gerontopsolos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
τοσο δυνατος;πρόσεχε μην χάσεις το φως σου
τοσο δυνατος;πρόσεχε μην χάσεις το φως σου
ο μαννυ δε κανει τετοια ειναι κυριος!ο manny δν παθαινει τιποτα ρε θα σας αρχισει στα αστραπιαια μπουκετιδια το νου σας. καλα η κοπελα εχει κορμαρα ναπουμε δεν παιζεται βυζαρες, κοιλια φετα απορω μερικοι η τυφλοι ειναι οι κομπλεξικοι
είσαι πειναλεος παντοςτοσο δυνατος;
απο που το εβγαλες το συμπερασμα φιλε μου ;είσαι πειναλεος παντος
ουπς θα έκανα λάθος φαίνεται..........απο που το εβγαλες το συμπερασμα φιλε μου ;
ναι αλλα αν δεν εχεις τι να κανεις ,μπαινεις εδω και το διασκεδαζεις!εν τω μεταξυ παραληρει μόνη της τόσες σελίδες,βριζοντας απειλώντας,βλέποντας φαντάσματα φυσικά...
πιο αξιοθρηνη μεσηλικας πεθαίνεις...
ναι αλλα αν δεν εχεις τι να κανεις ,μπαινεις εδω και το διασκεδαζεις!
μπορει και οχι αλλα αμα δε σκοπευεις να τεκμηριωσεις ,τι πεταγεσαι και μου μιλας δε καταλαβαουπς θα έκανα λάθος φαίνεται..........
βασικά είναι σαν να βλέπεις αναπηρους ανθρωπους?ναι αλλα αν δεν εχεις τι να κανεις ,μπαινεις εδω και το διασκεδαζεις!
βασικά είναι σαν να βλέπεις αναπηρους ανθρωπους?
το διασκεδάζεις?ΟΧΙ,απλά νιώθεις λύπη...τώρα αν ο άλλος γίνεται γελειος με την ψυχασθενεια του και δεν νιώθει,ε τότε η αντιδραση ειναι διαφορετικη
ενταξει εγω δε το παιρνω τοσο στα σοβαρα αυτο εδω το παιχνιδι οποτε δε τα βλεπω ετσι τα πραγματα,ο καθενας απο την οπτικη τουβασικά είναι σαν να βλέπεις αναπηρους ανθρωπους?
το διασκεδάζεις?ΟΧΙ,απλά νιώθεις λύπη...τώρα αν ο άλλος γίνεται γελειος με την ψυχασθενεια του και δεν νιώθει,ε τότε η αντιδραση ειναι διαφορετικη
ούτε πετάγομαι αλλά ούτε και σου μιλώ εσένα προσωπικά , λέω απλά την γνώμη μουμπορει και οχι αλλα αμα δε σκοπευεις να τεκμηριωσεις ,τι πεταγεσαι και μου μιλας δε καταλαβα
εσυ δλδ το διασκεδάσεις?ενταξει εγω δε το παιρνω τοσο στα σοβαρα αυτο εδω το παιχνιδι οποτε δε τα βλεπω ετσι τα πραγματα,ο καθενας απο την οπτικη του
θα αρχίσει πάλι "σεις που θέλατε να με γονατίσετε"εν τω μεταξυ παραληρει μόνη της τόσες σελίδες,βριζοντας απειλώντας,βλέποντας φαντάσματα φυσικά...
πιο αξιοθρηνη μεσηλικας πεθαίνεις...
οταν κανεις παραθεση αυτο που εχω γραψει μιλας σε εμενα προσωπικα.και με ειπες πειναλεο.και σου λεω ρε βλακα τεκμηριωσε το ή μη μιλάςούτε πετάγομαι αλλά ούτε και σου μιλώ εσένα προσωπικά , λέω απλά την γνώμη μου
χάνεις την ψυχραιμία σου και το δίκιο σου όταν βρίζεις , αυτό δείχνει επίπεδο....οταν κανεις παραθεση αυτο που εχω γραψει μιλας σε εμενα προσωπικα.και με ειπες πειναλεο.και σου λεω ρε βλακα τεκμηριωσε το ή μη μιλάς