καλά είμαστε τώρα σοβαροί με τον κάθε νταβαντζάκο που ζηλεύει, να με συγκρίνει με αυτά τα μπάζα και να λασπολογεί? Θα τον πατήσω κάτω που θα με πεί ψώνιο. Ακου κει, πόσταρα τις εξετάσεις και μου λέει ξεκίνησα καυγά? Αυτοί με τη ζήλια και την κακεντρέχειά τους σκάνε, άμα κάποια κοπέλα προσπαθεί για το καλύτερο, κι επειδή δεν μου επιτρέπεται να βάλω φάτσα, είναι το μόνο που μπορούν με ψεύδη να στηρίζουν. Και βάζουν τώρα κάτι μάγισσες για να δείξουν και καλά ό, τι εγώ είμαι ακόμη πιο άσχημη από αυτές. Ελεος. Και θα τους τρέχω όσο με τσιτώνουν, με τις λασπολογίες και τα ψεύδη τους. Και θα πρεπε να ντρέπονται που αν και ολοκληρες μονάδες στηρίζουν μέρος της διαφήμισής τους σε μία μόνο ανεξάρτητη κοπέλα που έχει τα κότσια και το παλεύει μόνη της. Αστα διάολα, και χέστηκα για όποιον λέει και καλά δεν έχω αξιοπρέπεια. Αυτός δεν έχει που δεν μπορεί να διαρίνει το άδικο, και μη σώσει κι έρθει κανένας τους που δεν καταλαβαίνει τις λαμογιές. Εγώ όσο μπορώ το άδικο θα το πολεμάω, γιατί δεν έχω νταβατζοσύστημα ανάλογο να με στηρίζει είτε είμαι άξια, είτε είμαι κακομούτσουνη σαν αυτές που πόσταρε το μπάζο χθες. Οσο για το σώμα, τουμπεκί κι ας βγεί να πει κανείς το αντίθετο. Καραψωνάρα θα είμαι και θα τους δωρίσω και το καλάμι μου να κάνουν βόλτα τις μάγισσές τους, γιατί μόνη μου με δουλειά, υπευθυνότητα και αγάπη προς τους άνδρες μπόρεσα και είμαι τώρα έτσι, κι έρχονται σαν τα τσιμπούρια να διαφημιστούν μέσω εμού. Σε χλωρό κλαρί δεν θα τους αφήσω και ας λένε ό, τι θέλουν για το στόμα μου, αλλά δεν θα τους κάνω τη χάρη.
Nayomi, δεν παρακολουθώ το 'άλλο σάιτ' για το οποίο κάποιος τύπος στο παρόν θρεντ έγραψε ότι εμφανίστηκες με το νικ Lera. Σωστά του απάντησες ότι δεν ξέρει τι σημαίνει Lera γι' αυτό χαχάνιζε (είχε βάλει το εμότικον
). Πίστεψέ με ότι εγώ (όπως πιστεύω και αρκετά άλλα μέλη του σάιτ) γνωρίζουμε τι θα πει Lera. Απλά ο κύριος αυτός έδειξε με τα χαχανητά του ποιο είναι το πολιτιστικό του επίπεδο...