Helena Babe
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2014
- Like
- 0
αποσυρεσαι βλεπω σιγα σιγα ετσι;
εσὐ ξέρεις από αυτά πάνε να γαμήσεις να σε ξεκολιάζουνε και άσε μας εμάς
αποσυρεσαι βλεπω σιγα σιγα ετσι;
κοιτα συναδελφε για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω συναντισει τη κοπελα.οι φωτο σε συναρτηση με αυτο το τοπικ εδω και αυτα που γραφει με απωθουν.για να εχει οπαδους κατι θα προσφερει που δε ξερω εγω και το σεβομαι.αλλα ενταξει δε μπορω να μη σχολιασω με αυτα τα τρελα που διαβαζω με καιει βραδιατικα η πορνηπαρολα αυτα εχει ακομα οπαδους...
οσο υπαρχουν αυτοι θα υπαρχει κι αυτη...
κοιτα συναδελφε για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω συναντισει τη κοπελα.οι φωτο σε συναρτηση με αυτο το τοπικ εδω και αυτα που γραφει με απωθουν.για να εχει οπαδους κατι θα προσφερει που δε ξερω εγω και το σεβομαι.αλλα ενταξει δε μπορω να μη σχολιασω με αυτα τα τρελα που διαβαζω με καιει βραδιατικα η πορνη
εσὐ ξέρεις από αυτά πάνε να γαμήσεις να σε ξεκολιάζουνε και άσε μας εμάς
Πολλά δεν είπες; Μάθε να βάζεις ένα τέλος. Και να φέρεσαι.
σημερα δεν σε προτιμησε κανεις;;;
περιεργο...!!!
συ τώρα τι είσαι, άλλος ένας Μέγας Διδάσκαλος. Οταν θα με ταίσεις ίσως τα σκεφτώ αυτά
έχω περίοδο και είπα να βγάλω τα νεύρα μου, αφού κάνετε το ίδιο κι εσείς :o
συ τώρα τι είσαι, άλλος ένας Μέγας Διδάσκαλος. Οταν θα με ταίσεις ίσως τα σκεφτώ αυτά
ε δε μου αρεσουν πως να το κανουμε ???γι᾽αυτό μωρό ασχολείσαι με μένα, επειδή δεν σου αρέσουν οι φώτο μου. Τσου ρε λαλάκι
ε δε μου αρεσουν πως να το κανουμε ???
τι να σου πω ψεμματα? ασχολουμαι γιατι βαριεμαι και γελαω με τις μαλακιες σου
να σε ταισει; νομιζα οτι τα εφτυνες μς τροπο στο νιπτήρα....
η Έλενα στην δουλεια της ειναι παρα πολυ καλή και σιγουρα εχει την πελατεία της κ την εκτιμανε κ για την δουλεια κ σαν άνθρωπο πανω απ ολα.κοιτα συναδελφε για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω συναντισει τη κοπελα.οι φωτο σε συναρτηση με αυτο το τοπικ εδω και αυτα που γραφει με απωθουν.για να εχει οπαδους κατι θα προσφερει που δε ξερω εγω και το σεβομαι.αλλα ενταξει δε μπορω να μη σχολιασω με αυτα τα τρελα που διαβαζω με καιει βραδιατικα η πορνη
Ξαναλέω: Πολλά δεν είπες; Άντε στην φωλιά σου.
Stay out of this.
σεβαστόη Έλενα στην δουλεια της ειναι παρα πολυ καλή και σιγουρα εχει την πελατεία της κ την εκτιμανε κ για την δουλεια κ σαν άνθρωπο πανω απ ολα.
η Έλενα στην δουλεια της ειναι παρα πολυ καλή και σιγουρα εχει την πελατεία της κ την εκτιμανε κ για την δουλεια κ σαν άνθρωπο πανω απ ολα.