μαλάκα ταξιτζή, πήγαινε γαμήσου.
1ον. Aν ήξερα ότι είσαι ταξιτζής με ταξί, θα σε είχα γαμήσει στο τηλ και φυσικά δεν θα είχα έρθει ποτέ στο ραντεβού.
2ον, είσαι λαικός και σίχαμα και λιγδιάρης.
3ον. Μαλάκα. Για να δεις πόσο σέβομαι και τα 50 που έδωσες, παρόλο που έφαγες πόρτα στο χοτέλ, κι έπρεπε να έρθω γω να σε βάλουν μέσα. Δεν κατάλαβες ποτέ, καθ´ όλη τη διάρκεια του ραντεβού πόσο σίχαμα ένοιωθα, διότι, 1 ον μισώ τους ταξιτζήδες μέχρις εσχάτων, και 2 ον εσένα, διότι εκτός από λαικός μαλακάκο, είσαι και ασεβής, βέβαια δεν περιμένει κανείς κάτι άλλο από ταξιτζήδες, διότι γαμούσες 1 ώρα και 10 λεπτά, κι αν δεν έλεγα ότι έπρεπε να φύγω , θα γάμαγες ακόμη.
Δεν το κατάλαβες ποτέ κατά τη διάρκεια του ραντεβού, τόσο σέβομαι και τη δουλειά μου και τα 50 που με το ζόρι στα πήρα έξω από το χοτέλ, γιατί έχεις καβούρια στις τσέπες. Δεν το κατάλαβες ούτε τότε, ούτε και ποτέ, παρά μόνο όταν ξαναπήρες προχθές και σου την είπα.
Ναι ρε μουνί, με 50 ευρώ, δεν γαμιέμα 1 ώρα χωρίς σταματημό και κουβέντα.
Πάρτε τ αρχίδια κι εσύ και όποιος άλλος.
Επιπλέον, μου πρότεινες στο τηλέφωνο, ως μέγας απατεώνας να μου δώσεις για κάποιο λόγο 2000, 3000 χιλιάρικα´.
Άπαξ και σε βρω, θα στα βάλω στο βρωμοκώλο σου μαλάκα, που έχεις το θράσος να λες αυτά εδ´β, κι επιπλέον πήγες να κάνεις βρωμοδουλειά, προσφέροντάς μου χρήματα, που φυσικά πλέον, ούτε να σας ακούσω δεν θέλω, και δεν προλαβαίνετε να μιλήσετε.
Μπρος.
Πάντως και 10 λεπτά να γάμαγες, ραντεβού δεν θα ξανάκανα, διότι μισώ τα ταξιά και τους ταξιτζήδες ρε, είστε κωλοφάρα και μας έχετε κάνει κακό και σας μισώ, όχι να με γαμήσετε. Ποιος γαμημένος σ έστειλε να τον σκίσω.
Μαλάκα, που βγάζεις από τη μύγα ξύγκι, άκου, γαμείς 1 ώρα και 10 λεπτά, λες και ποιος ξέρει τί κάνεις στερημένε, πανίβλακα, και μας τη λες κιόλας για το 50 έυρω. Ουστ, άχρηστε, πένας. Ούτε τη σύνεση είχες να δώσεις κάνα 10 έυρω παραπάνω. Θέλω να σε σπάσω στο ξύλο, άμα σε βρω με το αγόρι μου, θα σε σπάσει στο ξύλο μπας και σεβαστείς και κάτι. Ουστ