Azimazeftos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Ισπανος ή νοτιοαφρικανος ανθρακωρυχος ;;;
Aυτό που είπες τι νόημα είχε; Αισθάνεσαι κάποιο κόμπλεξ με τη δουλειά που κάνεις;
Kανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή φίλε μου.
Οχι αγαπητέ μου. Αλλά από τη στιγμή που κατάλαβα το ποιόν της κυρίας (διαβάστε τους διαλόγους), θεωρησα σκόπιμο για λόγους αυτοπροστασιας να μην της πω το πραγματικό μου επάγγελμα (το οποίο είναι καθόλα νόμιμο και αξιοπρεπές)
Γιατι ρε μεγαλε το επαγγελμα τουανθρακωρύχου τι ειναι?????. Δεν είναι καθόλα νόμιμο και αξιοπρεπές..???? Τελικα δεν μας ειπες γαμησες ή .....
εσυ αν πηγες δεν πηγες να γαμησεις αλλ]α να μανουριασεις
Οχι αγαπητέ μου. Αλλά από τη στιγμή που κατάλαβα το ποιόν της κυρίας (διαβάστε τους διαλόγους), θεωρησα σκόπιμο για λόγους αυτοπροστασιας να μην της πω το πραγματικό μου επάγγελμα (το οποίο είναι καθόλα νόμιμο και αξιοπρεπές)
σιγουρα δεν εισαι 16 γιατι με αυτα που λες τοσο σε κανωΓνώμη σου. Όμως δεν μπορούσα να κάθομαι και να υφίσταμαι την κυρία στο να μού λεει τι πρέπει να κάνω και τι πρέπει να μην κάνω. Δεν είμαι και 16 χρόνων πλέον...
δεν εξέθεσα ποτέ κανένα γνωστό μου και υπαρκτό πρόσωπο, παρόλο που δέχτηκα και κακές κριτικές από ορισμένους....και πολλές φορές δεν γνωρίζω μόνο τα νικ να ξέρεις. Αλλά εσύ και μερικοί άλλοι είστε παπατζήδες και τζαμπατζήδες, οπότε τί να μιλάμε με αέρα?
Γνώμη σου. Όμως δεν μπορούσα να κάθομαι και να υφίσταμαι την κυρία στο να μού λεει τι πρέπει να κάνω και τι πρέπει να μην κάνω. Δεν είμαι και 16 χρόνων πλέον...