majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
ελενη μακαρι ο πιπης να γαμει κωλο σαν τον δικο σου!
Πάω νανάκια μωράκια μου. Ματζι, εάν θέλεις γι᾽αυτό κάλεσέ με αγάπη μου.ελενη μακαρι ο πιπης να γαμει κωλο σαν τον δικο σου!
γιατί θες τώρα να κλάψουνε???Για πες και για την φατσα ....
γιατί θες τώρα να κλάψουνε???
ναι και ύστερα,'ηρθαν οι μάγισσες και μεταμορφώσανε τον κώλο σου σε ufo και αυτό πέταξε μακρυά για να καταστρέψει τον κόσμο αλλα ο Τσακ Νόρις ηταν εκει και έσωσε με τα πολλά τον δικό μας!εσύ παρακαλούσες να βγούμε για βόλτα κι όταν τσακωθήκαμε μετά ήρθες μυστικά και δεν μου πες ότι θα σουν αυτός και μου το πες στο χοτέλ, και μου πες ότι είσαι όμορφη και γλυκεία τελικά και συγνώμη και τώρα ξαναλές κακίες επειδή δεν σου παίρνω πίπα δωρεάν?
ΞΕΦΤΙΛΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ναι και ύστερα,'ηρθαν οι μάγισσες και μεταμορφώσανε τον κώλο σου σε ufo και αυτό πέταξε μακρυά για να καταστρέψει τον κόσμο αλλα ο Τσακ Νόρις ηταν εκει και έσωσε με τα πολλά τον δικό μας!
δεν μιλάω μαζί σου...θα μιλήσω με τον Κώστα απο εδω και εμπρός!
εσυ εισαι τρελή.Ο Κώστας μπορεί να είναι χοντρός και gay αλλα τουλάχιστον μιλάει λογικά!Αντε μουρόοοο μου για τον Κωστάκη σκάς! Αντε άντε καταλαβαίνω
εσυ εισαι τρελή.Ο Κώστας μπορεί να είναι χοντρός και gay αλλα τουλάχιστον μιλάει λογικά!
όλα αυτά με τις απειλές,με τα ξυλίκια,γουστάρω να τον διαβάζω..τον κάνω χάζι ρε παιδί μου,επίσης του έχω δίαιτα χωρίς να κόψει τα κοψίδια...plz πες του να μπρει λίγο μέσα!τί σε άρεσε απ' όλα μουρόοοοο μου?
Έχεις πολύ βρώμα να βγάλεις για τους πελάτες.Για πες,τι είναι το πιο αρρωστημένο που σου έχει ζητήσει κανείς;τί σε άρεσε απ' όλα μουρόοοοο μου?
όλα αυτά με τις απειλές,με τα ξυλίκια,γουστάρω να τον διαβάζω..τον κάνω χάζι ρε παιδί μου,επίσης του έχω δίαιτα χωρίς να κόψει τα κοψίδια...plz πες του να μπρει λίγο μέσα!
Έχεις πολύ βρώμα να βγάλεις για τους πελάτες.Για πες,τι είναι το πιο αρρωστημένο που σου έχει ζητήσει κανείς;
εσύ παρακαλούσες να βγούμε για βόλτα κι όταν τσακωθήκαμε μετά ήρθες μυστικά και δεν μου πες ότι θα σουν αυτός και μου το πες στο χοτέλ, και μου πες ότι είσαι όμορφη και γλυκεία τελικά και συγνώμη και τώρα ξαναλές κακίες επειδή δεν σου παίρνω πίπα δωρεάν?
Εμένα ένα πουλάκι μου είπε πως κάνεις μερακλήδικες γλυφοκωλάδες.Ισχύει;καλά τραγούδα! Ούτε που πρόκειται να ασχοληθώ
Εμένα ένα πουλάκι μου είπε πως κάνεις μερακλήδικες γλυφοκωλάδες.Ισχύει;
ποσο δηλαδη;αυτό κοστίζει ακριβά! :o :o :o :o :o :o :o :o
Παρτου κι εσυ μια δωρεαν πιπα μωρε να μην τσακωνεστε, λες και θα γραψει τιποτα το κοντερ?
Εδω στου χοντρου ειχες δωσει τοσα φρη φακ...