Πόσο κακούλης?
και ρεαλιστής όμως, δες προηγούμενες σελίδες που διαφωνούσε ακόμα και με τον εαυτό της.
Πόσο κακούλης?
Κάνε κανένα μονόλογο που μόνο εσύ θα καταλαβαίνεις, με παραθέσεις του εαυτού σου.
Ψοφάτε για ίντριγκες! χΙ ΧΙ ΧΙ! Σήμερα με μάμησαν καλά και είμαι χαρούμενη χι χι χι!
Ψοφάτε για ίντριγκες! χΙ ΧΙ ΧΙ! Σήμερα με μάμησαν καλά και είμαι χαρούμενη χι χι χι!
ποσες φορες ελενη μου σημερα?
Ενας πούτσος την ημερα το γιατρο τον κανει περα...Ψοφάτε για ίντριγκες! χΙ ΧΙ ΧΙ! Σήμερα με μάμησαν καλά και είμαι χαρούμενη χι χι χι!
αυτο ειναι το καλα δηλαδη?
Το μέγεθος?Ρε παιδί μου σημασία έχει η ποιότητα όχι η ποσότης!
Το μέγεθος?
κοιτα μπορει να εννοεις 1 ραντεβου αλλα να σε πηδηξε καμια δεκαρια φορες.
Ελενιτσα αυριο θα εχω κλεισει μια καμπανα στο yabanaki στην βαρκιζα και θαμαι σχεδον ολη μερα εκει.Αν σε παρω θα μπορεσεις να ερθεις να κανεις και μια βουτια και μετα να κανουμε τα δικα μας?
Ετσι ωραια που τα λες, μου ερχεται να σου ερθω εγωκοιτα μπορει να εννοεις 1 ραντεβου αλλα να σε πηδηξε καμια δεκαρια φορες.
Ελενιτσα αυριο θα εχω κλεισει μια καμπανα στο yabanaki στην βαρκιζα και θαμαι σχεδον ολη μερα εκει.Αν σε παρω θα μπορεσεις να ερθεις να κανεις και μια βουτια και μετα να κανουμε τα δικα μας?
Ετσι ωραια που τα λες, μου ερχεται να σου ερθω εγω
Ετσι ωραια που τα λες, μου ερχεται να σου ερθω εγω
τύπε εσύ δεν θα έπαιρνες καμιά playmate?κοιτα μπορει να εννοεις 1 ραντεβου αλλα να σε πηδηξε καμια δεκαρια φορες.
ΕΡΩΤΗΣΗ! Πώς θα ξέρω μουρό μ αν είσαι μέσα στην καμπάνα και περιμένεις οεο
Ποιον θα ρωτήσουμε ΟΕΟ
τύπε εσύ δεν θα έπαιρνες καμιά playmate?
Άλλαξες σχέδια; Ή γούστα;
γιατι η ελενη τι ειναι αρκουδα ?
Θα σου τα μασησω κανονικαΑχχχχχ ελα εσυ και μαρεσουνε οι δικηγοροιιιιιιιιι........