baby Nayo
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2013
- Like
- 3
δεν λεω να μην τα λες...... !!! να μην δινεις σημασια στους ............. τι λενε......
σιγά μην τα πω εδώ τα ονόματα ρε ψεύτη και σύ! τι με στέλνεις φιλάκια
δεν λεω να μην τα λες...... !!! να μην δινεις σημασια στους ............. τι λενε......
γιατι ψευτης ???? εγω δεν εχω καμια σχεση με ολους αυτους που λες !
Ανάθεμα αν καταλαβαίνει κανείς τίποτα.
εγώ μιλάω με αποδείξεις. Κια θέλω και τα άλμπουμ των φωτογραφιών μου που κλέψατε από το ξύλινο σπίτι πίσω! ΤΩΡΑ!
όχι εκτός από εδώ δεν έχω αλλούς να τα πω, ούτε σε ριάλιτι, ούτε σε ειδήσεις, ούτε σε γκόσιπτιβι και περιοδικά. Παρόλες τις φωτογραφήσεις και το τρέξιμο, εδώ είναι το βήμα μου! Εδώ θα τα πω λοιπόν!
εγώ μιλάω με αποδείξεις. Κια θέλω και τα άλμπουμ των φωτογραφιών μου που κλέψατε από το ξύλινο σπίτι πίσω! ΤΩΡΑ!
Είναι ολες οι παλιές φωτό μου! ΤΩΡΑ! Στείλτε τες κάπου έστω ανώνυμα! ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ!
δωσε πονο. βαζω πλατη μη μασας.
τί σαι συ. Λέω την αλήθεια μπας και σώσω το τομάρι μου γιατί το αρχίδι έχει ξεφύγει και δεν θα ξέρω από ποιον θα τη φάω και δεν θα ξέρει κι αυτός γιατί το έκανε με τόσα ψέμματα
Με Azax ή υγρό πανάκι?πες οτι γουσταρεις δε θα σε πειραξει κανεις καθαριζω εγω.
πες οτι γουσταρεις δε θα σε πειραξει κανεις καθαριζω εγω.
κοντεύω να αυτοκτονήσω. Αυτό σου λέει κάτι῞
μαλακιες. ειπαμε χωσε δυνατα να γουσταρεις και καθαριζω.
παω για καφε τα λεμε
το μόνο που θέλω είναι να με αφήσουν και να με αφήσετε ήσυχη μια για ΠΑΝΤΑ! Πώς το λένε. Ούτε είμαι ούτε θα γίνω ποτέ αυτά που με τόσο κόπο προσπαθείτε. Αν δεν με αφήσουν αφήσετε ήσυχη, θα πάω στην αστυνομία και θα τα πώ όλα από το 2004 κι έπειτα, κι όποιος τολμήσει ας με ξαναενοχλήσει. Οπως ακριβώς τα είπα και στην αστυνομία και το 2003 και τον κάνανε με τα κρεμμυδἀκια αυτόν που καλύπτετε στόκοι του κερατά. Πάρτε το μπούλο. Τώρα θα ναι πολλαπλάσια της έκτασης, όπως και τότε.
να πω επίσης ότι αυτό δεν αφορά τους πελάτες μου, ή αυτούς που τυχαία διαβάζουν και δεν κατανοούν και νομίζουν ότι λέω ασυναρτησίες. αφορούν ακριβὠς αυτούς για τους οποίους μιλάω και ως πονηροί μπαίνουν εδώ. Καλά το σκέφτηκαν να έχω αυτόν τον….δρόμο με ψευδώνυμο, γιατί σου λέει ότι και να πει δεν θα υφίσταται αφού τα σβήσαμε όλα και τώρα πλέον είναι πουτάνα, οπότε δεν θα την εκτιμά και ίσως δεν θα την πιστέυει κανείς. Γιατί επειδή δεν παίρνει τα ψέμματα πώς να τη βάλουμε αλλού. Αλλά για να κοροιδεύουν 10 ολόκληρα χρόνια ξέρανε. ΛΑΜΠΡΟ! μυαλό! για σοὐπα.χΈΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΆΔΑ ΣΤΟ ΑΛΏΝΙ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΆ ΤΩΡΑ ΑΡΚΕΤΑ. Τα σχέδιά σας για άλλα παιδάκια, ΚΡΙΜΑ αν και είναι η αλήθεια.
τι έγινε ρε παιδιά;
Mια χαρα εσυ