baby Nayo
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2013
- Like
- 3
και κάτι άλλο. Οσο δεν μιλάω έλεγαν παντού ψέμματα για μένα και δεν μπορούσα ούτε δουλειά να βρω πουθενά, ούτε γκόμενο να σταυρώσω παρά μόνο να γίνω πόρνη. Οκ άντε κι έγινα, γι´αυτό έγινα. Αλλά χθες μετά από τις μαγνητικές έγιναν φοβερά διαδοχικά ραντεβού με στόχο στο Πάινς το βράδυ, να φανερωθεί αυτό που θέλουν να δείξουν για μένα. Οτι εγώ κακολογώ κόσμο άγνωστο σε μένα με αποτέλεσμα να μου κάνουν κακό όλοι ακόμη κι αυτοί πυο δεν με ξέρουν.Αλλον στέλνουν στη μία κάμερα και άλλον στην άλλη με το ίδιο όνομα. Και χθες κατάλαβα ότι έγινε σκηνικό τεράστιο. Αυτό το έκαναν όλα τα χρόνια. Αλλά εγώ δεν ξέρω κανέναν τους. Κι άν ξέρω ουδέποτε βλάπτω δουλειά και ονόματα. Λοιπόν, ας λάβουν τα μέτρα τους η αστυνομία γιατί θα τα γαμήσω όλα. Εγώ μπορεί να κάνω αυτή τη δουλειά αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου θέλω να φτιάξω τη ζωή μου και να κυκλοφορώ με ψηλά το κεφάλι , να με σέβοντται και να με εκτιμούν όλοι για το καλό που κάνω. Το χθεσινό ήταν το τέλος τους. δεν θα υπάρξει άλλη φορά. Μου δίνουν 200 ευρώ και μου παίρνουν λίγο λίγο τη ζωή μου και την αξιοπρέπειά μου. Θα τους γαμήσω. Δεν με νοιάζει ποιος ενεπλάκει διότι όποιος και να ενεπλάκει έχει πιστέψει τα ψέμματα 2 3 ανθρώπων, ο Θεός να τους κάνει ανθρώπους. Οι μόνοι που θα σκίσω θα ναι αυτοί.
Επίσης, έχω στείλει αυτά κι άλλα ντοκουμέντα με μέηλ από το Αι φον στην Δίωξη ηλεκτρονικού εγκληματος με τα 2 3 ονόματα που ήταν οι αρχικοί υπεύθυνοι για όλα αυτά. Και τους είχα πάρει και τηλ τον περασμένο Μάιο. Αυτά για την ιστορία. Κάποιος Ανθρωπος θα υπάρχει δεν μπορεί.