ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 790
- Πόντοι
- 81
καλα ρε παιδια , μια προταση της εκανα ! ας μην κανει εκπτωσεις σεβαστον αλλα μετα να μην παραπονιεται πως δεν εχει δουλεια !
Είσαι τόσο κακό άτομοκαλα ρε παιδια , μια προταση της εκανα ! ας μην κανει εκπτωσεις σεβαστον αλλα μετα να μην παραπονιεται πως δεν εχει δουλεια !
Εμμμ.... είδες τι έκανε το skroutz....Είσαι τόσο κακό άτομο
Ποιο είναι αυτό;Εμμμ.... είδες τι έκανε το skroutz....
Το skroutz είναι ένα site που βάζουν τα καταστήματα τις τιμές του και στα στέλνουν με κούριερ . αυτός που δίνει την καλύτερη τιμή είναι πρώτος στην λίστα και περνει όλη την δουλειάΠοιο είναι αυτό;
Ναι οκ, εδώ είναι τα γραφεία εννοείς αυτό. Οκ, τι να κάνουμε.Το skroutz είναι ένα site που βάζουν τα καταστήματα τις τιμές του και στα στέλνουν με κούριερ . αυτός που δίνει την καλύτερη τιμή είναι πρώτος στην λίστα και περνει όλη την δουλειά
Σε αυτές τις δουλειές δεν υφίσταται προσφορα με την ίδια έννοια... Άλλο να αγοράσω μια τηλεόραση καί άλλο να πάρω μια βιζυτα ...Ναι οκ, εδώ είναι τα γραφεία εννοείς αυτό. Οκ, τι να κάνουμε.
Ναι νέο για πες πως το εννοειςΣε αυτές τις δουλειές δεν υφίσταται προσφορα με την ίδια έννοια... Άλλο να αγοράσω μια τηλεόραση καί άλλο να πάρω μια βιζυτα ...
Έλενα δεν το χω σήμερα για εξηγήσεις είμαι πτώμα από δουλειά.....Ναι νέο για πες πως το εννοεις
Οκ babyΈλενα δεν το χω σήμερα για εξηγήσεις είμαι πτώμα από δουλειά.....
Χιχι, για ζευγάρι ρε συ1 ώρα με 2 εκτονώσεις στα 90€ και οι 2 ώρες 200€…
Μιλάμε για πολλές κοπάνες στα μαθηματικά πρώτης δημοτικού…
Ελενάρα για πάντα!!!!!
Εγω θέλω 2 μονόωρα για να πληρώσω 180€!!!
Η τιμή που έχεις στα 90 € είναι πολύ καλή πάντως......Χιχι, για ζευγάρι ρε συ
εδω πανε και δινουν 20 σε μπουρδελο για 10 λεπτα με τη πιεση ποτε θα κτυπησει η τσατσα ,και εδω εχουμε αυτον το υπερμο@ναρο με 90 και συζηταμε και για εκπτωσεις .κατι δεν εχω καταλαβει ...Η τιμή που έχεις στα 90 € είναι πολύ καλή πάντως......
Κοίταξε να δεις...ανάλογα το ποσό δουλειά θέλει να έχει η κάθε μία πάει..όσο ανεβάζεις την τιμή πας με λιγότερους, οσο κατεβάζεις πας με περισσότερους πελάτες αλλά δεν μπορεί αυτό να γίνετε όλη μέρα θα σπάσουν τα νεύρα στην κίνηση μες το ταξί πέρα δώθε οπότε όσο αντέχει η κάθε μία.....εδω πανε και δινουν 20 σε μπουρδελο για 10 λεπτα με τη πιεση ποτε θα κτυπησει η τσατσα ,και εδω εχουμε αυτον το υπερμο@ναρο με 90 και συζηταμε και για εκπτωσεις .κατι δεν εχω καταλαβει ...
Α σ ευχαριστω πολύ. Εντάξει δεν θα ήθελα να έρχονται αυτοί που πάνε στα μπουρδελα όμως. Μου λένε πολλοί έτσι όπως κανείς που λες δεν έχω λεφτά σαν να είσαι ζητιάνα, που δεν πουλάς μούρη όπως οι άλλες, ο κόσμος λέει φοβάται να έρθει γι αυτό δεν έχεις δουλειά. Ίσως να ναι κι έτσι. Ο κόσμος θέλει χλιδή να βλέπει να παραμυθιάζεται. Εγώ όμως πάω σαν χλιδή ντυμένη βαμμένη. Μάλλον έχουν δίκιο, ν αρχίσω να το παίζω μούρη κι εγώ μήπως πιάσει;;; Όλοι λένε τι ωραία περνούν όταν έρχονται, μάλλον ο κόσμος θέλει τα παραμύθια. Αλλά εγώ δεν έχω βοήθεια και τωρα που περνούσα δύσκολα η δεν έχω δουλειά, ήθελα να το λέω μήπως έρθει κάποιος. Αλλά μάλλον είναι λάθος αυτό, γιατί φοβούνται μήπως τους ζητάω χρήματα η κατσικωθω. Αλλα εγώ ούτε τα τηλέφωνα σας δεν κρατάω. Αν θέλετε πείτε κι εσεις πως θέλετε να μιλάει ένα κορίτσι εδώ.εδω πανε και δινουν 20 σε μπουρδελο για 10 λεπτα με τη πιεση ποτε θα κτυπησει η τσατσα ,και εδω εχουμε αυτον το υπερμο@ναρο με 90 και συζηταμε και για εκπτωσεις .κατι δεν εχω καταλαβει ...
Α σ ευχαριστω πολύ. Εντάξει δεν θα ήθελα να έρχονται αυτοί που πάνε στα μπουρδελα όμως. Μου λένε πολλοί έτσι όπως κανείς που λες δεν έχω λεφτά σαν να είσαι ζητιάνα, που δεν πουλάς μούρη όπως οι άλλες, ο κόσμος λέει φοβάται να έρθει γι αυτό δεν έχεις δουλειά. Ίσως να ναι κι έτσι. Ο κόσμος θέλει χλιδή να βλέπει να παραμυθιάζεται. Εγώ όμως πάω σαν χλιδή ντυμένη βαμμένη. Μάλλον έχουν δίκιο, ν αρχίσω να το παίζω μούρη κι εγώ μήπως πιάσει;;; Όλοι λένε τι ωραία περνούν όταν έρχονται, μάλλον ο κόσμος θέλει τα παραμύθια. Αλλά εγώ δεν έχω βοήθεια και τωρα που περνούσα δύσκολα η δεν έχω δουλειά, ήθελα να το λέω μήπως έρθει κάποιος. Αλλά μάλλον είναι λάθος αυτό, γιατί φοβούνται μήπως τους ζητάω χρήματα η κατσικωθω. Αλλα εγώ ούτε τα τηλέφωνα σας δεν κρατάω. Αν θέλετε πείτε κι εσεις πως θέλετε να μιλάει ένα κορίτσι εδώ.
Όταν πας να το παίξεις πονηρός και γίνεσαι ρόμπα.1 ώρα με 2 εκτονώσεις στα 90€ και οι 2 ώρες 200€…
Μιλάμε για πολλές κοπάνες στα μαθηματικά πρώτης δημοτικού…
Ελενάρα για πάντα!!!!!
Εγω θέλω 2 μονόωρα για να πληρώσω 180€!!!
Κόλαση είσαι με αυτά που φοράς...…Helo guys!!!