Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.188
Α ευχαριστω πολύΩραιοοο τρελοκομείο
Α ευχαριστω πολύΩραιοοο τρελοκομείο
Την αλήθεια λέω κούκλα μουΑ ευχαριστω πολύ
Ποιος θα κάνει σεξ κει;Την αλήθεια λέω κούκλα μου
Επίσης εκεί προς τα μέρη σου έχει μια παραλία για τρελό σεξ show αξίζει να γίνει
Ποια παραλία λες?Την αλήθεια λέω κούκλα μου
Επίσης εκεί προς τα μέρη σου έχει μια παραλία για τρελό σεξ show αξίζει να γίνει
κάποιον που ήδη ξέρεις βρε κούκλα μου αλλιώς safe λύση χοτελακι κ όλα πρίμα (σίγουρα θα την ξέρεις την παραλία)Ποιος θα κάνει σεξ κει;
Θα σ στείλω στιγμα μισό να το βρωΠοια παραλία λες?
ποιά από όλες? Έχει πολλές εκεί κάτω. Αν και πέρυσι έσκαγαν κάτι γερόντια να τον πάιξουν με μάτι.Την αλήθεια λέω κούκλα μου
Μία απ δαύτες δεν είναι σε κοινή θέα (δλδ πάνω στν δρόμο όπως είσαι κάθοδον )ποιά από όλες? Έχει πολλές εκεί κάτω. Αν και πέρυσι έσκαγαν κάτι γερόντια να τον πάιξουν με μάτι.
Άσχετο με το θέμα αλλα ο όρος μπατάκια τι σημαίνει? Μπατιράκια? Ή τσαμπατζήδες? Ή κάτι άλλο?Μπατακια της σειράς.
Μάλλον το πρώτοΆσχετο με το θέμα αλλα ο όρος μπατάκια τι σημαίνει? Μπατιράκια? Ή τσαμπατζήδες? Ή κάτι άλλο?
Εννοείται οτι δεν αναφέρομαι δίπλα σε δρόμο. Βασικά δεν αναφέρομαι καν κοντα σε δρόμο. Θέλουν και περπατηματάκι κανα 7λεπτοΜία απ δαύτες δεν είναι σε κοινή θέα (δλδ πάνω στν δρόμο όπως είσαι κάθοδον )
Σωστοςςς ο GPSsearchingΕννοείται οτι δεν αναφέρομαι δίπλα σε δρόμο. Βασικά δεν αναφέρομαι καν κοντα σε δρόμο. Θέλουν και περπατηματάκι κανα 7λεπτο
Κοιτα απο την στιγμη που δεν εμπιστευεσαι οτι θα ερθει ο αλλος στο ραντεβου και δεχεσαι προκαταβολη και καλα κανεις μαζι σου ,εμπιστευεσαι απο εδω ολα τα μπατακια κλπ που κατα καιρους χαρακτηριζεις οτι ο αλλος θα σου φτιαξει το αυτοκινητο το πλυντηριο το ψυγειο τον υπολογιστη ;;;;; Κατι δεν παει καλα να το ψαξεις φιλικα και αγαπησιαρικα οεοεοεοε χι χι χι χι. Ένας άλλος που στείλατε να μου διορθώσει το αυτοκίνητο, με κορόιδεψε πάλι.
Δε κατάλαβα τι εννοείς;Κοιτα απο την στιγμη που δεν εμπιστευεσαι οτι θα ερθει ο αλλος στο ραντεβου και δεχεσαι προκαταβολη και καλα κανεις μαζι σου ,εμπιστευεσαι απο εδω ολα τα μπατακια κλπ που κατα καιρους χαρακτηριζεις οτι ο αλλος θα σου φτιαξει το αυτοκινητο το πλυντηριο το ψυγειο τον υπολογιστη ;;;;; Κατι δεν παει καλα να το ψαξεις φιλικα και αγαπησιαρικα οεοεοεοε χι χι χι χι
Γιατί να πάμεκάποιον που ήδη ξέρεις βρε κούκλα μου αλλιώς safe λύση χοτελακι κ όλα πρίμα (σίγουρα θα την ξέρεις την παραλία)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα σ στείλω στιγμα μισό να το βρω
Άσχετο με το θέμα αλλα ο όρος μπατάκια τι σημαίνει? Μπατιράκια? Ή τσαμπατζήδες? Ή κάτι άλλο?
Άτομο του υποκόσμου, ο αλήτης, το παλιόπαιδο, το τσογλάνι, ο ελεεινός.Άσχετο με το θέμα αλλα ο όρος μπατάκια τι σημαίνει? Μπατιράκια? Ή τσαμπατζήδες? Ή κάτι άλλο?
Να μην εχεις εμπιστοσυνη οτι θα σου λυσουν τα μικρα προβληματα που εχεις εδω μεσα τα μελη του μπου .Εχεις καει πολλες φορες ερχονται και δεν κανουν τιποτα .Αρα με τον παρα μου γαμω την κυρα μου .Μαζεψε χρημα και βρες εναν καλο μαστορα να στο φτιαξει αλλα οχι απο εδω απο το μπου .Αφου ξερεις μονο θα παρουν και δεν θα δωσουν .Αυτο με τα μπαζα που το εκανες μονη σου ηταν οτι καλυτερο αν μπορεις να κανεις κατι μονη σου χιλιες φορες Αυτα φιλικα και αγαπησιαρικα σε μια πονεμενη ψυχουλα .Φιλακια ματς μουτς .Δε κατάλαβα τι εννοείς;
(για κάτι πιο εξτριμ) αλλά ναι έχεις απόλυτο δίκιο κούκλα μουΓιατί να πάμε
Στην παραλία για σεξ; Έχει χοτελ
14 κυβικά χώμα...???? Τι φτιάχνεις μόνη σου εκεί πέρα?10 μέρες κουβαλούσα 14 κυβικά χώμα, ένα μεγάλο φορτηγό γεμάτο, με το φτυάρι και τσουγκράνα. Έκανα μια δουλειά που έπρεπε να γίνει. Κουράστηκα πολύ, ίσως γι αυτό ….είμαι φτωχούλα και τα κάνω όλα μονη μου. Εσείς δεν με προτιμάτε αλλά με κακολογείτε. Γι αυτό είμαι έτσι. Ότι δίνει κανείς, αυτό παίρνει κι εσείς δεν με θέλετε γι αυτό είμαι φτωχουλα, μόνο κοροϊδεύετε κι αν έρχεστε έστω και μια φορά, κοιτάτε να πάρετε πολλαπλάσια πίσω μετά.
Μπάζωσα με αυτό το χώμα το πάρκινγκ να βάζω το αυτοκίνητο μέσα. Το έριξε το φορτηγό όλοοο στο δρόμο, γιατί δεν χωρούσε και θα έπεφτε μέσα στο ανάχωμα είπε. 10 μέρες είχα από 3 με 4 ώρες. Τί κάνω.14 κυβικά χώμα...???? Τι φτιάχνεις μόνη σου εκεί πέρα?