δηλαδή σε όποιον δεν καθόμαστε τζάμπα, ή με 50 ευρώ για όση ώρα γουστάρει, ή απλά δεν θέλουμε για χ , ψ λόγους να ξαναπάμε, βγαίνετε και γράφετε εδώ ότι σας βρίζω και ότι είμαι τρελή και άρρωστη. Σα δε ντρέπεστε, ουστ, εσείς είστε ψυχοπαθείς, απλώς δεν έχετε κάνει κάτι κακό για να σας μαζέψουν.
Κάθε ον που ασκεί βία σε κάποιον με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έχει ψυχοπάθεια, εώς εκεί που τον παίρνει, εωσότου βρει τον ideal victim.
Και βία είναι αυτό που κάνεις, η προσπάθεια εκμαίευσης εδώ στο BOU των λόγων που δεν θέλω να ξανάρθω και φυσικά η κριτική με τα 50 ευρώ, με κώλο, τα πάντα όλα. Απλώς βία συγκεκαλυμμένη.
Τἔσπα, όταν πήρες σου μἴλησα πολύ ευγενικά στην αρχή ότι δεν θέλω να ξανακάνουμε ραντεβού, διότι γαμείς ασύστολα, χωρίς οίκτο, λες και στο χρωστάω, χωρίς συναίσθηση του τί κάνεις, σαν σε μπουρδέλο, ένας στερημένος τύπος.
Εμένα δεν μ ενδιαφέρει αυτό και σου είπα, ότι με 50 δεν θα ξαναβρεθούμε να γαμείς, και να πρέπει να σου την πω, για να προσπᾶθήσεις να χύσεις, για να την κάνω.
Έλεος.
Όπως στο λέω ξεκάθαρα, ότι για λόγους που δεν έχεις προφανώς σχέση, αλλά επειδή κάνεις αυτή τη δουλειά, και κάποιοι μας έβλαψαν τα πλείστα, δεν θέλω να κάνω, στο μέτρο του δυνατού, ραντεβού με ταξιτζήδες.
Και λέω ¨στο μέτρο του δυνατού῾῾ γιατί προφανώς και δεν μπορώ πάντα να μαθαίνω εκ των πρωτέρων, πράγματα για τον επικείμενο πελάτη, από το τηλέφωνο. Δυστυχώς έχει αυτά αυτό που κάνω.
Αλλά επανάληψη προφανώς και δεν παίζει, με όσους κρίνω ότι δυσανασχετώ, και δικαίωμά μου, όπως κι εσείς με υποβιβάσατε και τώρα το έχω 50 ευρώ.