τσιγκλαει"  για να το κανει αυτο, δε νομιζεις? Οπως και δεν μπορει να ξερει, και κανενας νομιζω περαν ατομων που εχουν βρεθει και μιλησει απο κοντα, πισω απο καθε "nick" ποιος ειναι, εξ' ου και τα pm. Μπορει να μην αποτελει συγχωροχαρτι για πολλους οπως λες, αλλα ποσο θα το αναμασατε, και δεν μιλαω για εσενα προσωπικα, και θα πιπιλανε αυτη την καραμελα? Γιατι οπως για εσενα δεν αποτελει συγχωροχαρτι το οτι το παραδεχθηκε, ετσι και για εμενα πλεον ειναι "καραμελα" -και για πολλους ακομα- και εχει καταντησει γραφικο και γελοιο να αναφερεται συνεχως αυτο το θεμα, το οποιο μαλιστα θεωρειται ληξαν και απο τους διαχειριστες του σάιτ, ή ακομα το πιο "γραφικο" που ειπωνεται για το συγκεκριμενο συμβαν "για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοτεροι". Εχει κουρασει. Οχι μονο την ιδια, αλλα και ολα τα υπολοιπα μελη. Σαφως λοιπον και δεν ειναι η μονη που εχει που το εχει κανει, αλλα ειναι η μονη που το παραδεχθηκε δημοσιως. Εκει ειναι η μεγαλη διαφορά για μενα σε σχεση με τις υπολοιπες που το εχουν κανει. Για την συνεχη υποστηριξη προσωπικα, γιατι μιλαω για την παρτι μου και μονο και οχι για αλλους, ουτε εχω λαβει καμια "εντολη" απο την Βιβη και ουτε προκειται, αν αυτο εννοεις ή υποννοεις, γιατι δεν ειμαι "στρατιωτακι". Οπως εσεις εχετε τις αποψεις σας, ετσι και οι υπολοιποι που την υποστηριζουν εχουν τις δικες τους. Κοινως ο αντιλογος, οποτε προς τι η "ενοχληση"? Εκτος κι αν οι υπολοιποι που τη υποστηριζουν, δεν μπορουν να μιλησουν, κατι που δεν πιστευω. Οπως επισης, πολλοι απο τους "κακεντρεχεις" που ειπα και αναφερεις κι εσυ, πολλες φορες στηριζονται, για να μην πω ολες, ειτε σε φανταστικα γεγονοτα, ειτε σε εικασιες, ειτε επειδη δεν τους εκανε "χατηρια". Εκει, περαν του αντιλογου, μπαινει και το "οφελος" που προσπαθησαν να αποκομισουν με τον ενα ή αλλο τροπο και επειδη δεν τα καταφεραν, με την πρωτη ευκαιρια λενε τα χειροτερα για εκεινη. Τα ξαναειπα αυτα. Μην με κανετε να επαναλαμβανομαι. Υπαρχει βεβαια και το αντιθετο σε αυτο θα μου πεις, οτι δηλαδη αυτοι που την υποστηριζουν παιζει καποιοι να εχουν προσωπικο οφελος. Δεκτο και αυτο απο μερους μου, αλλα προσωπικα δεν με ενδιαφερει. Δεν νομιζω να ειπα πουθενα οτι το δικο μου σωστο ειναι και απαραιτητα δικο σου. Αλλο ομως να μιλας με πραγματικα συμβαντα και αλλο να "παιζεις" με τις λεξεις ή απλα λες κατι απλα για να το πεις χωρις να εχεις κατι ουσιαστικο να αναφερεις και να προσπαθεις να δημιουργησεις απλα εντυπωσεις σε αλλα μελη -εξαιρω απο αυτο τον γιατρουδακο της πλακας kaviros69 ή ntinos69 γιατι ειναι γνωστη η μαλακια που τον "δερνει" και κανεις δεν τον παιρνει στα σοβαρα- ειδικοτερα οταν καταφέρεσαι, επιτιθεσαι -πες το και ονομασε το οπως θελεις- σε καποιον/α που απλα κοιταει να κανει την δουλεια του/της. Την γουσταρεις? "Παιρνεις". Δεν την γουσταρεις για τους δικους σου λογους? Δεν "παιρνεις". Εγω ετσι εχω μαθει. Δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα αλλα γενικοτερα στους "κακεντρεχεις" που ανεφερα. Δεν μιλησα ποτε μου για "αγιογραφιες". Οποιος δει τα προηγουμενα ποστ μου, δε νομιζω να βγαλει αυτο το συμπερασμα. "Εικονομαχοι" σιγουρα θα υπαρχουν παντα, αλλα τουλαχιστον ας κοιτουν το παρον και να πορευονται με αυτο και το τι κανει τωρα, λαθη ή οχι, αν κανει, και οχι με το τι εκανε 1-2-15 χρονια πριν, οπως επισης να στηριζονται σε πραγματικα γεγονοτα, και οχι σε μυθοπλασιες, οπως εχω πει εκατομμυρια φορες.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.163
Πόντοι
7.195
φιλε μου live με την καθαρη εννοια δεν την εχω δει αλλα πιστεψε με μου εχει στειλει φωτο με το προσωπο της μιας και εκεινη εχει πολλα κομπλεξ με την εμφανιση της  και ετσι μπορω να εκφερω μια αποψη...βλεπεις εγω οταν ειναι να μιλησω εκφραζομαι με ολοκληρομενη αποψη....και καποοιοι που λενε οτι δεν μπαινουν συχνα εδω μεσα να γραψουν ξαφνικα εχουν γινει μονιμοι συγγραφεις!
φιλε alpula συγνωμη που παρεμβαινω , αλλα εγω που την κρατησα στην αγκαλια μου κανενα κομπλεξ δεν αισθανθηκα ...... εσυ δια της εμπνευσεως τα αισθανθηκες ?????????

sylvester1983

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
πωπω εδω γινεται χαμος. ειναι πολυ αστεια ολα αυτα. και σιγουρα ολα γινονται εις βαρος του κοριτσιου και κυριως εις βαρος μας ( των πελατων ). το εχετε κουρασει πολυ ρε παιδια. ο ενας χωρις να εχει δοκιμασει εχει αποψη, ο αλλος γραφει ολοκληρα κατεβατα και λεει δεν εχει οφελος και περιμενουν να τα χωνεψουμε. μας κοροιδευετε? το μονο σιγουρο ειναι οτι καποιος πελατης ειναι δυσαρεστημενος και κραζει καποιος ζητησε εκπτωση και δε δοθηκε και κραζει και σιγουρα οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια. εχει κανει πολλες μαλακιες η βιβη και προσπαθει μεσα απο "φιλους" της που χτυπιουνται να μας πεισουν πως ειναι η καλυτερη των καλυτερων το καλυτερο γαμησι το καλυτερο παιδι η αγια βιβη. ρε παιδια το κοριτσι ειναι καλο παιδι καλη σχετικα εμφανιση και καλο γαμησι. αφηστε την να αποδειξει μονη της την αξια της. πιο πολυ κακο της κανετε παρα καλο. εκτος αν η ιδια επειδη ειναι λιγο ανασφαλης σαν γυναικα το οποιο διαπιστωσα οταν βρεθηκαμε και απο κοντα  θελει να πεισει ολο το κοσμο πως ειναι η τοπ πουτανα και τους βαζει να γραφουν για να ασχολουνται συνεχεια μαζι της... ειναι εξαιρετικη επιλογη σιγουρα οχι η καλυτερη αλλα αν συνεχισετε να γραφετε ειτε φιλοι ειτε αγαπουληδες ειτε νταβαδες ειτε εχθροι της θα την καψετε και θα την βαρεθουν ολοι... καλο ειναι να βαλετε ενα τελος... αποψη μου...

nazgul30

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
91
Like
36
Πόντοι
81
Εγώ πάλι φίλε δεν θα το θέσω τόσο λεπτά. Διότι απλά ΓΑΜΑΝΕ το thread όσοι το χρησιμοποιούν για να περνάνε την ώρα τους σε κουβεντούλα, αλλά χωρίς να δίνουν κάποια ουσιαστική πληροφορία. Από μπούρδου-μπούρδου ο Έλληνας πάντα μάγκας ήταν, αλλά μέχρι εκεί. Στην περίπτωσή μας: ανεβαίνουν 4-5 κριτικές ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!! 117000+ μέλη, 4-5 κριτικές την εβδομάδα!!! Ποια Βιβή και πράσινα άλογα λοιπόν...

TASAAAAAN

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες,θα πω και γω την άποψη μου και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ. Όλη αυτή η συζήτηση περί Βιβής μου φαίνεται ότι χαλάει λίγο τη ροή του τόπικ. Προσωπικά έχω γραφτεί εδώ και καμιά 10ρια μέρες και έκτοτε παρακολουθώ αυτό το τόπικ ανελλειπώς στην ελπίδα να συνατήσω κάποια καλή πληροφορία ή τουλάχιστον να αποφύγω κάποια νάρκη. Πρέπει να παρατηρήσω όμως ότι τα συνεχή οφ τόπικ και οι ατέρμονες συζητήσεις πχ για τη Βιβή αφενός κουράζουν,αφετέρου κάνουν το τόπικ εντελώς δυσλειτουργικό. Πχ,βλέπω ότι γίνεται μία συζήτηση για μία με μπυροκοιλιά που υποτίθεται ότι κόλλησε και κάποιον κάποιο παράσημο. Η περίπτωση της έχει συζητηθεί όσο είμαι στο φόρουμ ή λίγο πριν (δηλαδή κάπου 10 μέρες),όμως έλα που με αυτά και με αυτά η όλη συζήτηση βρίσκεται πλέον καμιά 100ρια σελίδες πίσω. Οπότε θέλω να πω ότι ακυρώνεται και η ύπαρξη του τόπικ τελικά. Και περιττό να πω ότι έχει σαν αποτέλεσμα εμείς οι νέοι να μην βγάζουμε καμία άκρη και ίσως να ρωτάμε για τις ίδιες και τις ίδιες.

Φιλικά όλα αυτά και μην θεωρήσει ότι κάνω κάποιου είδους παρατήρηση. Ξέρω καλά ότι λόγω νεότητας είμαι ο τελευταίος που θα ληφθεί υπόψην η άποψη του.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Παίδες,θα πω και γω την άποψη μου και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ. Όλη αυτή η συζήτηση περί Βιβής μου φαίνεται ότι χαλάει λίγο τη ροή του τόπικ. Προσωπικά έχω γραφτεί εδώ και καμιά 10ρια μέρες και έκτοτε παρακολουθώ αυτό το τόπικ ανελλειπώς στην ελπίδα να συνατήσω κάποια καλή πληροφορία ή τουλάχιστον να αποφύγω κάποια νάρκη. Πρέπει να παρατηρήσω όμως ότι τα συνεχή οφ τόπικ και οι ατέρμονες συζητήσεις πχ για τη Βιβή αφενός κουράζουν,αφετέρου κάνουν το τόπικ εντελώς δυσλειτουργικό. Πχ,βλέπω ότι γίνεται μία συζήτηση για μία με μπυροκοιλιά που υποτίθεται ότι κόλλησε και κάποιον κάποιο παράσημο. Η περίπτωση της έχει συζητηθεί όσο είμαι στο φόρουμ ή λίγο πριν (δηλαδή κάπου 10 μέρες),όμως έλα που με αυτά και με αυτά η όλη συζήτηση βρίσκεται πλέον καμιά 100ρια σελίδες πίσω. Οπότε θέλω να πω ότι ακυρώνεται και η ύπαρξη του τόπικ τελικά. Και περιττό να πω ότι έχει σαν αποτέλεσμα εμείς οι νέοι να μην βγάζουμε καμία άκρη και ίσως να ρωτάμε για τις ίδιες και τις ίδιες.

Φιλικά όλα αυτά και μην θεωρήσει ότι κάνω κάποιου είδους παρατήρηση. Ξέρω καλά ότι λόγω νεότητας είμαι ο τελευταίος που θα ληφθεί υπόψην η άποψη του. 

φιλικα θα στο πω ειπες μαλακια :grin:
ολοι εχοθμε δικαιωμα να πουμε κατι και ναι εχεις δικιο και μενα με εχει βιδωσει το γεγονος οτι αναφερθηκε το παρασημο και αναμασαμε την καραμελα της ελεναςαπλα και μονο στην προσπαθεια να μπει στο μυαλο καποιον κατι. τελος παντων ελπιζω το παιδι να ειναι καλλα και να εχουμε σιγουρα μεα

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom