HelenaBibi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2011
- Like
- 2
Χρονια πολλα κοπελαρα μου.Χρόνια πολλά σε όλους!
Χρόνια πολλά σε όλους!
Οι εχθροί της είναι οι φίλοι της..Χρονια πολλα Βιβη!!! Οτι επιθυμεις!!! Και μια ευχη: Να σκασουν οι εχθροι σου! ;)
Xρόνια πολλά κουκλίτσα!!!Χρόνια πολλά σε όλους!
Λαθος. Οι εχθροι της, ειναι και πολλοι αλλοι. Ναι, εχω 7 μηνες εδω και μονο 3 ποστ, διοτι ποσταρω μονο στα θρεντ που με ενδιαφερουν. Σε ασχετα και μαλακιες παλι οχι. Οποτε μην προσπαθεις να βγαλεις "λαβρακι", εκει που δεν υπαρχει και σε παιρνει. Ελπιζω να σε καλυψα. Χρονια πολλα και σε σενα.Οι εχθροί της είναι οι φίλοι της..
(αλήθεια ρε Jesper ,και συγγνώμη αν κάνω λάθος, 3 ποστς εδώ και πόσο 6-7 μήνες και τα 3 για τη συγκεκριμένη..)
Χρόνια Πολλά Τζέσπερ!
Ελενα??? Τα φουσκωσες ή εχω καιρο να σε δω και τα ξεχασα????Χρόνια πολλά σε όλους!
Δε ψάχνω για κάτι..Η κοπέλα αποδεδειγμένα έχει υποπέσει σε φάουλ (σου θυμίζω ακυρώσεις ραντεβού για να πάει με στάνταρ πελατες,free fuck με αντάλλαγμα κριτικές κτλ)..Τώρα μετά την επέμβαση ρίχνεται ξανά στη δουλειά και άρχισε τη διαφήμιση..Λαθος. Οι εχθροι της, ειναι και πολλοι αλλοι. Ναι, εχω 7 μηνες εδω και μονο 3 ποστ, διοτι ποσταρω μονο στα θρεντ που με ενδιαφερουν. Σε ασχετα και μαλακιες παλι οχι. Οποτε μην προσπαθεις να βγαλεις "λαβρακι", εκει που δεν υπαρχει και σε παιρνει. Ελπιζω να σε καλυψα. Χρονια πολλα και σε σενα.
'Αποψη σου φίλε και απολύτως σεβαστή!!!Δε ψάχνω για κάτι..Η κοπέλα αποδεδειγμένα έχει υποπέσει σε φάουλ (σου θυμίζω ακυρώσεις ραντεβού για να πάει με στάνταρ πελατες,free fuck με αντάλλαγμα κριτικές κτλ)..Τώρα μετά την επέμβαση ρίχνεται ξανά στη δουλειά και άρχισε τη διαφήμιση..
Όταν η εν λόγω πήγαινε ,ορισμένοι από εμάς γυρνούσαμε..Για δεύτερη φορά!!
Δε ψάχνω για κάτι..Η κοπέλα αποδεδειγμένα έχει υποπέσει σε φάουλ (σου θυμίζω ακυρώσεις ραντεβού για να πάει με στάνταρ πελατες,free fuck με αντάλλαγμα κριτικές κτλ)..Τώρα μετά την επέμβαση ρίχνεται ξανά στη δουλειά και άρχισε τη διαφήμιση..
Όταν η εν λόγω πήγαινε ,ορισμένοι από εμάς γυρνούσαμε..Για δεύτερη φορά!!
Almazer δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που χρησιμοποιεί τέτοιες μεθόδους για να αυξήσει την πελατεία της.Το κακό στην περίπτωσή της είναι ό,τι το κάνει άγαρμπα και εκτίθεται και εκθέτει ταυτόγχρονα και αυτούς που προσπαθούν να τη βοηθήσουν..Και για να μην παρεξηγηθώ σε καμία περίπτωση δεν παίρνω το μέρος του <<κυρίου>> που αφού πρώτα έκανε τη δουλειά του τζάμπα ,βγήκε και την έβριζε αποδεικνύωντας το πόσο <<μικρός>> είναι..'Αποψη σου φίλε και απολύτως σεβαστή!!!
Μάλλον δεν ξέρεις καλά το στόρυ!!!
Αν σας έχουν πει ό,τι έτσι γίνεται το Damage Control του image της κάνετε λάθος..φυσικά και είναι δικαίωμά της να πάει τζάμπα με τον καθένα..όταν όμως πάει τζάμπα με αντάλλαγμα καλή κριτική δεν είναι το ίδιο.. και σου ξαναλέω..πολλές το κάνουν, η συγκεκριμένη πιάστηκε..Κι εδω εχεις λαθος. Εσυ αυτα τα λες φαουλ. Το τι κανει η καθε κοπελα καιπως θα διαχειριστει την δουλεια της, ειναι καθαρα δικο της θεμα και μονο. Υποδειξεις στην δουλεια του καθενος δεν μπορει να κανει κανενας. Την διαχειριζεται εκεινη, και δεν μιλαω μονο για την Βιβη αλλα για την οποιαδηποτε Βιβη, οπως γνωριζει καλυτερα και νομιζει οτι ειναι για εκεινη και κανενας αλλος. Οσο για το free fuck, δικαιωμα της ειναι και παλι και με αυτο που λες, παλι της "υποδεικνυεις" πως θα κανει την δουλεια της. Λαθος. Προσωπικα δεν εχει ζητησει ποτε γιατι ειμαι απο τους στανταρ πελατες της εδω και ενα χρονο -και σε κανεναν νομιζω- ανταλλαγμα κατι απο κανενα. Οτι εχει κερδισει, το εχει κερδισει με την δουλεια της και μονο. Αν σε εχουν πληροφορησει πως το κανει αυτο, τσεκαρε παλι τις πληροφοριες σου. Ολες αυτες οι καλες ομολογουμενως κριτικες που εχουν γραφτει για εκεινη στην πλειονοτητα τους, το αποδεικνυουν. Τελος, στο πως θα διαφημιστει, ειναι και παλι δικαιωμα της. Ενα χρονια πολλα παντως που ειπε, δε νομιζω να ειναι διαφημιση. Μαλλον, δεν τα ξερεις καλα τα γεγονοτα παντως.
Χρόνια πολλά σε όλους!
οχι στα, βρε κουτο. ενα ειναι...Λαθος. Οι εχθροι της, ειναι και πολλοι αλλοι. Ναι, εχω 7 μηνες εδω και μονο 3 ποστ, διοτι ποσταρω μονο στ[size=40pt]α[/size] θρεντ που με ενδιαφερουν. Σε ασχετα και μαλακιες παλι οχι. Οποτε μην προσπαθεις να βγαλεις "λαβρακι", εκει που δεν υπαρχει και σε παιρνει. Ελπιζω να σε καλυψα. Χρονια πολλα και σε σενα.
οχι στα, βρε κουτο. ενα ειναι...
χρονια πολλα κ καλα βρε.
ετσι βρε κουτο, να αυτοδιορθωνεσαι. ξεκουρασου τωρα, το μεροκαματο βγηκε. :-*Μεχρι στιγμης ναι, μονο ενα ειναι βρε κουτο δυστυχως ή ευτυχως για σενα. Αν υπαρξουν κι αλλα στο μελλον θα με βρεις. Χρονια πολλα και καλα βρε και σε σενα.