gerontopsolos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
και αμα ειμαιι ανδρας και γαμαω σαν σκυλος;δεν γαμιέμαι με σκυλιά, μόνο με άνδρες
και αμα ειμαιι ανδρας και γαμαω σαν σκυλος;δεν γαμιέμαι με σκυλιά, μόνο με άνδρες
και αμα ειμαιι ανδρας και γαμαω σαν σκυλος;
δεν ειπα οτι εισαι ασχημη.ειπα οτι δεν αρεσεις σε εμενα.καλά ρε βλάκα, εσύ δεν είπες είμαι άσχημη και δεν σε αρέσω. εκτός αν θες να με γαμήσεις για 10 ευρώ. Τσου ρε λαλάκι. Αμα θες να σου ρίξω κοκκαλάκι να γλύφεις
και μη βριζεις για να μη σου γαμησω το σπιτικαλά ρε βλάκα, εσύ δεν είπες είμαι άσχημη και δεν σε αρέσω. εκτός αν θες να με γαμήσεις για 10 ευρώ. Τσου ρε λαλάκι. Αμα θες να σου ρίξω κοκκαλάκι να γλύφεις
μερικολι μερικοί, αν δεν έχετε τα κότσια να γαμήσετε κανονικά, γαμάτε όπως όπως από τη σκασίλα σας. Βλήματα
δεν ειπα οτι εισαι ασχημη.ειπα οτι δεν αρεσεις σε εμενα.
και μιλαμε υποθετικα,κουβεντα να γινεται πως το λενε .
και μη βριζεις για να μη σου γαμησω το σπιτι
μην ορκιζεσαι δε κανειτο παραξήλωσες παλιόμπαζο. Τόλμα και δεις τα ραδίκια ανάποδα στ᾽ορκίζομαι
Θα το δεις
εχω χεστει απτο φοβο μου.δε θελω να κανω κακο γλυκια μου σταματα καημενο μου για υπνο παω και γω καληνυχταΘα το δεις
θες κάτι άλλο εκτός από τα να με κάνεις κακό. Θέλω να κοιμηθώ αν είναι
εχω χεστει απτο φοβο μου.δε θελω να κανω κακο γλυκια μου σταματα καημενο μου για υπνο παω και γω καληνυχτα
χαχαχαχαχα μιλαμε για τρελααααααααααααααααααααα
τι πύραυλο?έτσι να τρελαίνεστε χι χι! την άλλη φορά θα πάρω πύραυλο
πήγαινε για ύπνο γιατί θα καυλώσω πάλι και δεν θα έχω να με γαμήσεις . Ουφ προβλήματα κι αυτά. Αντετι πύραυλο?
παγωτο?
δε θελω να σε γαμησω σου λεωωωωωπήγαινε για ύπνο γιατί θα καυλώσω πάλι και δεν θα έχω να με γαμήσεις . Ουφ προβλήματα κι αυτά. Αντε