Helena Babe
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2014
- Like
- 0
Πες μας οτι ειναι Playmate το ΤαποΜπαζο να μην κλεισουμε ματι απο τα γελια αποψε !!!
μόνο 10 πόντοι μου λείπουν νομίζω, δεν μου λςίπει κάτι άλλο, ίσα ίσα. Αμα με δεις θα καταλάβεις
Πες μας οτι ειναι Playmate το ΤαποΜπαζο να μην κλεισουμε ματι απο τα γελια αποψε !!!
Κι εμενα μου λειπουν δεκα ποντοι για να γινω lex steele.μόνο 10 πόντοι μου λείπουν νομίζω, δεν μου λςίπει κάτι άλλο, ίσα ίσα. Αμα με δεις θα καταλάβεις
μόνο 10 πόντοι μου λείπουν νομίζω, δεν μου λςίπει κάτι άλλο, ίσα ίσα. Αμα με δεις θα καταλάβεις
Κι εμενα μου λειπουν δεκα ποντοι για να γινω lex steele.
ίσως να του έχεις στείλει κι αυτού φώτο με το πρόσωπο φόρα παρτίδα γι αυτό να το λέει.μόνο 10 πόντοι μου λείπουν νομίζω, δεν μου λςίπει κάτι άλλο, ίσα ίσα. Αμα με δεις θα καταλάβεις
1.64 ακριβώς χωρίς πλάκα, το γράφει και η ταυτότηα. Πάντως στο Φαληράκι σε κάτι beach καλλιστεία πήρα τἰτλο Tourismos και χαμόγελο, αλλά το χαμόγελο το έδωσαν σε άλλη γιατί δεν γινόταν 2 τίτλοι.10 ποντοι απο που σου λειπουν ?
Απο το 1 μετρο ?
Για γραψε τι υψος εχεις στα παιδια εδω, να δω αν λες την αληθεια !!!
Δεν ξερεις τον λεξ στηλ?τι είναι το
Για το 1,64 συμφωνω κι εγω, τοσο πρεπει να εισαι. Για τα υπολοιπα ουδεν σχολιον.1.64 ακριβώς χωρίς πλάκα, το γράφει και η ταυτότηα. Πάντως στο Φαληράκι σε κάτι beach καλλιστεία πήρα τἰτλο Toyrismos
1.64 ακριβώς χωρίς πλάκα, το γράφει και η ταυτότηα. Πάντως στο Φαληράκι σε κάτι beach καλλιστεία πήρα τἰτλο Toyrismos
μαγκες ανεξαρτητα το υψος απο σωμα ειναι μπιμπελο απο κωλο αγαλμα βλεπετε πολλες τετοιες στο μετρο εσεις?? γατακια!
Πες τωρα οτι πηρες πιπα ολη την επιτροπη και ασε τα σαπια.. σοβαρο τιτλο πηρες !!!
όχι γιατί είχα έναν μαλακούλι και έπρεπε να το παίζω κυρία χι χι. Ομως ο γκέυ διοργανωτής με γούσταρε εμφανώς
όχι γιατί είχα έναν μαλακούλι και έπρεπε να το παίζω κυρία χι χι. Ομως ο γκέυ διοργανωτής με γούσταρε εμφανώς
Τύπε δεν την γνωρίζω την κυρία/δεσποινίδα για να εκφέρω γνώμη.γιατι η ελενη τι ειναι αρκουδα ?
Μηπως ειχες και τον χοντροπουστα μαζι που παρακολουθει με τις καμερες και τα μικροφωνα ?
Αυτον θα γουσταρε εσενα τι να σε κανει ?
Για πες και για την φατσα ....
εσενα απο φατσα τι σου λεει δηλαδη?
Αστο... αντε καλο σας βραδυ !!!
μου τα χαλας τωρα.τι γαριδα την θεωρεις?