Radovan
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2008
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
ενστολοι ειναι και οι τσολιαδες στην βαρηΣυμφωνεις τύπε με τον χαρακτηρισμο "ενστολος"? Εχουμε μια διαφωνια στο διπλανο νημα.
ενστολοι ειναι και οι τσολιαδες στην βαρηΣυμφωνεις τύπε με τον χαρακτηρισμο "ενστολος"? Εχουμε μια διαφωνια στο διπλανο νημα.
μονο εδω ! οχι εκει...είδες που δεν γνωριζόμεθα! Αλλιώς θα το είχες διαπιστώσει και δεν θα έβγαζες χολή δω και κει!
μονο εδω ! οχι εκει...
δεν μου φαινεται παραξενο !δεν κατανοώ.
Helen έχεις pm !!!
λαγονησι θα εισαι...?.....παρε τον λαγο τηλεφωνο...καπου εκει αλωνιζει αυτος....ναι γλυκέ μου, το είδα το πμ. Ναι θα μαι δω, γενικά και κυρίως προς Νότια, από Γλυφάδα εώς και Λαγονήσι. Οπότε όποιος θέλει από την επόμενη βδομάδα, προς τα κει θα μαι κυρίως, όπου θα ξεκουράζομαι, αλλά και όπως τα ξέρετε.
Καλό βράδυ αγαπούλια μου!
λαγονησι θα εισαι...?.....παρε τον λαγο τηλεφωνο...καπου εκει αλωνιζει αυτος....
ποιος είνι ο λαγός?![]()
Ο lagonisian..
σε κανέναν δεν παίρνω τηλ εγώ γλυκέ μου. Οποιος θέλει ας με πάρει.![]()
![]()
![]()
![]()
Είσαι σκληρό τυπάκι εσύ μάλλον..![]()
γιατί??? επειδή δεν σε κάνω τα χατίρια σου εσένα? μμμμμ :bjavascript:void(0);oobies:![]()
![]()
στα site που ανεβασατε παντως εχει διαφορετικες τιμες.. στο ενα το 2ωρο 180 στο αλλο 300.. τι παιζει τελικα?
τι επαθες βρε ελενιτσα και γκρινιαζεις?
σωωωωπαααα...ανακαλυψες την Αμερική εσυ.εγώ νομίζω ότι η συγκεκριμένη χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας
σωωωωπαααα...ανακαλυψες την Αμερική εσυ.