Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.188
και καλά θα κάνειςδεν απανταω αλλο γιατι δεν εχει νοημα !
και καλά θα κάνειςδεν απανταω αλλο γιατι δεν εχει νοημα !
Αντί οι μοντερατορς να την τελειώσουνε που έχει βρίσει όλο το φόρουμ , είναι τρελή η γυναικά περίπτωση μεγάλη σκέψου ακόμα και οι αγαπουληδες του μπου την παράτησαν . Τρελέγκo δεν έχεις επίπεδο μιλάς χειρότερα από νταλικιέρη , μας το παίζεις ότι είσαι κάποια δεν έχεις δουλέψει στην ζωή σου .αααα κατἀλαβα μουνοπανάκι τί κάνεις κι εσύ και κάτι άλλοι που υπoβιβάζετε με v
ψέυδη το χαρακτήρα μου εδώ μέσα το τελευταίο διάστημα. Άλλωστε, όλα συνηγορούν ως προς την κατεύθυνση που νομίζετε ότι μπορείτε να με στείλετε. Για ποιο στουντιάκι ή μπουρδελάκι πουτάνα, δουλεύεις? για ποιο νταβαντζάκο? γι αυτό υποβιβάζετε το χαρακτήρα μου, και ξαφνικά τώρα που το έβαλα 50 ευρώ, εξυμνείτε την εμφάνισή μου, ενώ όταν το είχα 100, με λέγατε μπάζο? έχετε την εντύπωση ότι επειφή το κατέβασα, και υποβιβάζοντας τον ακέραιο χαρακτήρα μου, αλλά αντίθετα εξυμνώντας την εμφάνισή μου, θα διώξετε τους πελάτες μου εδώ, και θα με στρέψετε σε κάτι νταβάδες με στουντιάκια, όπου κανείς δεν λέει τίποτε για το ποιος είναι και τί και μόνο γαμεί? ξεφτιλισμένε παλιάνθρωπε θα σε ξεσκίσω κι εσένα και τους υπόλοιπους. θες να δοκιμάσετε να δείτε πώς τινάζονται στον αέρα μήπως? πώς φεύγουν πόρτες, κρεββάτια πουτάνες στα πουστροστούντιο και στα μπουρδέλα που θέλετε να με στρέψετε? άλλωστε γι αυτό δεν έγιναν και τα προηγούμενα? μήπως νομίζεις ότι είμαι κανένα χαζό? άμα θέτε δεν έχω πρόβλημα, μία που θα πάω, και μία που θα μαζεύετε τα πτώματα στους δρόμους από πουτάνες και πελάτες μαζι.
Οπότε σταμάτα να γράφεις αρχιδιές για τον χαρακτήρα μου, μη σου γαμήσω ότι έχει και δεν έχεις, και μετά θα φοβάστε στ αλήθεια και θα είμαι πραγματικά επικίνδυνη. Γκεκέ?
είμαι μεγάλο κωλόπαιδο ναι, αηδία χαρακτήρα, μπλιάχ! Με παράτησαν οι αγαπούληδες του μπου, και το έχω βάλει 50 ευρώ κι έρχονται οι τεχνικοί γι αντάλλαγή υπηρεσιών. Not bad at all for me. Ξέρεις πόσο έχουν 4 κιλά πεσέντες, φαντάζομαι περί τα 30 ευρώ.Αντί οι μοντερατορς να την τελειώσουνε που έχει βρίσει όλο το φόρουμ , είναι τρελή η γυναικά περίπτωση μεγάλη σκέψου ακόμα και οι αγαπουληδες του μπου την παράτησαν . Τρελέγκo δεν έχεις επίπεδο μιλάς χειρότερα από νταλικιέρη , μας το παίζεις ότι είσαι κάποια δεν έχεις δουλέψει στην ζωή σου .
Αυτήν την στιγμή όλοι βλέπουμε ότι σε πονάει που έχεις ρίξει την τιμή και γαμιέσαι για 50ευρο που τόσο παίρνουνε χοντρές 100 κιλά , οι γριές 55+ γιατί γίνεται αυτό ξέρεις? Γιατί δεν έχεις άπλα άσχημο χαρακτήρα άλλα αηδιαστικό.
Αν πας σελίδες πίσω θα δεις ότι την γαμάνε για είδος η για ανταλλαγή υπηρεσίας με τεχνικούς για pc,ψυγεια κλπα . Πραγματικά αποδέξου ότι είσαι βλαμμένη σε 1 μήνα σε βλέπω να ψάχνεις για κρεοπωληδες να σε γαμάνε για 4 κιλά πεσέτες .
τώρα το κατάλαβες εσύ?δεν απανταω αλλο γιατι δεν εχει νοημα !
Πολλά είναι 30 ευρώ. Στο μεταξουργείο το χουν 10 ευρώ και σου λένε και ευχαριστώ...είμαι μεγάλο κωλόπαιδο ναι, αηδία χαρακτήρα, μπλιάχ! Με παράτησαν οι αγαπούληδες του μπου, και το έχω βάλει 50 ευρώ κι έρχονται οι τεχνικοί γι αντάλλαγή υπηρεσιών. Not bad at all for me. Ξέρεις πόσο έχουν 4 κιλά πεσέντες, φαντάζομαι περί τα 30 ευρώ.
Να ενημερώσω ότι δεν έχω αυτοκίνητο πάλι 2 , 3 μέρες, όποιος θέλει έρχεται με παίρνει 50 έουρος.
ο άλλος πήρε τηλ και λέω δεν έχω αυτοκίνητο, έλα να με πάρεις και νόμιζε κάνω πλάκα. Πήγα με το ποδήλατο στη θάλασσα σήμερα να φανταστείτε, τί να κάνω, μπλιάχ, κωλόπαιδο είμαι....
πάντως εδώ που τα λέμε και να θέλει κανείς να είναι καλός, με τέτοιο μπόουλινγκ και κοροιδία και συκοφαντία, θα ρρώ ολίγον δύσκολο.
Πολλά είναι 30 ευρώ. Στο μεταξουργείο το χουν 10 ευρώ και σου λένε και ευχαριστώ..
έχουν 10 ευρώ το κρέας στο μεταξι, ή το γαμήσι, μουνόπανο?Πολλά είναι 30 ευρώ. Στο μεταξουργείο το χουν 10 ευρώ και σου λένε και ευχαριστώ...
ένα αρχίδι θα βάλεις...αλλά τέσπα. Σε ποιον το λες να μη μιλάω ρε μουνί? έλα κοντά να σ εξηγήσω το ταμ τιριρι.Σε έκοψε λόρδα και έχεις το μυαλό σου στο κρέας! Ελα να σου βάλω την κρεατόβεργα στο στόμα για να μη μιλάς...ένα αρχίδι θα βάλεις...αλλά τέσπα
πάντως εμένα που είμαι πολύ φτωχιά και δεν έχω τίποτε, μου φτάνει το 50 ευρώ, 1 φορά, και το 65 για 2 φορές σε χοτέλ. Δεν με πειράζει, αρκεί να είναι εντάξει άτομα, σωστά και καθαρά και σεβαστικά. Εγώ θα προσπαθώ πάντα να. φοράω τα καλά μου, και τα τακούνια και να βάφομαι και να μαι καθαρή, για να μην υπάρχει πρόβλημα.ένα αρχίδι θα βάλεις...αλλά τέσπα. Σε ποιον το λες να μη μιλάω ρε μουνί? έλα κοντά να σ εξηγήσω το ταμ τιριρι.
Εν τω μεταξύ μαλάκες στο θρεντ, εδώ γρἄφουν όλα τα μηδενικά μαλάκα.....πωωωω. Δεν τολμάω ν ανοίξω το τηλέφωνο, από φόβο τί θα σκάσει άπαξ και τολμήσω και πάω σε κάνα ραντεβού του 50 ευρου. πωωωωω
Τώρα μιλάς σωστά.. καυλιάρα μου!! Αν είσαι έτσι θα επιδιώξω να σε συναντήσω..πάντως εμένα που είμαι πολύ φτωχιά και δεν έχω τίποτε, μου φτάνει το 50 ευρώ, 1 φορά, και το 65 για 2 φορές σε χοτέλ. Δεν με πειράζει, αρκεί να είναι εντάξει άτομα, σωστά και καθαρά και σεβαστικά. Εγώ θα προσπαθώ πάντα να. φοράω τα καλά μου, και τα τακούνια και να βάφομαι και να μαι καθαρή, για να μην υπάρχει πρόβλημα.
Τώρα μιλάς σωστά.. καυλιάρα μου!! Αν είσαι έτσι θα επιδιώξω να σε συναντήσω..
Ετσι που μιλάς θα χάσεις όσους πελάτες σου έχουν απομείνειένα αρχίδι θα συναντήσεις εσύ και αυτοί που με κοροιδεύουν.
αυτοί που με ξέρουν από τα ραντεβού, δεν νομίζω ότι έχουν την ίδια άποψη. Άλλωστε όταν είμαι με αυτούς δεν βρίζω. Όμως με κράζουν που ασχολούμαι με τους συκοφάντες εσάς εδώ.Ετσι που μιλάς θα χάσεις όσους πελάτες σου έχουν απομείνει
να χαμε να λέγαμετι γινεται εδω μεσα να πουμε
Έτσι εξηγούνται οι ποδάρες επειδή κάνεις ποδήλατο.Πήγα με το ποδήλατο στη θάλασσα σήμερα να φανταστείτε, τί να κάνω, μπλιάχ, κωλόπαιδο είμαι....
άσε ξεκκολώθηκα στην ανηφόρα, με τα κλαμπατσίμπανα στην πλάτη. Αλλά έχει πλάκα, σε κυνηγάνε τα σκυλιά, βλέπεις τη γειτονιά, μπαρμπάδια κι έτσι. Τα πόδια αυτά αγαπητέ είναι εργασία ετών από τα παιδικά μου χρόνια, όπως και το σώμα. Κολύμπι σε ομάδα, οχι τσι πλάκας, σκι, γυμναστική και διατροφή. Πάντως ευχαριστώ. Στο Φανζ μπορεί κανείς να δει το σύνολο. Eίμαι 1.65, 55 κιλά, άμα δεν φάω το βράδυ, 54, 5...χτύποι καρδιάς το λεπτό 55, από την γυμναστική.Έτσι εξηγούνται οι ποδάρες επειδή κάνεις ποδήλατο.
Φοβερά είναι συγχαρητήρια!!άσε ξεκκολώθηκα στην ανηφόρα, με τα κλαμπατσίμπανα στην πλάτη. Αλλά έχει πλάκα, σε κυνηγάνε τα σκυλιά, βλέπεις τη γειτονιά, μπαρμπάδια κι έτσι. Τα πόδια αυτά αγαπητέ είναι εργασία ετών από τα παιδικά μου χρόνια, όπως και το σώμα. Κολύμπι σε ομάδα, οχι τσι πλάκας, σκι, γυμναστική και διατροφή. Πάντως ευχαριστώ. Στο Φανζ μπορεί κανείς να δει το σύνολο.
σιγά ρε συ. Εγώ έκανα 3 φορές εμβόλιο, μη φοβάσαι.Φοβερά είναι συγχαρητήρια!!
Μόλις τελειώσουμε με τα μέτρα, θα επιδιώξω ραντεβού