Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.174
Πλακα κάνεις... "Όσον αφορά τα γούστα του και με την τιμή που έχει". Είσαι τόσο μηδενικό που χαιρομαι πολυ που σε ξεχεσα στο τηλ και δεν με έχεις δει καν. Μαλάκα τι άλλο θα ακούσουμε από τα μπατάκια εδώ μεσα.Οπως έχει προαναφέρθει η συμπεριφορά της κοπέλας που έχει εδώ δεν είναι η ίδια με την συμπεριφορά στην συνάντηση.
Αρα αν κάποιος την θεωρεί στα γούστα του και με την τιμή που έχει πλέον δεν νομίζω να βρει κάτι καλύτερο.
Αφήνουμε το πολύ μπλα μπλα εδώ και κλείστε ραντεβού.
Eδώ πήγαμε στις Κάννες εκεί που γίνεται το Φεστιβάλ Καννών, 2 μήνες πριν πραγματοποιηθεί, που τρέχαν όλοι για τις ετοιμασίες κι επειδή νομίζαν ότι κάποια είμαι με αφήσαν να φωτογραφηθώ στις σκάλες στο κόκκινο χαλί! πάνω πάνω κιόλας γιατί νόμιζαν ότι κάνω πρόβα κι έτσι, κι ενώ οι σεκιουριτάδες απαγόρευαν σχεδόν κάθε προσέγγιση στο χώρο, και βγήκε ο VAIS να μας πει ¨για γούστα και 50 ευρώ και δεν θα βρει κάτι καλύτερο῞.
Κι έχω και τη φωτογραφία για του λόγου του αληθές. Τέσπα, δεν θα προσπαθήσω να πείσω κανέναν για το πώς είμαι εμφανισιακά.
Είσαι τουλάχιστον γελοίος, άντε πάνε κει που σου δίνουν κικι μπίκι κι άσε μας εμάς με τα 50 ευρώ...και δεν θα βρει κάτι καλύτερο.
Το ότι είμαι φτωχή και προσπαθώ να επιβιώσω, δεν έχει σχέση με άτομα σαν κι ε´σενα, ελπίζω να κατανοείς.
Τελευταία τροποποίηση: