Azimazeftos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Αν δεν σου εκοψε και αποδειξη να αποταμθεις και στο ΣΔΟΕ Η καλυψη της φοροδιαφυγης διωκεται. Ρωτα και το νομικο σου συμβουλο.
...............Αν λεμε... αν σου εκατσε...????? Το κοριτσι!!!! Ε...!!! Τοτε εκτος απο ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ειναι και ΗΡΩΑΣ
αα...είσαι πολύ καμμένος.... δεν λέω τί να κάνει κανείς!
παιδάκι μου δεν ξέρω ποιος είσαι τί με λες?
πάρτε κι ένα γαμάτο τραγούδι τώρα!
τείνω να συμφωνήσω μαζί σου..τέτοιο <<μίσος>> ούτε η κοπέλα του να ήταν και να την έπιανε στο κρεβάτι με άλλον!αν δεν είναι διαφημιστικό κόλπο , είναι κρυφοερωτευμένος (αλλά η ταξική διαφορά και η κακούργα κοινωνία δεν του επιτρέπουν να εκδηλωθεί)..Εγώ νομίζω ότι υποβόσκει ένας κρυφός αμοιβαίος έρωτας και θαυμασμός μεταξύ του λεγάμενου και της λεγαμένης.Και μετά από έναν τέτοιο τσακώμο,γιατί δεν τα βρίσκεται στο κρεβάτι με τις ανάλογες διαπραγματεύσεις.Ώστε να μην υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα ένθεν κι ένθεν,εκείθεν και εντεύθεν
Ποδολάγνε,είσαι παζικός ή μπαζικός?
Σπάστο μου τάληρα γιατί δεν το πιασα. Τι υποννοείς περικαλώ; Πως ο Πάζης είναι μπάζο...; Η κάποιος άλλος;
σε τούρκικο δεν μας κάνει.εμείς θέλουμε από τους 2 οθωμανικόΕχει γυριστει σε τουρκικο νομιζω
όχι,σου λέω αν σ'αρέσει ο πάζης ή τα μπάζα???εννοείται ο πάζης ότι είναι θεός και ειδικά όταν έχει πάρει και τα ανάλογα βοηθήματα
Τις τα..... Επριξες καλα καλα... και μετα ηθελες και καλο σεξ....!!!! Καλα.... δεν παλευεσαι..... Μπραβο στο κοριτσι που σου εκατσε κιολας..!!! ΗΡΩΑΣ η ΝΑΥΟΜΙΠρο ημερών έγραψα ότι το σεξ μαζί της ήταν σχετικά ΟΚ. Δεν τρελάθηκα βέβαια...
τείνω να συμφωνήσω μαζί σου..τέτοιο <<μίσος>> ούτε η κοπέλα του να ήταν και να την έπιανε στο κρεβάτι με άλλον!αν δεν είναι διαφημιστικό κόλπο , είναι κρυφοερωτευμένος (αλλά η ταξική διαφορά και η κακούργα κοινωνία δεν του επιτρέπουν να εκδηλωθεί)..
Εδώ ραδιοφωνικός σταθμός της καψούρας.Κούλα μ'ακούς,πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος.κομματάρα!
λογιστης εισαι ή εφοριακος........Ποιά ταξική διαφορά; Θέλεις να πεις ότι η Nayomi ανήκει στο προλεταριάτο; Δεν θα το έλεγα... Εστω ότι κάνει 3 ραντεβού την ημέρα και δουλεύει 20 μέρες το μήνα --> 3 x 100 x 20 = 6000 Ευρώ. Δεν ξέρω πολλούς προλετάριους που να έχουν μισθό 6000 Ευρώ.
Ισως και κοτζαμπασης!!!λογιστης εισαι ή εφοριακος........