Gamaw Gries
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Η Ζάνα στο Μεταξουργείο παίρνει 10 ευρώ για να μου την κάνει λαμπίκο.Τι παραπάνω έχεις από αυτήν;αυτό κοστίζει ακριβά! :o :o :o :o :o :o :o :o
Η Ζάνα στο Μεταξουργείο παίρνει 10 ευρώ για να μου την κάνει λαμπίκο.Τι παραπάνω έχεις από αυτήν;αυτό κοστίζει ακριβά! :o :o :o :o :o :o :o :o
Η Ζάνα στο Μεταξουργείο παίρνει 10 ευρώ για να μου την κάνει λαμπίκο.Τι παραπάνω έχεις από αυτήν;
ποιον χοντρό? δεν ξέρω τί λες. Κοίτα ο Αλπούλα δεν με θέλει γι αυτό.
Η Ζάνα μάλλον θα ήταν,ταιριάζει στην περιγραφή:νέα-αδύνατη-όμορφη.κι εγώ ήξερα μία όμορφη εστεμμένη σε καλλιστεία που την αρπάξαν οι νταβάδες αλλοδαποί κι έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της κοπέλας.
Στο σαιτ του Γιαννη του χοντρου εννοω. Δεν ξερεις τιποτα για τον φονο?
μετα το πρωτο μας ραντεβου θα μου δωσεις φρι φακ και θα το δεις .χωναΔεν έχω δώσει φρι φακ σε χοντρό Γιάννη με σάιτ, και δεν ξέρω για ποιον φόνο μι
λάς. Ποιον φόνο?
Τον φονο των δυο νεαρων στην Καλαματα!
Για τα φρη φακ μιλαω, για θυμησου καλυτερα μηπως καπου εδινες? ;)
Εχω εγώ καμία σχέση με τους νεαρούς ή με απειλείς ρε συ ότι θα με σκοτώσετε μήπως?
Εχω εγώ καμία σχέση με τους νεαρούς ή με απειλείς ρε συ ότι θα με σκοτώσετε μήπως?
Ρε εισαι τοσο χαζη η μας δουλευεις ολους?
Η πρωτη σειρα ηταν πλακα, η δευτερη ηταν η ουσια! Αυτο με τα φρη φακ, που δεν απαντησες. ;)
φρι φακ μπορεί να έδινα, αλλά μέσω διαγωνισμού που υπήρχε. Αυτό δεν σας αφορά και δεν έχω να δώσω εξηγήσεις. Οποιος βάλει διαγωνισμό και θέλω να συμμετάσχω θα το κάνω, όποιος θέλει φρι φακ και μου αρέσει πάλι ίσως το κάνω. Λογαριασμό δεν θα δώσω. Οποιος το απαιτήσει με δόλια μέσα θα με βρει απέναντί του με πολύ οργή.
Δεν κατανοώ πραγματικά. Εννοείς θα με σκοτώσετε? χι χι χι!
Για πες μας για το "διαγωνισμο"! Τι κατορθωμα επρεπε να κανει καποιος για να σε πηδησει τζαμπα?
Να δουμε αν μπορουμε κι εμεις δηλαδη.
xaxaxaxaaaaaaaaaΓια πες μας για το "διαγωνισμο"! Τι κατορθωμα επρεπε να κανει καποιος για να σε πηδησει τζαμπα?
Να δουμε αν μπορουμε κι εμεις δηλαδη.
Γεια σου Θρασυβουλα σογαμπρεΗ Ζάνα στο Μεταξουργείο παίρνει 10 ευρώ για να μου την κάνει λαμπίκο.Τι παραπάνω έχεις από αυτήν;
μέσω διαγωνισμού???
όσο για αυτάπου λες για εμενα,ξέρουν εδω σχεδόν όλοι οτι πάντα πληρώνω και μάλιστα καλά,ιδίως αν αυτη που έχω απεναντι μου αξίζει,αν ειναι κανενα milf μπαζάκι όπως εσύ με τίποτα!!!
α ξέχασα το τρελή