Όχι μόνο δεν βοηθάνε, αλλά κάνανε τις καλές στην αρχή και κατσικωθηκαν 2 μήνες κάθε μέρα στο σπίτι μου και καλά πως να κάνω το ένα, πως το άλλο. Η διπλανή ακριβώς πιο πολύ. Και μόλις τις σούταρα άσχημα , καλούν το 100 γι αυτόφωρο γιατί θέλω να φτιάξω μια πόρτα γιατί ήθελε η άλλη να μου σπάσει το αυτοκίνητο με τη βαριά κπετούσε τσιμεντόλιθο να με χτυπήσει. Κι άνοιγε η μια το πλέγμα κι έμπαινε μέσα και τωρα δεν με αφήνουν να φτιάξω την πήρα καλούν το 109, γιατί θεωρούν ότι είναι δικό τους το σπίτι επειδή είναι χρόνια εδώ κι αυτό ήταν εγκαταλελειμμενο. Και μετά πάνε στον ιδιοκτήτη και του λένε να με διώξει και ότι θα του βρουνε άλλο νοικιάστη αυτές, αφού εγώ το σινιάρα και το έβαψα το καθάρισα, το έβαψα, το έκανα κατοικήσιμο. Και βάζει την κόρη της το σούμο να με απειλεί και με χτύπησαν 2 φορές μπουνιά στο μάτι, μου έβγαλαν πολλές τρίχες και αλλά πολλά. Κι όλα αυτά γιατί νόμιζαν όλες, ότι επειδή μένω εδώ και τα έκανα μονη μου επειδή είμαι φτώχεια θα μπορέσουν να με κάνουν υποχείρια τους και να δουλεύω γι αυτές. Αυτή η χοντρή έπιασε τη μάνα μου στο στομα της και η άλλη την είπε γύφτισσα. Θα πληρώσουν ακριβά για όλα αυτά. Νόμιζαν επειδή είμαι καλή και τις έβαλα στο σπίτι αρχικά ότι θα με κάνουν δούλα τους. Που να ξέρουν τι είμαι. Κι αλλά πολλά, που να σας τα λέω. Αν θέλετε να τις γαμησετε θα περάσετε καλαααα. Ο άλλος ο αγαπητικός σας, βγήκε κι έκανε πηγαδάκι με τη χοντρή όταν τσακωνόμασταν κι έλεγε σε αυτή που είχαν να μιλήσουν 15 χρόνια λόγω τσακωμού άσχημου μεταξύ τους, μήπως παίρνω τίποτε χάπια εγώ. Και βγήκα τότε στη χαραμάδα και τους χάλασα το πηγαδάκι χιχι, λεγοντασ Ότι τους ακούω τι. Λένε. Αυτά γίνονται για όποιον θέλει να μαθει.κι αλλά πολύ άσχημα που να τα γράψω όλα