Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είναι ένας άγιος άνθρωπος που έκανε κατά τα άλλα ένα απλό λάθος. Κι εγώ έτυχε να βρεθώ στο δρόμο του. Ποιος ξέρει γιατί το κανε. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη. Οφείλω να παραδεχτώ ότι με μίσησε μόνο.
όταν τα έλεγα εγω,εσεις νομίζατε οτι εχω προσωπικά μαζι της,φατε στα μουτρα τωρα την βλακεια της.η γυναικα ειναι psychoΈχω χάσει επεισόδια...Τι έχει γίνει πάλι;
όταν τα έλεγα εγω,εσεις νομίζατε οτι εχω προσωπικά μαζι της,φατε στα μουτρα τωρα την βλακεια της.η γυναικα ειναι psycho
όταν τα έλεγα εγω,εσεις νομίζατε οτι εχω προσωπικά μαζι της,φατε στα μουτρα τωρα την βλακεια της.η γυναικα ειναι psycho
Επί της ουσίας δεν έχω καταλάβει τίποτα.
Αλλά κάτι συμβαίνει με τις γυναίκες τον τελευταίο μήνα και έχουνε παραφρονήσει γενικώς.
Και αυτές δηλαδή που δεν κάνουν τη δουλειά της Nayomi...κάπως έτσι αντιδρούν!
Και χωρίς να τις έχει πειράξει κανένας!...
ενώ οι άνδρες χαίρουν άκρας υγείας..Δε συμφωνείς Lucent51; Τις βλέπεις να είναι στα καλά τους; Η αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει αυτό που έγραψα;
Δε συμφωνείς Lucent51; Τις βλέπεις να είναι στα καλά τους; Η αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει αυτό που έγραψα;
Κοιταξε να δεις καμια δεν ειναι στα καλα της αλλα εχει διαφορες αποχρωσεις τρελας. ;)
Alpula, Nteni kai lipoi misanthropoi tha sas vro kai sas kano th mouri kima an thn koroidepeis xana. Geke? An kaneis oti den katalaves kako diko sou
Kostis
Alpula, Nteni kai lipoi misanthropoi tha sas vro kai sas kano th mouri kima an thn koroidepeis xana. Geke? An kaneis oti den katalaves kako diko sou
Kostis
Sorry gia greeklish leipei to koritsi mou kai den to xero to laptop
Εχουμε και διπλη προσωπικοτητα τωρα?
Οι διαταραχές της προσωπικότητας είναι ποικιλόμορφες και προκύπτουν τις περισσότερες φορές από τη δυσκολία, που αντιμετωπίζει το άτομο να διαχειριστεί στρεσογόνες καταστάσεις. Οι καταστάσεις αυτές προκαλούν δυσλειτουργίες στα 3 βασικά επίπεδα της ζωής, δηλαδή στις διαπροσωπικές σχέσεις, στην εργασία και στη ψυχαγωγία. Συνεπώς, η ζωή του ατόμου επηρεάζεται από όλες αυτές τις δυσκολίες, θολώνει η σκέψη του και αποδίδει τα προβλήματα στο περιβάλλον και όχι στον εαυτό του (π.χ. «φταίνε πάντα οι άλλοι και όχι εγώ»). Συνήθως το άτομο δεν έχει εικόνα ψύχωσης (ίσως σπανιότερα να παρουσιάζει μια μορφή βραχείας ψυχωσικής διαταραχής) ή μείζονος καταθλιπτικής διαταραχής. Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι κάποια από τα ακόλουθα συμπτώματα: κατάθλιψη, αυτοκτονικός ιδεασμός, βία και αντικοινωνική συμπεριφορά (π.χ. οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, επιθετικότητα, προκλητική συμπεριφορά), βραχέα ψυχωτικά επεισόδια, κατάχρηση ουσιών κ.λ.π.).Εχουμε και διπλη προσωπικοτητα τωρα?
452 fores ti foto me th magnitiki, ti koitate na vreite? to pote xekinise to skiniko?