lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.077
- Πόντοι
- 26.470
ωραίοι είναι οι έρωτες ρε Λουκά...αρκεί να είναι με τα σωστά άτομα...Εχουμε και ερωτες βλεπεις!
ωραίοι είναι οι έρωτες ρε Λουκά...αρκεί να είναι με τα σωστά άτομα...Εχουμε και ερωτες βλεπεις!
ωραίοι είναι οι έρωτες ρε Λουκά...αρκεί να είναι με τα σωστά άτομα...
παιδια αν εχει καποιος το τηλεφωνο της nayomi ας το στειλει σε pm.ευχαριστω
εγώ νομίζω ότι η συγκεκριμένη χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας
Αμα καλέσω την αστυνομία για αυτά που λες θα σου πω έγω. Βλάκα. Αυτά δεν λέγονται μπάζο, ακόμη και να υφίστανται.
Μπάζο ε μπάζο
γιατί το λές αυτό φίλε,εγώ νομίζω ότι η συγκεκριμένη χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας
δεν ξέρω... μπορεί να κάνω και λάθος αλλα αυτη την εντυπωση μου εδωσε !γιατί το λές αυτό φίλε,
εμένα πολύ οκ άτομο μου φάνηκε
δεν ξέρω... μπορεί να κάνω και λάθος αλλα αυτη την εντυπωση μου εδωσε !
νομίζω ότι και η απαντηση που εδωσε κατι δειχνει....
Αμα καλέσω την αστυνομία για αυτά που λες θα σου πω έγω. Βλάκα. Αυτά δεν λέγονται μπάζο, ακόμη και να υφίστανται.
Μπάζο ε μπάζο
κριμα οι βυζαρες !!Φιλάκια πολλά λοιπόν παντού, σε όσους αγαπούν την τρέλα μου από κοντά. Για τους υπόλοιπους δεν νοιάζομαι μα καθόλου.
Επίσης, όποιος τολμά, ας έρθει να μου τα πει από κοντά και θα δει τί ωραία τρέλα που έχω. Για κάντε μας τη χάρη κάποιοι μισάνθρωποι εδώ. Και που απαντώ πάλι, αξία σας δίνω, αλλά είμαι καλή. Αντε καλά μπάνια λέμε! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
κριμα οι βυζαρες !!
οχι αστυνομικοςΤί έπαθαν κι αυτές και είναι κρίμα αγορίνα άμα δεν με ξέρεις τί μιλάς, μήπως είσαι ψυχίατρος
οχι αστυνομικος
εχεις και καταπληκτικο χιουμορ βλεπω....οι αστυνομικοί το ξέρουν
Συμφωνεις τύπε με τον χαρακτηρισμο "ενστολος"? Εχουμε μια διαφωνια στο διπλανο νημα.οχι αστυνομικος
εχεις και καταπληκτικο χιουμορ βλεπω....