Επισκέπτης
εσύ τα παίρνεις από κανένα μπουρδελάκι ή τζάμπα δουλεύεις εδώ ή νομίζεις ότι με δουλεύεις τέλοσπάντων, πάνε τώρα να σε ταίσουν βλάκα
μπα οχι..με μια συνταξη τη βγαζω.
Αλλα δεν σε εβρισα... μαρτυς μου ο admin
εσύ τα παίρνεις από κανένα μπουρδελάκι ή τζάμπα δουλεύεις εδώ ή νομίζεις ότι με δουλεύεις τέλοσπάντων, πάνε τώρα να σε ταίσουν βλάκα
μπα οχι..με μια συνταξη τη βγαζω.
Αλλα δεν σε εβρισα... μαρτυς μου ο admin
Ελενα,μην τους δινεις προσοχη.Προσπαθουν καιρο τωρα να σε εχουν του χεριου τους.Παντως ζουν αναμεσα μας και κυκλοφορουν διπλα μας,να προσεχεις σε παρακαλω.Μεχρι και τι ωρα πας για υπνο ξερουν πια..
αχ αυτή η αγάπη τί μας κάνει? να ταν κι αληθινή. Ασε Εκτοράκο άσε
χρονια πολλα ελεναρα
έλα δεν τσιμπάω. Την μόνη που λήγετε είμσι εγώ. Πάτε να πληρωθείτε τώρα φαντάσου επικινδυνότητα
ελα ποιον θελεις να ληξουμε γραψε μαυρη λιστα
έλα δεν τσιμπάω. Την μόνη που λήγετε είμσι εγώ. Πάτε να πληρωθείτε τώρα φαντάσου επικινδυνότητα
θα θελα να ξέρω αν τα παιδιά σας τα έκαναν έτσι τί θα κάνατε. Αν το αναλογιστείτε αυτό ποτε, δεν θα ξαναγράψετε εδώ, ούτε μυρμήγκι δεν θα σκοτώσετε πια
javascript:void(0);
αν σας πω ότι δεν με ενδιαφέρει η ψεύτικη αγάπη σας , τουλάχιστον θα επικρντρωθείτε σε αυτό που σας δλίδαξε ο τσοπανοβοσκός? Δηλ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ?
πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι κάνει εξαιρετική δουλειά!
είναι να μη σου χρωστάει κακό η μοίρα σου δηλαδή
Aμα είναι να βοηθάμε τους δολουφόνους μας, φαντάσου τί θα κάναμε σε αυτούς που νοιάζονται πραγματικά! Η Μέρκελ τα ξέρει καλέ αυτά άραγε?
πάντως δεν θα απορήσω αν κάποια στιγμή μου χρεώσουν και καμιά εταιρία στο όνομά μου με εικονικά τιμολόγια, ίσως ακόμη και κανένα φόνο, μακριά από μας, για να σωθούν. Δεν έχω μετανιώσει τίποτε άλλο στη ζωή μου. Εκτός από τη στιγμή που πήγα εκεί. Τίποτε άλλο. Ο θεός να με σώσει
πάντως δεν πρέπει να νιώθουμε καμία ενοχή. Αλήθεια. Λίγα ψίχουλα παραπάνω και μας πήραν τη ζωή μας. Το θέμα είναι αν θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε. Εγώ όχι, δεν ξέρω σεις τι θα κάνετε
μπαφος γεννοσημος
δεν κάνω μπάφο αν υποννοείς αυτό και συ βλήμα. Καλά συ στάνταρ δεν πήρες μία.