baby Nayo
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2013
- Like
- 3
καλημέρα κορίτσαρε τώρα με το μαύρισμα πρέπει νασαι πιο καυτή ......καβλοκαλημέρες
καλημερούδια γλυκέ μου... :-* :-* :-* :-* :-*
καλημέρα κορίτσαρε τώρα με το μαύρισμα πρέπει νασαι πιο καυτή ......καβλοκαλημέρες
"Προτού διαγνώσεις τον εαυτόν σου από κατάθλιψιν και χαμηλήν αυτοεκτίμησην, Βεβαιώσου ότι δεν περιβάλλεσαι από μαλάκες".
William Gibson
Νομπελίστας
και κομπλεξάρες, μισάνθρωπους, θα προσθέσω
της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες....λαικη παροιμια..."Προτού διαγνώσεις τον εαυτόν σου από κατάθλιψιν και χαμηλήν αυτοεκτίμησην, Βεβαιώσου ότι δεν περιβάλλεσαι από μαλάκες".
William Gibson
Νομπελίστας
και κομπλεξάρες, μισάνθρωπους, θα προσθέσω
της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες....λαικη παροιμια...
πότε την έβαλες καλέ?? όταν είχαμε βρεθεί είχες μουνάκι κανονικό... καλά κ συ?? κοντή βρήκες?? βάλε τουλάχιστον μεγάλη αφού την κάνεις που την κάνεις την αλλαγή...Kαλημέρα! Εχω γω κοντή ψωλή? Ουφ!
πότε την έβαλες καλέ?? όταν είχαμε βρεθεί είχες μουνάκι κανονικό... καλά κ συ?? κοντή βρήκες?? βάλε τουλάχιστον μεγάλη αφού την κάνεις που την κάνεις την αλλαγή...
Εμα! Πεστα γλυκέ μου@!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!
καλημερα στην σεξυ με ρε κοπελα πολυ τουμπανο εισαι επλιζω να μην περασες ασχημα στο τελευταιο ραντεβου τις ημερας
ευχαριστω και εψαχνα το καινουργιο με τις φωτο απο την παραλια χαχαχαχαχΣυναγωνιστή, άλλαξε ο Μανωλιός: www.bourdela.com/forum/index.php?topic=199283.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=199283.0[/url]
ευχαριστω και εψαχνα το καινουργιο με τις φωτο απο την παραλια χαχαχαχαχ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ PM ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ NAYOMI ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
τς,τς,τς,τς,τς...νεολαια..τι περιμενεις...Εψαξες καθολου? το γραφει στο προφιλ της. Τοσο απλο
:-* :-* γουστόζικη?? ωραίος χαρακτηρισμός... την αλήθεια περιγράφω και μόνο...και το ξέρεις.... ;) ;)και εσύ να είσαι καλά για τις όμορφες στιγμές που μου προσέφερες....Ευχαριστώ Λαγονησάκο μου για την πολύ γουστόζικη κριτική σου! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλα στεφανα..:-* :-* γουστόζικη?? ωραίος χαρακτηρισμός... την αλήθεια περιγράφω και μόνο...και το ξέρεις.... ;) ;)και εσύ να είσαι καλά για τις όμορφες στιγμές που μου προσέφερες....
τα στέφανα τα αφήνω για άλλους που τα ονειρεύονται... ;) ;)καλα στεφανα..
τα στέφανα τα αφήνω για άλλους που τα ονειρεύονται... ;) ;)
Γεια σας μωρά μου! Τί έγινε ...για γάμους ακούω