σου μοιάζω για 35 ?
Μην κάνεις τη χαζή γιατί δεν είσαι. Δεν είμαι ο πρώτος που έχει επισημάνει ότι κρύβεις χρόνια.
σου μοιάζω για 35 ?
Ε οχι και απαλευτος.... Η Nayomi ετσι για την πλακα της τον εχει. Ασε την διαφημηση, που αθελα του ισως, της κανει.εισαι μεγαλο ΜΑΝΟΥΛΙ!!!!!!
αλλα τι τις βγαζεις τις φωτογραφιες φορα παρτιδα;δεν καταλαβαινεις οτι θα εχεις μεγαλυτερο προβλημα;ο τυπος ειναι απαλευτος
αυτή η μούτζα στο avatar για μένα είναι?
+σου μοιάζω για 35 ?
Δηλαδής,περίπτωση Σαπουντζάκη και η Nayomi?Μην κάνεις τη χαζή γιατί δεν είσαι. Δεν είμαι ο πρώτος που έχει επισημάνει ότι κρύβεις χρόνια.
Σε λιγο θα μαθουμε οτι ηταν και συμαθητρια με την μητερα του stalone...Δηλαδής,περίπτωση Σαπουντζάκη και η Nayomi?
Μην κάνεις τη χαζή γιατί δεν είσαι. Δεν είμαι ο πρώτος που έχει επισημάνει ότι κρύβεις χρόνια.
Ή ότι ήταν αυτή που έκανε δωρεά για να χτιστεί η ΚαπνικαρέαΣε λιγο θα μαθουμε οτι ηταν και συμαθητρια με την μητερα του stalone...
το πρόσωπο της είναι αγγελικό...κατι ματια...
Οταν μαθω οτι διατειθεται η Slenarikova θα φροντισω να ενημερωσω τον δυσκολο στα γουστα γραφοντα. Δεν ξερω γιατι αλλα μου θυμηζει μια χοντρη και κακια αδελφαρα που σε κατι καλιτεχνικες εκπομπες της tv ειχε αποψη επι παντος επιστητου.
Οταν μαθω οτι διατειθεται η Slenarikova θα φροντισω να ενημερωσω τον δυσκολο στα γουστα γραφοντα. Δεν ξερω γιατι αλλα μου θυμηζει μια χοντρη και κακια αδελφαρα που σε κατι καλιτεχνικες εκπομπες της tv ειχε αποψη επι παντος επιστητου.
Δεν θα διαφωνήσω ότι έχει ωραία μάτια. Αν και δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο το χρώμα είναι αποτέλεσμα φακών επαφής ή όχι (και δεν με νοιάζει και σε τελευταία ανάλυση). Όμως όταν κρίνεις ένα πρόσωπο αν είναι όμορφο ή όχι, το κρίνεις από την ολότητά του και όχι από ένα στοιχείο του. Και ως ολότητα το πρόσωπο της Nayomi είναι "β' εθνική" όπως είχε πει και καποιο μέλος του φόρουμ πριν μέρες.
Επειδή η Σκλεναρίκοβα είναι μέτρια,θα την επαίρνα μόνο τρίο με NayomiΟταν μαθω οτι διατειθεται η Slenarikova θα φροντισω να ενημερωσω τον δυσκολο στα γουστα γραφοντα. Δεν ξερω γιατι αλλα μου θυμηζει μια χοντρη και κακια αδελφαρα που σε κατι καλιτεχνικες εκπομπες της tv ειχε αποψη επι παντος επιστητου.
το πρόσωπο της είναι αγγελικό...κατι ματια...
Να μην ξεχασω αυριο να ρωτησω το νομικο μου τμημα για το αν αυτο εκλαμβανεται ως παρενοχληση.Καμμιά σχέση. Θα με χαρακτήριζα ως "λάτρη του ωραίου". Αλλά η ομορφιά και οι σεξουαλικές επιδόσεις μερικές φορές δεν ταυτίζονται (για ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, δες την κριτική μου για τη Χρύσα από το μασατζιδικο της Σκουφά 10 -πανέμορφη κοπέλα που θα μπορούσε να είχε κάνει καριέρα και στην πασαρέλα, αλλά στο σεξ δεν το "έχει").