Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.196
Αν είσαι πιο ήρεμη και ευγενική, ειδικά με όσους δεν γνωρίζεις, ίσως καταλάβεις ότι δεν είναι όλοι οι πιθανοί πελάτες σου ίδιοι. Δεν σε παρεξηγώ παρά τις βαριές εκφράσεις σου (νταβατζής κλπ) για μένα. Αν τα φέρνεις δύσκολα στη ζωή και παλεύεις να επιβιώσεις μπράβο σου και μαγκιά σου. Αλλά μην μας βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι επειδή κακόπεσες μερικές φορές. Αυτό είναι όλο...Καλή συνέχεια και ας μας την λες άσχημα....Τι ευκαιρία να δώσω;δεν παίρνει κανείς τηλ. Οποίος πάρει να δώσει 25 paysafecard κι έπειτα πάω. Αλλιώς δεν πάω. Έτσι κι αλλιώς δεν έχω βενζίνη. Δίνεται paysafecard κι έπειτα πάω. Ένας άλλος που στείλατε να μου διορθώσει το αυτοκίνητο, με κορόιδεψε πάλι. Πήγα σπίτι του και του έκανα κι έκπτωση με σκοπό μα μου βάψει κάτι ατέλειες στο αυτοκίνητο κι αυτός ενώ χίλιες φορε μου είπε θα το κάνει, δεν πήρε τηλ ποτέ. Και του έκανα κι έκπτωση. Ντροπή σας που στέλνετε όλο απατεώνες. Εγώ είμαι καλή κι εσείς με πατάτε. Μη μου λες για ευκαιρίες και παπάντζες. Απατεώνες
Γυναίκαραα πύραυλος
πως να παρουν τηλεφωνο βρε κοριτσι μου αν τους μπλοκαρεις ή ακομα χειροτερα τους βριζεις αν σε παρουν; κι αυτο με την προκαταβολη ειναι προβλημα. ζητας να σε εμπιστευτουμε να σου δωσουμε λεφτα μπροστα ενω εσυ δεν εμπιστευεσαι τον πελατη που σου ζηταει ραντεβου. ειμαι σιγουρος πως αν γνωριζες απο κοντα μερικα ατομα απο εδω μεσα με καλη διαθεση,θα εχτιζες ενα βασικο πελατολογιο και δεν θα ειχες αναγκη τον καθε βλακα που μπορει να σε γελασε μια φορα......Τι ευκαιρία να δώσω;δεν παίρνει κανείς τηλ. Οποίος πάρει να δώσει 25 paysafecard κι έπειτα πάω. Αλλιώς δεν πάω. Έτσι κι αλλιώς δεν έχω βενζίνη. Δίνεται paysafecard κι έπειτα πάω. Ένας άλλος που στείλατε να μου διορθώσει το αυτοκίνητο, με κορόιδεψε πάλι. Πήγα σπίτι του και του έκανα κι έκπτωση με σκοπό μα μου βάψει κάτι ατέλειες στο αυτοκίνητο κι αυτός ενώ χίλιες φορε μου είπε θα το κάνει, δεν πήρε τηλ ποτέ. Και του έκανα κι έκπτωση. Ντροπή σας που στέλνετε όλο απατεώνες. Εγώ είμαι καλή κι εσείς με πατάτε. Μη μου λες για ευκαιρίες και παπάντζες. Απατεώνες
Έχεις δίκιο ωστόσο σκέψου λίγο κ εκείνη η μπες στην θέση της να ξεκινάς να πας στην δουλειά σ και λίγο πριν φτάσεις να στο ακυρώνουν είναι σπαστικό θεωρώ οπότε για την δική της οπτική είναι μια δυκλιδα ότι δεν θα πάει τσάμπαπως να παρουν τηλεφωνο βρε κοριτσι μου αν τους μπλοκαρεις ή ακομα χειροτερα τους βριζεις αν σε παρουν; κι αυτο με την προκαταβολη ειναι προβλημα. ζητας να σε εμπιστευτουμε να σου δωσουμε λεφτα μπροστα ενω εσυ δεν εμπιστευεσαι τον πελατη που σου ζηταει ραντεβου. ειμαι σιγουρος πως αν γνωριζες απο κοντα μερικα ατομα απο εδω μεσα με καλη διαθεση,θα εχτιζες ενα βασικο πελατολογιο και δεν θα ειχες αναγκη τον καθε βλακα που μπορει να σε γελασε μια φορα......
κορμαραMy bunny!!!
Ρε πήγαινε γαμησου πρωί πρωί.ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΑΡΑΡΑΑΑΑ ΟΛΕ. Δεν πάω πουθενά χωρίς λεφτά ρε λαμόγια. Ουστ. Οποίος θέλει ρε. Όχι θα κάτσω να εμπιστεύομαι το κάθε μουνοπανο ενώ με έχετε ξεκολωσει στην κοροϊδία. Πρόβλημα είναι για τους άχρηστους τα μπατακια , όχι για τπυς σωστούς. Και τεσπα στ αρχιδια μ ρε. Δεν σας κάνω τη χάρη να πάω πουθενά χωρίς λεφτά ρε. Τι είμαι ; Ταξιτζής τσιράκι; Ρε ουστ πρωί πρωί. Μη λέμε τα ίδια. Οποίος δεν θέλει άλλου , μπουλονννν. Χεστηκα άμα δεν έχω δουλειά από αυτό. Δεν γυρίζω πίσω. Προκαταβολή και πάω. Ξέρουν και τα χόρτα τι αξιόπιστη είμαι. Σας σιχαίνομαι και σας μισώ όσοι είστε τσιγκουνιά, δεν σας θέλω. Άκου εμπιστοσύνη. Μπατακια της σειράς. Μη συνεχίζεις γιατί έχω πολλά νεύρα με τις χαζομάρες που γράφειςπως να παρουν τηλεφωνο βρε κοριτσι μου αν τους μπλοκαρεις ή ακομα χειροτερα τους βριζεις αν σε παρουν; κι αυτο με την προκαταβολη ειναι προβλημα. ζητας να σε εμπιστευτουμε να σου δωσουμε λεφτα μπροστα ενω εσυ δεν εμπιστευεσαι τον πελατη που σου ζηταει ραντεβου. ειμαι σιγουρος πως αν γνωριζες απο κοντα μερικα ατομα απο εδω μεσα με καλη διαθεση,θα εχτιζες ενα βασικο πελατολογιο και δεν θα ειχες αναγκη τον καθε βλακα που μπορει να σε γελασε μια φορα......
Σιγά μη με παίρνει το κάθε μουνι και μου λέει έλα δω κι εγώ τρέχω κι αυτός δεν είναι. Δεν θα Στέλιος καλά. Δεν παίζει πια για τίποτε και για κανένα. Επίσης στο εξωτερικό Αγγλία κλπ, παίζει μόνο με προκαταβολή τα call girls τα καλά και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις προκαταβάλλεται ΟΚΟΚΛΗΡΟ το ποσό πριν έρθει το κορίτσι. Έχετε κακομάθει με τις σαβούρες τις αλλοδαπές. Υπερπροσφορά σαβουρασ. Δεν είμαστε όλοι για όλα. Δεν με αφορά καν η κουβέντα . ΦιλακιααααΡε πήγαινε γαμησου πρωί πρωί.ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΑΡΑΡΑΑΑΑ ΟΛΕ. Δεν πάω πουθενά χωρίς λεφτά ρε λαμόγια. Ουστ. Οποίος θέλει ρε. Όχι θα κάτσω να εμπιστεύομαι το κάθε μουνοπανο ενώ με έχετε ξεκολωσει στην κοροϊδία. Πρόβλημα είναι για τους άχρηστους τα μπατακια , όχι για τπυς σωστούς. Και τεσπα στ αρχιδια μ ρε. Δεν σας κάνω τη χάρη να πάω πουθενά χωρίς λεφτά ρε. Τι είμαι ; Ταξιτζής τσιράκι; Ρε ουστ πρωί πρωί. Μη λέμε τα ίδια. Οποίος δεν θέλει άλλου , μπουλονννν. Χεστηκα άμα δεν έχω δουλειά από αυτό. Δεν γυρίζω πίσω. Προκαταβολή και πάω. Ξέρουν και τα χόρτα τι αξιόπιστη είμαι. Σας σιχαίνομαι και σας μισώ όσοι είστε τσιγκουνιά, δεν σας θέλω. Άκου εμπιστοσύνη. Μπατακια της σειράς. Μη συνεχίζεις γιατί έχω πολλά νεύρα με τις χαζομάρες που γράφεις
και ετσι απανταται η απορια γιατι δεν εχεις δουλεια! καλημερα!Σιγά μη με παίρνει το κάθε μουνι και μου λέει έλα δω κι εγώ τρέχω κι αυτός δεν είναι. Δεν θα Στέλιος καλά. Δεν παίζει πια για τίποτε και για κανένα. Επίσης στο εξωτερικό Αγγλία κλπ, παίζει μόνο με προκαταβολή τα call girls τα καλά και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις προκαταβάλλεται ΟΚΟΚΛΗΡΟ το ποσό πριν έρθει το κορίτσι. Έχετε κακομάθει με τις σαβούρες τις αλλοδαπές. Υπερπροσφορά σαβουρασ. Δεν είμαστε όλοι για όλα. Δεν με αφορά καν η κουβέντα . Φιλακιαααα
Ε, ναι βέβαια! Είπαμε πως οι τρελές γυναίκες κάνουν καλό γαμήσι (η Έλενα κάνει πολύ καλό όντως!) αλλά να υπάρχει κάποιο όριο στην τρέλα αλλιώς φοβάται ο δόλιος ο υποψήφιος πελάτης.και ετσι απανταται η απορια γιατι δεν εχεις δουλεια! καλημερα!
Ακριβώς!!! Δεν ασχολούμεθα με τσιγκούνηδες και τους απαντάω όπως αξίζει. Δεν ειμεθα όλοι τος σειράς όπως θα θέλατε η πλειονότητα εδώ μέσα αγαπητέ. Δεν τη θέλω τη…δουλειά αυτου του τύπου που προτείνετε οι νταβάδες εδώ. Άντε γεια.και ετσι απανταται η απορια γιατι δεν εχεις δουλεια! καλημερα!
Μη γράφεις έσω εδώ σε παρακαλώ πολύ μην ασχολείσαι μαζί μουΕ, ναι βέβαια! Είπαμε πως οι τρελές γυναίκες κάνουν καλό γαμήσι (η Έλενα κάνει πολύ καλό όντως!) αλλά να υπάρχει κάποιο όριο στην τρέλα αλλιώς φοβάται ο δόλιος ο υποψήφιος πελάτης.
Παρακολούθησε τώρα πως θα μας τα χώσει...
κοιτα,δεν μπορεις να απαγορευσεις σε κανεναν να γραφει στο νημα σου αν δεν ειναι προσβλητικος απεναντι σου. παρ'ολα αυτα,μια γνωμη ηθελα να σου πω,απο τη στιγμη που αντιδρας ασχημα δεν εχω καμια διαθεση να ασχοληθω μαζι σου.Ακριβώς!!! Δεν ασχολούμεθα με τσιγκούνηδες και τους απαντάω όπως αξίζει. Δεν ειμεθα όλοι τος σειράς όπως θα θέλατε η πλειονότητα εδώ μέσα αγαπητέ. Δεν τη θέλω τη…δουλειά αυτου του τύπου που προτείνετε οι νταβάδες εδώ. Άντε γεια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μη γράφεις έσω εδώ σε παρακαλώ πολύ μην ασχολείσαι μαζί μου
Ούτε κι εγώ έχω με άτομα σαν εσένα που λένε αυτά . Πολύ πριν εσυ δεν αποκτήσεις τη διάθεση να μην ασχοληθείς μαζί μου, έχω εγώ αποφασίσει πως δεν θέλω ν ασχοληθώ εγώ μαζί σου και γι αυτό αντιδρώ άσχημα, ώστε να μην ασχολείσαι μαζί μου, τουλάχιστον όχι γι αυτόν τον λόγο. Ειρησθω εν παροδω όμως, δραττω την ευκαιρία να πω αυτό που θέλω, να διαβάσουν και οι άλλοι, αφού εσυ αποφάσισες γι άλλη μια φορά να προσπαθήσεις να επιβάλλεις σε εμένα πως θα πορευτώ με το μαγαζάκι μου.κοιτα,δεν μπορεις να απαγορευσεις σε κανεναν να γραφει στο νημα σου αν δεν ειναι προσβλητικος απεναντι σου. παρ'ολα αυτα,μια γνωμη ηθελα να σου πω,απο τη στιγμη που αντιδρας ασχημα δεν εχω καμια διαθεση να ασχοληθω μαζι σου.
ρε συ,πραγματικα εισαι τρελοκομειο!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑ! Ειρήνη ήμιν
Μα γιατί το λες αυτόρε συ,πραγματικα εισαι τρελοκομειο!
ελα ντε......;;;Μα γιατί το λες αυτό
Ωραιοοο τρελοκομείορε συ,πραγματικα εισαι τρελοκομειο!