μαζι σου. χωνε οσο γουσταρεις
ξαναποστάρω μήνυμα ατόμου χωρίς νικ, παρόλ᾽αυτά νιώθει θιγμένος.
πμ
Ναυόμι, δεν κατάλαβα για ποιο λόγο πόσταρες το μνμα μου και πολύ περισσότερο γιατί ανέφερες για απειλές και τσιράκια. Αν είναι δυνατόν, ένα πμ συμπαράστασης σου έστειλα περισσότερο λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζεις, όπως έκαναν και πολλά άτομα στο θρέντ σου. Αυτό που είπα ότι όποια κοπέλα τα βάζει με τα άτομα, δλδ τους χρήστες του μπου (προμότορες/πελάτες/ανταγωνιστές κλπ), μέσω της διαμάχης που προκαλείται χαλάει η εικόνα της, όπως έγινε πολύ πρόσφατα και με την Κλέλια π.χ. και άλλες κοπέλες στο παρελθόν που διατηρούσαν λογαριασμό εδώ. Καταλαβαίνω, από τα γραφόμενά σου ότι είσαι εξαγριωμένη αλλά δεν είναι σωστό να τσουβαλιάζεις όλους τους ανθρώπους, λες και το μόνο μέλημά τους είναι να σου κάνουν κακό. Τέσπα επειδή πρόκειται για παρεξήγηση, δεν ασχολούμαι άλλο….
Κι εξηγώ. Δεν τα βάζω με όλους αυτούς που λέει τόσο, όσο με τον ηθικό αυτουργό της κατάστασης αυτής. Πραγαμτικά δεν είχε και δεν έχει ακνείς να φοβηθεί από μένα. Η αλήθει είναια αυτή, και δεν έχει κανείς νταβατζής, πελάτης, αναγνώστης να φοβάται τίποτε από μένα εκτός κι αν με βλάψει. Ούτε είχε ούτε έχει. Φέικ βλάβες δεν πιάνονται. Κανείς άνθρωπος δεν θέλησε να μου κάνει κακό που να μην είναι αντάξιο και ισότιμο με αυτό που είμαι. Ολα τα άλλα, είναι στη φαντασία που δημιουργεί ρέον χρήμα στους δημιουργούς της.